چگونه عادت بد را به خوب تغییر دهیم؛ روش تبدیل عادت بد به خوب

چگونه عادت بد را به خوب تغییر دهیم؛ روش تبدیل عادت بد به خوب چگونه عادت بد را به خوب تغییر دهیم؛ چگونه با عادت های بد مقابله کنیم؛ چطور عادت‌های بد را با عادت‌های خوب جایگزین کنیم؛ نکات و ترفند تبدیل عادت بد به خوب را در سلام دنیا آموزش ببینید.

بیشتر ما در این دنیا در خلسه قدم می زنیم با این باور واهی که ما فقط موجوداتی مستقل هستیم که کاملاً با اراده آزاد عمل می کنیم، زندگی می کنیم. با این حال، بسیاری از دانشمندان معتقد هستند که ما به محیط خود وابسته هستیم و مغز ما دائماً بر اساس نشانه های داخلی و خارجی قضاوت های سریعی انجام می دهد. با این مقدمه کوتاه قصد داریم بگوییم که ما در ادامه این مقاله سلام دنیا می خواهیم درباره نحوه تغییر عادات بد به عادات خوب صحبت کنیم.

چگونه عادت بد را به خوب تغییر دهیم

آیا این نقل قول آلبرت انیشتین را به خاطر دارید:


حتما بخوانید: چگونه عادت های بد را ترک کنیم


«انسان بخشی از کل است که ما کیهان نامیده ایم، بخشی محدود در زمان و مکان. او، افکار و احساسش را به عنوان چیزی جدا از بقیه آدم ها تجربه می کند. این توهم برای ما نوعی زندان است که ما را به خواسته های شخصی و محبت به چند نفر از نزدیکانمان محدود می کند. خب وظیفه ما باید این باشد که خود را از این زندان نجات دهیم و دایره شفقت خود را گسترش دهیم تا همه موجودات زنده و کل طبیعت را در زیبایی آن در آغوش بگیریم.» حالا اگر به عادات بدی خو کرده اید، پس باید آنها را از خود دور کنید و شروع به تغییر روابط خود کنید. این دقیق ترین تجربه من برای مبارزه با عادات بد برای سال ها پیش بود.

چگونه عادت بد را به خوب تغییر دهیم

در نظر گرفتن تأثیر محیط‌هایمان بر توانایی ما برای شاد بودن و ایجاد تغییراتی که می‌خواهیم ایجاد کنیم، می‌تواند به شدت پیروی از بیشترین عادتی که می‌خواهید از بین ببرید یا ایجاد کنید، را آسان کند. سال‌ها پیش، ماریان دایموند، محقق دانشگاه کالیفرنیا برکلی، مطالعه‌ای انجام داد که در آن موش‌ها را به‌طور تصادفی در چند قفس مختلف قرار داد. یکی اسباب بازی و همبازی داشت، یکی فقط همبازی داشت و دیگری هیچ کدام را نداشت. پس از چند هفته، آنها دریافتند که مغز موش هایی که اسباب بازی و همبازی داشتند، قشر مغز ضخیم تری نسبت به دو موش دیگر داشت. این بخش از مغز با عملکردهای مرتبه بالاتری مانند پردازش شناختی مرتبط است. در واقع، موش بدون اسباب بازی و همبازی نازک ترین لایه را نشان داد.این فقط برای این است که بگوییم محیط ما نه تنها بر رفتار ما تأثیر می گذارد، بلکه بر مغز ما نیز تأثیر می گذارد (و بر رفتار ما تأثیر می گذارد).


حتما بخوانید: خودشناسی چیست و چگونه خودم را بشناسم (به زبان ساده)


