قدرت اراده انسان چیست؛ حقایق شگفت انگیز درباره اراده و تقویت آن

قدرت اراده انسان چیست؛ حقایق شگفت انگیز درباره اراده و تقویت آن قدرت اراده چیست؛ تعریف اراده از نظر دانشمندان روانشناسی، حقایق جالب و شگفت انگیز در مورد اراده؛ روش تقویت خودکنترلی و چگونه قدرت اراده انسان را افزایش دهیم و تقویت کنیم در سلام دنیا بخوانید.

همانطور که برای رسیدن به یک هدف جدید تلاش می کنید، ممکن است برای کمک به اراده خود تکیه کنید. اما چیزهایی وجود دارد که ممکن است در مورد قدرت اراده ندانید. در این مطلب از سلام دنیا درباره موضوعات قدرت اراده چیست؟ 4 حقیقت شگفت انگیز در مورد اراده و چگونه قدرت اراده را افزایش دهیم؟ صحبت خواهیم کرد. لطفا با ما همراه باشید.

"بسیاری از مردم فکر می کنند که شما یا با اراده به دنیا آمده اید یا اراده ای ندارید. اما در واقع اراده مانند ماهیچه ای است که می توانید در طول زمان آن را تقویت کنید. مارینا چاپارو

اراده چیست؟

اراده عبارت است از توانایی ذهنی برای مقاومت در برابر وسوسه‌ها، که گاهی اوقات به آن انگیزه‌، یا عادت‌هایی گفته می‌شود تا به اهداف بلندمدت برسیم. ‌ در طول این سال ها، اراده یک پیام اخلاقی شده است انگار که می گویند اگر اراده ندارید، خوب نیستید. این ایده مفید یا درست نیست. ‌ قدرت اراده معمولاً با مهارت های عملی مرتبط است، نه فضایل یا اخلاق، کارشناسان می گویند داشتن یا نداشتن اراده نه خوب است و نه بد، یا درست یا غلط.

اراده چیست؟

آنچه باید در مورد قدرت اراده بدانیم 

در سال 2011، 27 درصد از پاسخ دهندگان نظرسنجی استرس در آمریکا گزارش دادند که فقدان اراده مهم ترین مانع برای تغییر است. با این حال، اگرچه بسیاری از مردم قدرت اراده معیوب را به خاطر انتخاب های ناقص خود سرزنش می کنند، واضح است که امیدشان را از دست نداده اند. اکثر پاسخ دهندگان معتقدند که اراده چیزی است که می توان آموخت. آن پاسخ دهندگان به چیزی مشغول هستند. تحقیقات اخیر راه‌هایی را پیشنهاد می‌کند که در واقع می‌توان اراده را با تمرین تقویت کرد.

از سوی دیگر، بسیاری از شرکت کنندگان در نظرسنجی گزارش دادند که داشتن زمان بیشتر برای خود به آنها کمک می کند بر کمبود اراده خود غلبه کنند. با این حال، زمانی که زمان بیشتری در اختیار دارید، قدرت اراده به طور خودکار رشد نمی کند. پس چگونه افراد می توانند در برابر وسوسه مقاومت کنند؟ در سال‌های اخیر، دانشمندان به اکتشافات قانع‌کننده‌ای در مورد روش‌های کارکرد اراده دست یافته‌اند. این گزارش درک کنونی ما از خودکنترلی را بررسی خواهد کرد.


حتما بخوانید: چگونه به اهداف خود برسیم


قدرت اراده و مغز

فقدان اراده تنها دلیلی نیست که ممکن است در رسیدن به اهداف خود شکست بخورید. روی باومایستر، محقق قدرت اراده، دکترا، روانشناس در دانشگاه ایالتی فلوریدا، سه مؤلفه ضروری برای دستیابی به اهداف را شرح می دهد:

  • اول، او می گوید، شما باید انگیزه تغییر را ایجاد کنید و یک هدف روشن تعیین کنید. 
  • دوم، شما باید رفتار خود را نسبت به آن هدف کنترل کنید. 
  • مولفه سوم اراده است. خواه هدف شما کاهش وزن، ترک عادت سیگار کشیدن، مطالعه بیشتر یا صرف زمان کمتر در فیس بوک باشد، اراده گامی حیاتی برای دستیابی به آن نتیجه است.

