13 ویژگی رفتاری افراد با اعتماد به نفس بالا

13 ویژگی رفتاری افراد با اعتماد به نفس بالا افراد دارای اعتماد به نفس دارای ویژگی ها و رفتارهای مشخصی هستند که نشان دهنده اعتماد به نفس بالای آنهاست. برای شناخت این ویژگی های رفتاری مطالعه این مطلب پیشنهاد می شود.

از این دام ها پرهیز کنید تا بیشتر از اعتماد بنفس لذت ببرید. افراد با اعتماد به نفس می دانند برای چه چیزی ارزش قائل شوند و چه چیزی می خواهند. آنها عادات و الکوهای تفکر مشترکی دارند که به آنها کمک می کنند تا به اهدافشان دست یابند. در این مقاله از وب سایت سلام دنیا ویژگی های افراد با اعتماد به نفس بالا یا به عبارتی 13 کاری که افراد با اعتماد به نفس انجام نمی دهند را آورده ایم تا بتوانید یکی از آنها باشید.

13 کاری که افراد با اعتماد به نفس بالا انجام نمی دهند

ویژگی افراد دارای اعتماد به نفس

1. افراد با اعتماد به نفس باور ندارند که ارزش آنها کمتر از دیگران می باشد

یکی از باورهای پایه ای برای داشتن اعتماد به نفس این است که "من به عنوان یک فرد به اندازه هر فرد دیگری دارای ارزش می باشم." این به معنی این نیست که شما نباید برای آنچه می خواهید کار کنید و یا اینکه زندگی پاداش هایش را به طور یکسان بین افراد تقسیم می نماید. این یعنی که شما حقی مشابه دیگران برای ایستادن بر روی پاهایتان، دنبال کردن آرزوها، لذت بردن از زندگی و ایجاد تفاوت به معنی دارترین حالت برای خودتان دارید.


حتما بخوانید: راهکارهای افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس


مشخصات افراد با اعتماد به نفس

2. افراد با اعتماد به نفس از تردید نمی ترسند

افراد با اعتماد به نفس می دانند که هر تردیدی بد نیست. گاهی اوقات ترس علامتی است که شما به اندازه کافی برای ارائه، سخنرانی یا مصاحبه ای بزرگ آماده نشده اید. تمرین کردن آنچه می خواهید بگویید به ذهن شما چیزی را می بخشد که در مواقع بروز فشار زیاد بر آن تکیه نماید. صدای تردید نیز ممکن است به شما بگوید که لازم است اطلاعات بیشتری بدست آورید، در جهت دیگری حرکت کنید یا کمی استراحت نمایید.

مشخصات افراد دارای اعتماد به نفس

3. افراد با اعتماد به نفس بیش از حد دچار تردید و دودلی نمی شوند

طرف دیگر مورد شماره 2 این است که وقتی ساعتها تمرین نمودید، بایستی بدون تردید بیش از حد بر اینکه چه چیزی ممکن است دچار مشکل شود، اقدام نمایید. 

4. افراد با اعتماد به نفس منتظر حرکت بزرگ نمی شوند

وقتی فرد با اعتماد به نفسی را تجسم می کنید، ممکن است فکر کنید او فردی با اقدامات بزرگ و جسورانه است مانند دویدن به سمت اداره یا مطرح کردن درخواست خواستگاری در مکانی خاص. اما جسارت و شجاعت می تواند در حرکات کوچک وجود داشته باشد. این تغییرات افزایشی به تدریج از طریق احساس موفقیت در فرد و تقویت شدن از جانب دیگران ایجاد می شوند.

5. آنها اعتماد به نفس را با غرور اشتباه نمی گیرند

بعضی افراد از اعتماد به نفس می ترسند زیرا نمی خواهند مزاحم دیگران شوند یا از سوی دیگران مورد تمسخر و اعتراض قرار بگیرند. اما اعتماد به نفس مانند غرور یا خودشیفتگی نمی باشد. در واقع، وقتی شما به خودتان اطمینان دارید، کمتر دچار خودشیفتگی می شوید. وقتی شما دست از نگرانی بیش از حد درباره برداشت دیگران بردارید، می توانید توجه بیشتری به افراد اطرافتان داشته باشید.

6. افراد با اعتماد به نفس بالا از بازخورد یا تضاد نمی ترسند

یک فرد دارای اعتماد به نفس می تواند بازخوردهای مفید را پذیرفته و بدون داشتن حالت تدافعی براساس آنها عمل نماید. وقتی حالت خودشیفتگی در شما وجود نداشته باشد، می توانید انتقاد یا حتی عدم پذیرش مستقیم از جانب افراد را بدون درهم شکستن بپذیرید. بر همین اساس، اعتماد به نفس به معنی این نیست که شما در مواقع بروز تضاد دیگران را به راحتی کنار بگذارید. می توانید نظرتان را بیان نمایید و کماکان جایی برای گوش دادن به دیدگاه دیگران و حتی رسیدن به یک توافق دو طرفه بگذارید.


