چگونه دیگران را درک کنیم؛ نکات روانشناسی ارتباط با دیگران زمان صحبت

چگونه دیگران را درک کنیم؛ نکات روانشناسی ارتباط با دیگران زمان صحبت چگونه دیگران را درک کنیم ؛ نکته های روانشناسی برای درک طرف مقابل هنگام صحبت کردن ؛ روانشناسی ارتباط با دیگران زمان صحبت و شناخت زبان بدن در هنگام مکالمه در سلام دنیا بیاموزید.

همه می خواهند با همه یک گفتگوی سرگرم کننده و جالب داشته باشند. جدا از محتوای داستان، درک روانشناسی دشمن نیز نکته بسیار مهمی است. هنگام گپ زدن فقط باید کمی مراقب باشید، بنابراین مطمئن شوید که صحبت های شما در آن روز فوق العاده خواهد بود. بنابراین، هنگام صحبت باید موارد زیر را در حریف خود در نظر داشته باشید تا بتوانید امواج احساسی دشمن را به درستی بگیرید. ما در این مطلب سلام دنیا، درباره اینکه چگونه دیگران را درک کنیم و نکات روانشناسی ارتباط با دیگران برای درک طرف مقابل هنگام صحبت کردن را آموزش دادیم. با ما همراه باشید.

نکته های روانشناسی برای درک طرف مقابل هنگام صحبت کردن

1. با دیدن فردی که استرس دارد به او آب نبات بدهید

به گفته بسیاری از کارشناسان، زمانی که افراد استرس دارند، خوردن کمی شیرینی مانند آب نبات به مغز کمک می کند تا به سرعت استرس را از بین ببرد و آرامش بیشتری داشته باشد. بنابراین هنگامی که فردی را تحت استرس دیدید، می توانید به او آدامس یا شکلات بدهید تا دوباره احساس شادی و آرامش کند. این راهی است برای ابراز علاقه به فرد به روشی ملایم و ظریف که باعث می‌شود او نتواند از شما خوشش نیاید.


حتما بخوانید: 12 عادت و درمان خانگی استرس و اضطراب


2. هنگام صحبت، جهت پاهای طرف صحبت را فراموش نکنید

درست مانند زبان صورت، تماس چشمی، حرکات، جهت پا نیز راهی برای بیان احساسات واقعی خود در هنگام صحبت کردن است. وقتی صحبت می‌کنید، به خاطر داشته باشید که اگر حریف نمی‌خواهد داستان را قطع کند پاهایش ثابت می‌ماند. اگر کفش آنها در جهت دیگری است، ممکن است بخواهند داستان را با شما در اینجا به پایان برسانند تا کار دیگری انجام دهند.

چگونه دیگران را درک کنیم

3. برای جلب اعتماد طرف مقابل، حرکات آنها را تکرار کنید

تکرار ژست‌ها، حالت‌ها، حالات چهره حریف راهی برای ایجاد اعتماد و نشان دادن تمرکز شما بر داستان اوست، اما به یاد داشته باشید که آن را به صورت بسته تکرار می‌کنید.

 روانشناسی ارتباط با دیگران زمان صحبت1

4. برای جلوگیری از یک بحث مداوم، فقط باید چیزی برای خوردن پیدا کنید و در میان کسانی که عصبانی هستند بایستید

به گفته متخصصان، این پدیده «اثر snackman» نام دارد. خوردن با آرامش مرتبط است. 


حتما بخوانید: زبان بدن چیست و چه کاربردی دارد


بنابراین، احتمال حمله به فردی که در حال غذا خوردن است زیاد نیست، این که وسط افراد عصبانی بایستید، احتمال خندیدن آنها، خیلی سریع درگیری را متوقف می کند.

 روانشناسی ارتباط با دیگران زمان صحبت 2

5. زمانی که نیاز به صحبت با فردی دارید، از او کمک بخواهید

وقتی می‌خواهید با دختری صحبت کنید که نمی‌داند چگونه چیزی بگوید، از او بخواهید در کاری مانند دادن دستمال کاغذی یا خودکار به شما کمک کند. این راهی است که آشنایی را برای شما آسان کنید، داستان را بعدا شروع کنید. به گفته روانشناسان، وقتی مردم از دیگران کمک می خواهند، فکر می کنند که شما را دوست دارند، زیرا کاری معنادار انجام می دهید.

 روانشناسی ارتباط با دیگران زمان صحبت 3

6. برای دریافت بازخورد مثبت از هر کسی، هنگام گوش دادن به آنها، سر تکان دهید

این تقریباً مانند کپی کردن ژست حریف است، فقط یک سر آرام هنگام نگاه کردن به چشمان شما و شنیدن پیام های مهم آنها - من با آن موافقم. وقتی سر خود را به نشانه موافقت با مشکلی که طرف مقابل ایجاد می‌کند تکان می‌دهید، روی مغز تأثیر می‌گذارد و تا حدی منجر به افکار می‌شود، که باعث می‌شود طرف مقابل با ایده‌ای که شما مطرح کرده‌اید موافقت کند.

 روانشناسی ارتباط با دیگران زمان صحبت 4

سخن آخر

مقاله بالا شما را با " 6 نکته برای درک روانشناسی دیگران در هنگام صحبت کردن " آشنا کرد. سلام امیدوار است این مقاله به شما کمک کند! اگر این مقاله برای شما جالب و مفید بود، فراموش نکنید که آن را به اشتراک بگذارید. متشکرم!


مقالات مرتبط:

تکنیک های ایجاد جذابیت در صحبت کردن

چگونه پشت تلفن حرف بزنیم



از
2
رای