در اصل، اراده توانایی مقاومت در برابر وسوسه های کوتاه مدت به منظور دستیابی به اهداف بلند مدت است و دلایل خوبی برای این کار وجود دارد. روانشناسان دانشگاه پنسیلوانیا، آنجلا داکورث، دکترا، و مارتین سلیگمن، دکترا، خودکنترلی را در دانش آموزان کلاس هشتم در طول سال تحصیلی بررسی کردند. محققان ابتدا انضباط شخصی دانش‌آموزان (اصطلاح آن‌ها برای خودکنترلی) را با تکمیل پرسش‌نامه‌های معلمان، والدین و خود دانش‌آموزان ارزیابی کردند. آنها همچنین به دانش آموزان وظیفه ای دادند که در آن آنها این گزینه را داشتند که فوراً 1 دلار دریافت کنند یا برای دریافت 2 دلار یک هفته منتظر بمانند.

آنها دریافتند دانش‌آموزانی که رتبه بالایی در انضباط شخصی دارند، نمرات بهتر، حضور در مدرسه بهتر و نمرات آزمون استاندارد بالاتری داشتند و احتمال بیشتری برای پذیرش در یک برنامه رقابتی دبیرستان داشتند. محققان دریافتند خود انضباطی در پیش بینی موفقیت تحصیلی مهمتر از ضریب هوشی است.

مطالعات دیگر الگوهای مشابهی را کشف کرده اند. جون تانگنی، دکترای دانشگاه جورج میسون، و همکارانش با درخواست از دانشجویان کارشناسی برای تکمیل پرسشنامه‌های طراحی شده برای سنجش خودکنترلی، قدرت اراده را مقایسه کردند. دانشمندان همچنین مقیاسی برای نمره دادن به قدرت اراده نسبی دانش آموز ایجاد کردند. آنها دریافتند که نمرات خودکنترلی دانش آموزان با میانگین نمرات بالاتر، عزت نفس بالاتر، پرخوری کمتر و مهارت های ارتباطی بهتری دارد.

به نظر می رسد که مزایای نیروی اراده فراتر از سال های دانشگاه است. تری موفیت، دکترای دانشگاه دوک و همکارانش خودکنترلی را در گروهی متشکل از 1000 نفر که از بدو تولد تا سن 32 سالگی به عنوان بخشی از یک مطالعه سلامت طولانی مدت در Dunedin، نیوزیلند پیگیری شدند، مورد مطالعه قرار دادند. موفیت و همکارانش دریافتند که افراد با اراده بالا در دوران کودکی (که توسط معلمان، والدین و خود کودکان گزارش شده است) به بزرگسالانی با سلامت جسمی و روانی بیشتر، مشکلات سوء مصرف مواد و محکومیت های جنایی کمتر، و رفتار پس انداز بهتر و رفتارهای پس انداز بهتر تبدیل شدند.

این الگوها حتی پس از اینکه محققان وضعیت اجتماعی-اقتصادی، زندگی خانگی و هوش عمومی کودکان را کنترل کردند، حفظ شد. چنین یافته هایی بر اهمیت نیروی اراده تقریباً در همه زمینه های زندگی تأکید می کند.

