علائم حساسیت به زنجبیل؛ عوارض و درمان حساسیت به زنجبیل

علائم حساسیت به زنجبیل؛ عوارض و درمان حساسیت به زنجبیل حساسیت به زنجبیل چگونه است؛ با علائم حساسیت به زنجبیل در کودکان و در بارداری، عوارض آلرژی به زنجبیل و درمان حساسیت به زنجبیل در سلام دنیا آشنا خواهید شد.

برخی افراد با خوردن مواد غذایی یا ادویه ها دچار حساسیت و بروز علائمی در بدن می شوند، در این مطلب از سلام دنیا درباره موضوعات حساسیت به زنجبیل چگونه است ، علائم حساسیت به زنجبیل، حساسیت به زنجبیل در کودکان، حساسیت به زنجبیل در بارداری، عوارض حساسیت به زنجبیل، درمان حساسیت به زنجبیل صحبت خواهیم کرد، با ما همراه باشید.

حساسیت به زنجبیل چگونه است

خیلی کم پیش می آید که افراد دچار حساسیت به زنجبیل باشند و امکانش وجود دارد که عده ای که این ادویه را مصرف نمی کنند از طعم زنجبیل خوشش نمی آید، اما خب افراد خیلی کمی هستند که دچار حساسیت به ادویه ها مخصوصا زنجبیل باشند. بیشتر پیش آمده که فردی از بین ادویه ها به فلفل یا دارچین حساسیت داشته باشد، به هر حال هستند کسانی هر چند نادر که با خوردن زنجبیل دچار عارضه های پوستی و گوارشی شوند. مواد محرکی که داخل زنجبیل وجود دارد موجب بروز واکنش در این افراد می شود.

علائم حساسیت به زنجبیل

علائم حساسیت به زنجبیل

با بوجود آمدن حساسیت در زمان مصرف زنجبیل بدن ایجاد آلرژی می کند، آلرژی می تواند خود را به شکل سرفه، خارش پوستی، تورم گلو، اسهال، استفراغ، سوزش دهان و گرفتگی بینی نشان دهد، اما آلرژی زنجبیل اغلب به خاطر وجود پروتئین بروز می دهد که بدن آن را مضر می شناسد و گاها در بدن موجب قولنج، اسهال و ناراحتی های روده می شود، آنافیلاکسی نیز از مشکلات تنفسی می باشد که گاها با مصرف زنجبیل پدید می آید.


حتما بخوانید: علائم شوک آنافیلاکسی چیست


حساسیت به زنجبیل در کودکان

مصرف زنجبیل در کودکان زیر دو سال غیرمجاز می باشد و کودکان 2 تا 6 سال نیز تنها می توانند روزانه 2 میلی گرم از ریشه زنجبیل استفاده کنند. البته اگر هر دو والدین دچار حساسیت باشند این امکانش وجود دارد که بیش از پنجاه درصد کودک نیز دچار حساسیت شود اما از یکی از آنها به این عارضه مبتلا باشند تا 30 در صد امکانش وجود دارد که کودک نیز حساسیت شود‌.

حساسیت به زنجبیل در بارداری

به گفته محققان یکی از موادی که می تواند از تهوع صبحگاهی زنان باردار جلوگیری کند خوردن و یا بوییدن زنجبیل می باشد، اما خب زنجبیل اثرات دیگری نیز می تواند داشته باشد، مصرف بیش از مقدار مجاز در زنان باردار می تواند ایجاد سقط جنین کند، مصرف این ادویه در این دوره زیر نظر پزشک باید انجام شود، مخصوصا زنانی که سابقه سقط جنین نیز داشته اند و در زایمان های قبلی خود دچار خونریزی بیش از حد شده اند.

 عوارض حساسیت به زنجبیل

عوارض حساسیت به زنجبیل

کسانی که به زنجبیل حساسیت دارند ممکن است اگر مصرف خیلی کمی داشته باشند شاید عوارضی بروز ندهد اما مصرف بیشتر از 5 گرم در روز می تواند دچار بروز افزایش خونریزی و عوارضی چون سوزش معده، التهاب دهان، تورم و سوزش مجاری بینی چشمها و گلو بوجود بیاید. کسانی که از داروهای دیابت و یا کنترل فشارخون مصرف می کنند حتما مراقب تداخل دارویی خود با زنجبیل باشند.


حتما بخوانید: درمان حساسیت فصلی عطسه و آبریزش بینی


درمان حساسیت به زنجبیل

برای درمان حساسیت ناشی از مصرف زنجبیل اگر بعد از بروز علائم متوجه شدید حتما به یک متخصص آلرژی مراجعه کنید تا به شما از میزان حساسیتان بگوید زیرا متخصصین با دانشی که دارند می توانند شما را در این را کمک و راهنمایی کنند و شما با دستورات آنها مقدار ماده آلرژی زای خود را کم می کند یا به کل آن را از رژیم غذایی تان حذف کرده و برای مدتی اثر آن را خواهید دید. برخی از متخصصین نیز در جهت بهبود علائم آلرژی زا آنتی بیوتیک تجویز می کنند.

سخن آخر

هر گاه متوجه واکنش بدنتان نسبت به مواد غذایی شدید حتما مصرف آن را قطع کرده و به پزشک متخصص مراجعه کنید، درست است حساسیت به زنجبیل از مواردی است که بسیار کم بوده اما غیرممکن نمی باشد ، البته حتی اگر به این ماده آلرژی نداشته باشید نیز نباید از حد مجاز خود بیشتر مصرف کنید.


مقالات مرتبط:

علائم حساسیت به گلوتن چیست

علائم حساسیت به بادمجان



از
5
رای