حتما بخوانید: 12 تکنیک برای افزایش اعتماد به نفس زنان و مردان


7. افراد با اعتماد به نفس از شکست نمی ترسند

اطمینان به معنی شکست نخوردن یا همواره لبخند بر لب داشتن یا تجربه نکردن اضطراب یا تردید (مورد 2) نمی باشد. در عوض، معنی آن این است که شما می توانید این احساسات را مدیریت کرده و از میان آنها به سمت غلبه بر چالش بعدی گام بردارید.

مشخصات و سبک رفتار افراد با اعتماد به نفس بالا

8. افراد با اعتماد به نفس لازم نیست کارهایی بی نقص داشته باشند

کمال گرایی حاصل یک تفکر معیوب است که از کمبود اعتماد به نفس سرچشمه می گیرد. اگر باور دارید که بایستی همه چیز را حساب کرده باشید قبل از اینکه اقدام به کاری نمایید، این تفکرات شما را از انجام کارهای باارزش باز خواهند داشت.

افراد با اعتماد به نفس از شکست نمی ترسند

9. افراد با اعتماد به نفس ، تمامی چیزهایی را که در تبلیغات می بینند، باور نمی کنند

بسیاری از تبلیغات جوری طراحی شده اند که شما احساس کمبود نمایید. شرکت هایی که می خواهند محصولاتشان را به شما بفروشند معمولاً با ایجاد حس بدی در مورد خودتان کار را شروع کرده و مشکلی را در مورد بدن شما مطرح می نمایند که در غیر این صورت هرگز کسی به آن توجه نمی کرد.

10. افراد با اعتماد به نفس تمامی چیزهایی را که در رسانه های اجتماعی می بینند، باور نمی کنند

این مورد بسیار مرتبط با مورد 9 می باشد. به آسانی می توان باور کرد که همه اطرافیان شما ازدواج هایی بی نقص، شغلی رویایی و ظاهری فوق العاده دارند. اما به خاطر داشته باشید که آنچه افراد به صورت برخط ارسال می کنند، به شدت ویرایش و دستکاری شده است. همه افراد روزهای بد، تردید و نقص های بدنی دارند. آنها فقط این مطالب را در فیس بوک بیان نمی نمایند!

خصوصیات افراد با اعتماد به نفس بالا

11. افراد با اعتماد به نفس از امتحان کردن چیزهای جدید دوری نمی کنند

وقتی شما سعی می کنید چیزی جدید را تجربه نمایید، درک خواهید کرد که چگونه شکست ها و اشتباهات شما را رشد می دهند. پذیرش اینکه شکست بخشی از زندگی است، در درون شما ریشه می دواند. به طور متناقض هرچه بیشتر مایل به شکست خوردن باشید، در واقع بیشتر موفق خواهید شد زیرا منتظر نمی مانید تا همه چیز به حد 100 درصد بی نقص برسد تا اقدام کنید. تلاش های بیشتر به معنی بهره گیری بیشتر می باشد.


حتما بخوانید: 11 علامت هشدار دهنده کمبود اعتماد به نفس


12. افراد دارای اعتماد به نفس بر خودشان متمرکز نمی شوند

این امر ممکن است عجیب باشد اما وقتی شما اعتماد به نفس بالایی داشته باشید، کمتر بر خودتان متمرکز می شوید. ما همه قربانی این تفکر در هنگام ورود به یک اتاق بوده ایم: "آنها مشغول نگاه کردن به من هستند. آنها همگی من را زشت می بینند و تک تک کلمات من را مسخره می نمایند." واقعیت این است که افراد در تفکرات و نگرانی های خودشان به دام می افتند. وقتی شما از این مساله رها شدید، می توانید عاقلانه تر با دیگران ارتباط برقرار کنید.

اعتماد به نفس چیست

13. افراد دارای اعتماد به نفس اجازه نمی دهند دیگران اهداف آنها را مشخص نمایند

هیچ کس نمی تواند به شما بگوید که چه چیزی بیش از همه برای شما اهمیت دارد. بدون شک فرهنگ ما اینگونه می گوید که داشتن شغل بهتر، خانه بزرگتر و ماشین جذاب تر آن چیزهایی است که ما برای شاد و خوشبخت بودن به آنها نیاز داریم. همراهی نکردن با انتظارات اجتماعی نیازمند صرف انرژی و قبول سرزنش های فراوان است. اعتماد به نفس همواره به صورت یک حرکت "بزرگ" نمود پیدا نمی کند. گاهی اعتماد به نفس بیان این است که "نه، این فرصت در حال حاضر برای من مناسب نمی باشد."    


مقالات مرتبط:

افزایش اعتماد به نفس برای سخنرانی کردن با 7 ترفند کاربردی

بروز عدم اعتماد به نفس در کودکان با 9 اشتباه رایج والدین


 

از
2
رای