آنچه باید در مورد قدرت اراده بدانیم

تعریف قدرت اراده

ما نام‌ های مشترک زیادی برای اراده داریم: عزم، اراده، نظم و انضباط، خودکنترلی. اما روانشناسان قدرت اراده یا خودکنترلی را به روش های خاص تری مشخص می کنند. به گفته بسیاری از دانشمندان روانشناسی، اراده را می توان اینگونه تعریف کرد:


حتما بخوانید: چگونه بر اهمال کاری غلبه کنیم


  • توانایی به تعویق انداختن رضایت، مقاومت در برابر وسوسه های کوتاه مدت به منظور دستیابی به اهداف بلند مدت
  • توانایی غلبه بر یک فکر، احساس یا انگیزه ناخواسته
  • توانایی به کارگیری یک سیستم شناختی
  • رفتاری "سرد" به جای یک سیستم احساسی "گرم".
  • تنظیم آگاهانه و پر تلاش خود توسط خود
  • یک منبع محدود که می تواند تمام شود.

تعریف قدرت اراده

4 حقیقت شگفت انگیز در مورد اراده

1. آنچه در مورد اراده باور دارید به اندازه اراده شما مهم است

دو نظریه اصلی در مطالعه قدرت اراده وجود دارد: نظریه محدود و نظریه غیر محدود. ‌ تئوری محدود می گوید که شما فقط قدرت اراده زیادی دارید و زمانی که ذخایر شما تمام شود، اراده شما نیز تمام می شود. برای مثال، پس از یک روز سخت ، دیگر نمی‌توانید در مقابل وسوسه‌ها مقاومت کنید، زیرا تمام اراده خود را به کار گرفته‌اید. ‌

تئوری نامحدود بیان می کند که اراده مانند ماهیچه است. هر چه بیشتر از آن استفاده کنید، بیشتر اراده خواهید داشت.مقاومت موفقیت آمیز در برابر وسوسه ها در طول روز، اراده شما را تقویت می کند. ‌اما در طول سال ها، تحقیقات درک نحوه عملکرد اراده را تغییر داده است. در واقع، شواهد نشان می دهد که این باور شما در مورد قدرت اراده است که بر نحوه پاسخگویی شما به خواسته ها تأثیر می گذارد. ‌

اگر با این ایده که اراده محدود است موافق باشید، احتمال اینکه بعد از یک روز سخت در رسیدن به اهدافتان کمتر موفق باشید هست. اگر معتقدید که قدرت اراده  تقویت می شود، به احتمال زیاد پس از یک روز چالش برانگیز، توانایی بهتری در تلاش برای رسیدن به اهداف، خواهید داشت. ‌این بدان معناست که قدرت اراده شما ممکن است به اندازه باورهای شخصی شما در مورد آن مهم نباشد.

2. نحوه استفاده از اراده خود کلیدی و مهم است

همانطور که باورهای شما در مورد قدرت اراده مهم است، روشی که از آن استفاده می کنید نیز مهم است. از آنجایی که تحقیقات نحوه درک اراده را تغییر می دهد، ایده های جدیدی مطرح شده است. یکی این است که دو راه وجود دارد که ما از اراده استفاده می کنیم: با تلاش یا بدون زحمت. ‌ اراده تلاشگر نوعی اراده است که شامل سرکوب می شود. این به این معنی است که شما فعالانه تمایلات و وسوسه ها را مسدود می کنید. ‌


حتما بخوانید: انگیزه دادن به خود با 10 روش روانشناسانه


قدرت اراده بدون تلاش به عنوان عزم شما شناخته می شود. این توانایی شما برای ایجاد انگیزه برای پایبندی به یک برنامه با استفاده از پاداش ها، انتظار وسوسه های خود و انجام وظیفه است. ‌هرچه هدف شما بیشتر به ارزش‌ها و خود شما مرتبط باشد، از نیروی اراده بی‌ تلاش بیشتری استفاده می‌کنید و احتمال کمتری وجود دارد که به طور فعال بر تمایلات مسدودکننده تکیه کنید. سخت‌تر است که کاری را انجام دهید که واقعاً آن را دوست ندارید. 

4حقیقت شگفت انگیز در مورد اراده/1

3. اراده کلیدی برای بهبودی اعتیاد نیست

شاید به شما گفته شده باشد که اعتیاد مشکلی در کنترل خود است. که اگر فقط میل خود را کنترل کنید، می توانید بر اعتیاد غلبه کنید. این درست نیست. ‌اعتیاد یک بیماری مغزی طولانی مدت است. وقتی اعتیاد دارید مغز شما از نظر فیزیکی تغییر می کند و برای بازگرداندن آن به حالت عادی نیاز به درمان و توانبخشی دارد. داشتن اراده زیاد کمکی به رهایی از اعتیاد نمی کند.

در واقع، تحقیقات نشان داد که افراد مبتلا به اعتیاد خود را با اراده یا بسیار قوی توصیف می کنند.  هیچ ارتباطی بین داشتن اراده قوی و بهبودی پایدار وجود ندارد. شما می توانید اراده زیادی داشته باشید و همچنان به  اعتیاد مبتلا باشید. ‌ در عوض، به نظر می‌رسد استراتژی‌هایی مانند تغییر اساسی محیط، دوستی‌ها و روال روزانه‌تان در بهبودی اعتیاد مهم‌تر از اراده هستند.

4. باورهای قدرت اراده با سلامتی و رفاه مرتبط است

جای تعجب نیست که قدرت اراده با رفاه شما مرتبط است. یک مطالعه به باورهای قدرت اراده و بهزیستی در بیماران دیابتی پرداخت. این نشان داد که افرادی که معتقد بودند قدرت اراده محدود است نیز احساس می‌کردند که کنترل کمتری بر سلامت خود دارند که باعث مشکلات بیشتر دیابت و سلامت عاطفی ضعیف می‌شود. ‌
این بدان معنی است که افرادی که معتقد بودند فقط دارای اراده زیادی هستند قادر به مدیریت دیابت خود نبودند و خطر عوارض آنها بالا بود. ‌ در مطالعه‌ای دیگر، دانش‌ آموزانی که باورهای اراده محدود داشتند، غذای ناسالم بیشتری می‌خوردند، در تنظیم استرس خود با مشکل بیشتری مواجه بودند، زمانی که تحت استرس بودند، نمرات پایین‌ تری می‌گرفتند.

4حقیقت شگفت انگیز در مورد اراده/2

چگونه قدرت اراده انسان را افزایش دهیم

روی تقویت اراده خود تمرکز نکنید. بر اساس ایده ها و مطالعات جدید در مورد قدرت اراده، شاید بهتر باشد به جای تمرکز بر چگونگی ایجاد اراده و مقاومت در برابر یک اصرار یا وسوسه، از استراتژی هایی برای کمک به ایجاد انگیزه استفاده کنید.

چگونه می توان اراده را تقویت کرد؟

تقویت خودکنترلی

تحقیقات زیادی در سال های اخیر برای توضیح بسیاری از جنبه های قدرت اراده توسعه یافته است. اکثر محققانی که به بررسی اراده می پردازند، این کار را با هدف آشکاری در ذهن انجام می دهند: چگونه می توان اراده را تقویت کرد؟ اگر اراده واقعاً یک منبع محدود است، همانطور که تحقیق نشان می دهد، برای حفظ آن چه کاری می توان انجام داد؟


حتما بخوانید: چگونه خودکنترلی داشته باشیم؟


اجتناب از وسوسه یکی از تاکتیک های موثر برای حفظ خویشتن داری است. در مطالعه مارشمالو والتر میشل (که در آن کودکان پیش دبستانی بین خوردن فوری یک مارشمالو یا انتظار زمان نامشخص برای دو مارشمالو حق انتخاب داشتند)، کودکانی که مستقیماً به آن خیره شده بودند نسبت به کودکانی که چشمان خود را بسته بودند کمتر در مقابل آن مقاومت می کردند. چشمان خود را برگرداندند، یا به شکل دیگری حواس خود را پرت کردند.

اصل "خارج از دید، خارج از ذهن" در مورد بزرگسالان نیز صدق می کند. به عنوان مثال، یک مطالعه اخیر نشان داد که کارمندان اداری که آب نبات را در کشوی میز نگه می دارند، کمتر از زمانی که آب نبات را در بالای میز خود نگه می دارند، در معرض دید عموم قرار می دهند.

خودکنترلی در نوجوانان

یکی دیگر از تاکتیک های مفید برای بهبود خودکنترلی، تکنیکی است که روانشناسان آن را «نیت اجرا» می نامند. معمولاً این مقاصد به شکل جملات «اگر-پس» هستند که به افراد کمک می‌کند برای موقعیت‌هایی برنامه‌ریزی کنند که احتمالاً عزم آنها را خنثی می‌کند. برای مثال، کسی که مراقب مصرف الکل او است، ممکن است قبل از مهمانی به خود بگوید: "اگر کسی به من نوشیدنی پیشنهاد کرد، من نوشابه با لیموترش درخواست می کنم."

تحقیقات در میان نوجوانان و بزرگسالان نشان داده است که قصد اجرا باعث بهبود اراده می شود، حتی در میان افرادی که قدرت اراده آنها به دلیل کارهای آزمایشگاهی تحلیل رفته است. داشتن یک برنامه پیش از موعد ممکن است به شما این امکان را بدهد که در لحظه تصمیم بگیرید بدون اینکه نیازی به اراده خود داشته باشید.

تحقیقی که نشان می دهد ما دارای مخزن محدودی از خودکنترلی هستیم، یک سوال نگران کننده را مطرح می کند. آیا وقتی با وسوسه های زیادی روبرو می شویم، مقدر شده است که شکست بخوریم؟ لازم نیست. محققان بر این باور نیستند که قدرت اراده فرد به طور کامل از بین رفته است. در عوض، به نظر می‌رسد که مردم مقداری اراده را ذخیره می‌کنند که برای خواسته‌های آینده حفظ می‌شود. انگیزه مناسب به ما این امکان را می‌دهد که از آن ذخایر بهره ببریم و به ما امکان می‌دهد حتی زمانی که قدرت خودکنترلی مان کم شده است، استقامت کنیم.

در نمایش این ایده، مارک موراون دریافت که افرادی که دارای اراده ضعیف شده‌اند، زمانی که به آنها گفته می‌شود در ازای تلاش‌هایشان پول دریافت می‌کنند، یا اینکه تلاش‌هایشان به نفع دیگران است (مانند کمک به یافتن یک درمان) بر روی یک کار خودکنترلی پافشاری می‌کنند. برای بیماری آلزایمر). او نتیجه می گیرد که انگیزه بالا ممکن است به غلبه بر اراده ضعیف - حداقل تا حدی - کمک کند.

همچنین ممکن است در وهله اول قدرت اراده کمتر در برابر تحلیل رفتن آسیب پذیر شود. محققانی که بر روی خودکنترلی مطالعه می کنند اغلب آن را مانند ماهیچه ای توصیف می کنند که با استفاده زیاد خسته می شود. آنها می گویند، اما جنبه دیگری برای قیاس ماهیچه ای وجود دارد. در حالی که عضلات در کوتاه مدت با ورزش خسته می شوند، در طولانی مدت با ورزش منظم تقویت می شوند. به طور مشابه، اعمال منظم خودکنترلی ممکن است قدرت اراده را بهبود بخشد.

در یکی از اولین نمایش‌های این ایده، موراوون و همکارانش از داوطلبان خواستند که یک رژیم دو هفته‌ای را برای پیگیری میزان مصرف غذا، بهبود خلق و خو یا بهبود وضعیت بدنی خود دنبال کنند. در مقایسه با گروه کنترل، شرکت‌کنندگانی که با انجام تمرین‌های تعیین‌شده، خودکنترلی را اعمال کرده بودند، در آزمایش‌های آزمایشگاهی بعدی، کمتر در معرض کاهش اراده بودند.

در مطالعه دیگری، او دریافت که سیگاری‌هایی که به مدت دو هفته با پرهیز از شیرینی جات یا فشار دادن دست به دست، خودکنترلی را تمرین می‌کردند، در ترک سیگار موفق‌تر از افراد کنترلی بودند که دو هفته کارهای منظمی را انجام می‌دادند که نیازی به خودکنترلی نداشت، مانند نوشتن. در یک دفتر خاطرات

دیگران همچنین دریافته‌اند که خم کردن عضلات اراده می‌تواند به مرور زمان خودکنترلی را تقویت کند. دانشمندان استرالیایی مگان اوتن، دکترا، و کن چنگ، دکترای دانشگاه مک کواری در سیدنی، استرالیا، داوطلبان را به یک برنامه دو ماهه تمرین بدنی اختصاص دادند - روتینی که نیاز به اراده داشت. در پایان دو ماه، شرکت‌کنندگانی که به این برنامه پایبند بودند، نسبت به شرکت‌کنندگانی که به رژیم تمرینی اختصاص داده نشده بودند، در مقیاس آزمایشگاهی خودکنترلی بهتر عمل کردند. این همش نیست. آزمودنی‌ها همچنین گزارش دادند که کمتر سیگار می‌کشیدند و الکل کمتری می‌نوشیدند، غذای سالم‌تری می‌خوردند، مخارج خود را با دقت بیشتری نظارت می‌کردند و عادات مطالعه خود را بهبود می‌دادند. به نظر می‌رسید که اعمال منظم اراده‌شان با ورزش بدنی، تقریباً در تمام زمینه‌های زندگی آنها به اراده بهتر منجر می‌شود.

تقویت خودکنترلی1

یافته‌ها مبنی بر اینکه کاهش قدرت اراده با سطح گلوکز مرتبط است نیز یک درمان احتمالی را پیشنهاد می‌کند. خوردن منظم برای حفظ سطح قند خون در مغز ممکن است به سوخت رسانی به ذخایر نیروی اراده کمک کند. (اما اجازه ندهید اصطلاح "شکر" شما را گول بزند. کارشناسان می گویند که غذاهای سالم بدون شکر تصفیه شده در واقع بهتر از شیرینی ها در حفظ سطح قند خون در سطح یکنواخت هستند).ممکن است خوردن وعده های غذایی مکرر کوچک به جای حذف صبحانه یا ناهار بهتر باشد.

شواهد حاصل از مطالعات کاهش قدرت اراده نیز نشان می دهد که تهیه فهرستی از تصمیمات در شب سال نو بدترین رویکرد ممکن است. تحلیل رفتن در یک زمینه می تواند قدرت اراده را در حوزه های دیگر کاهش دهد، بنابراین تمرکز روی یک هدف در یک زمان منطقی تر است. به عبارت دیگر، همزمان سعی نکنید سیگار را ترک کنید، یک رژیم غذایی سالم داشته باشید و یک برنامه ورزشی جدید را شروع کنید. هدف گذاری یک به یک رویکرد بهتری است.

باومایستر می‌گوید وقتی یک عادت خوب ایجاد شد، دیگر نیازی به استفاده از اراده خود برای حفظ این رفتار نخواهید داشت. در نهایت عادات سالم تبدیل به روتین می شوند و اصلاً نیازی به تصمیم گیری ندارند.


حتما بخوانید: چگونه عادت سازی کنیم


بسیاری از سوالات در مورد ماهیت خودکنترلی باقی مانده است که باید توسط تحقیقات بیشتر پاسخ داده شود. با این حال به نظر می رسد با اهداف روشن، نظارت خوب و کمی تمرین، می توانید اراده خود را برای قوی ماندن در برابر وسوسه تربیت کنید.

تقویت خودکنترلی2

نکات کلیدی و نتیجه گیری

  • قدرت اراده توانایی مقاومت در برابر رضایت کوتاه مدت در تعقیب اهداف یا مقاصد بلند مدت است.
  • اراده با نتایج مثبت زندگی مانند نمرات بهتر، عزت نفس بالاتر، میزان کمتر سوء مصرف مواد، امنیت مالی بیشتر و بهبود سلامت جسمی و روانی مرتبط است.
  • هنگامی که اراده شکست می خورد، قرار گرفتن در معرض یک محرک دارای بار هیجانی بر سیستم عقلانی و شناختی فرد غلبه می کند و منجر به اعمال تکانشی می شود.
  • به نظر می رسد ظرفیت فرد برای خودکنترلی پایدار است. کودکان پیش دبستانی با اراده بهتر در بزرگسالی از اراده بهتری برخوردارند.
  • افرادی که خودکنترلی پایینی دارند، وقتی با محرک های وسوسه انگیز مواجه می شوند، الگوهای مغزی متفاوتی از خود نشان می دهند.
  • قدرت اراده را می توان با ماهیچه ای مقایسه کرد که با استفاده بیش از حد خسته می شود. مطالعات نشان می دهد که مقاومت مکرر در برابر وسوسه توانایی شما را برای مقاومت در برابر وسوسه های آینده کاهش می دهد.
  • کاهش اراده یک مبنای فیزیکی دارد. افرادی که قدرت اراده آنها تحلیل رفته است، فعالیت در ناحیه مغزی مرتبط با شناخت کاهش یافته است و سطح گلوکز خون آنها کمتر از افرادی است که قدرت اراده آنها کاهش نیافته است.
  • اثرات کاهش اراده ممکن است با خلق و خوی مثبت، باورها و نگرش ها کاهش یابد.
  • کاهش اراده بر طیفی از رفتارها از جمله مصرف غذا، مصرف و سوء مصرف مواد و رفتار خرید تأثیر می گذارد.
  • تصمیم‌گیری مالی ممکن است حتی برای افرادی که در فقر زندگی می‌کنند ضعیف‌تر باشد، زیرا تقریباً تمام تصمیمات مالی احتمالاً نشان دهنده آزمون‌های دشوار خودکنترلی در میان افرادی است که از نظر مالی ناامن هستند.
  • اجتناب از وسوسه و برنامه ریزی از پیش، تاکتیک های موثری برای حفظ خویشتن داری در مواجهه با وسوسه است.
  • با انگیزه مناسب، ممکن است بتوانید حتی زمانی که نیروی اراده شما تحلیل رفته است، استقامت کنید.
  • حفظ سطح ثابت گلوکز خون، مانند خوردن وعده‌های غذایی سالم و میان‌وعده‌های منظم، ممکن است به جلوگیری از اثرات کاهش اراده کمک کند.
  • از آنجایی که تهی شدن در یک حوزه می تواند قدرت اراده را در حوزه های دیگر کاهش دهد، تمرکز بر یک هدف در یک زمان به جای حمله به لیستی از چندین قطعنامه در یک زمان موثرتر است.
  • همانطور که ماهیچه ها با ورزش منظم تقویت می شوند، اعمال منظم خودکنترلی نیز ممکن است قدرت اراده را در طول زمان بهبود بخشد.

سخن آخر

دقت داشته باشید که با اراده بالا می توانید به هر آنچه که می خواهید برسید و توانایی خود را بیش از پیش کنید . امیدواریم که از خواندن این مطلب استفاده و لذت برده باشید.


مقالات مرتبط:

13 ویژگی رفتاری افراد با اعتماد به نفس بالا

چگونه عادت بد را به خوب تغییر دهیم



از
2
رای