نکته مهم در تبدیل عادت بد به خوب

اگر می‌خواهید تغییری ایجاد کنید، چه ترک یک عادت بد یا ایجاد یک عادت خوب و سالم، باید مطمئن شوید که محیط شما از آن پشتیبانی می‌کند. این یک انگیزه بزرگ برای من در ایجاد دوره 6 ماهه زندگی بود. وقتی نوبت به ایجاد یک تمرین ذهن‌ آگاهی می‌رسد، برای اکثر مردم، محیط آنها از آن پشتیبانی نمی‌کند. با اینکه محیط فیزیکی را می توان تغییر داد، اما من می دانم که مردم در هنگام کمک به ما در ایجاد تغییرات (به هر طریقی) بزرگترین تأثیرگذاران محیطی هستند. دن سیگل، پیشگام رشته ای به نام نوروبیولوژی بین فردی در کتاب خود به نام ذهن در حال توسعه، به طرز زیبایی می گوید: "ساختار و عملکرد مغز در حال رشد بر اساس چگونگی شکل گیری تجربیات، به ویژه در روابط بین فردی، بلوغ برنامه ریزی شده ژنتیکی سیستم عصبی را تعیین می کند". به عبارت دیگر، روابط ما تأثیر زیادی بر نحوه رشد و عملکرد مغز ما دارد. این همه به تصمیم گیری ضمنی مغز مربوط می شود که می تواند ما را در الگوهای قدیمی نگه دارد یا به ما در ترک عادت های بد و ایجاد عادات سالم کمک کند.

علاوه بر آن، روانشناسان نیکلاس کریستاکیس، دکترا و جیمز فاولر تحقیقاتی انجام دادند که نشان داد کارهایی که ما انجام می دهیم و احساسمان تا سه درجه در روابط ما مسری هستند. آنها این را ابتدا با چاقی و سپس با تنهایی و شادی دریافتند.بنابراین می‌خواستم به مردم کمک کنم محیط‌هایی ایجاد کنند که در آن افراد با ارزش بیشتری وجود داشته باشند که از توانایی مغزشان برای تصمیم‌گیری طبیعی برای تمرین حمایت کند. من ایده ایجاد گروه‌های راهنمایی برای پیوستن و همچنین گروهای کوچک مسئولیت‌پذیری از افرادی را داشتم که علاقه‌مند به حفظ یک تمرین ذهن‌آگاهی بودند.

من فکر می کنم که این، تغییر اساسی ایجاد خواهد کرد.هر تغییری که می‌خواهید ایجاد کنید یا آن را از بین ببرید، یافتن افرادی با ارزش که می‌خواهند این کار را نیز انجام دهند، ضروری است. در دام این فکر نیفتید که باید خودتان بتوانید این کار را انجام دهید.البته من نمی‌خواهم به شما بگویم که به تنهایی نمی‌توانید این کار را انجام دهید، من فقط می‌خواهم چند اینفلوئنسر پنهان را به شما نشان دهم که اگر به آن‌هارا ببینید از ذهن خود برای تغییر قضاوت‌های فوری مغزتان استفاده خواهید کرد و باعث پیشرفت خودتان می شوید.


حتما بخوانید: انواع مهارت های فردی چیست


چند نکته کوتاه درباره تبدیل عادت بد به خوب:

  • کار را با روابط خود شروع کنید: لیستی از تمام افرادی که دوست یا خانواده می دانید و در زندگی با آنها وقت می گذرانید تهیه کنید. بررسی کنید که آیا هر یک از این افراد به تغییری که می خواهید ایجاد کنید نیز علاقه مند هستند یا خیر. اگر چنین است، با آنها تماس بگیرید و ببینید که آیا می‌خواهند یک ارتباط هفتگی یا دوهفته‌ای ایجاد کنند که از طریق این تغییر از یکدیگر پشتیبانی کند.
  • روابط خود را گسترش دهید: باور کنید یا نه، افراد زیادی مانند شما هستند که به دنبال ایجاد همان تغییراتی هستند که شما به دنبال آن هستید. آنها ممکن است در حلقه نزدیکان شما نباشند. آن‌ها یکدیگر را از طریق برنامه، از طریق دوره‌ها یا در زمینه تمرکز حواس پیدا می‌کنند.

چند نکته کوتاه درباره  تبدیل عادت بد به خوب:

نتیجه گیری:

فقط فکر کنید، اگر یک گروه از افراد در اطراف خود داشته باشید که علاقه مند به ایجاد همان تغییرات مورد علاقه شما هستند و شما مکرر با آنها در تماس بوده اید، آیا ایجاد این تغییرات آسان تر می شود؟ پاسخ بدون شک بله است و تجربه هک همین را نشان می دهد. نکته اینجاست که اگر می‌خواهید از چرخه نادرست خارج شوید و خود را برای موفقیت در ایجاد تمرین ذهن‌ آگاهی، غلبه بر عادات غذایی منفی، ورزش کردن، غلبه بر افسردگی، هدفمندتر بودن، بهره‌وری و تمرکز بیشتر یا هر چیز دیگری آماده کنید، هیچ چیز بهتر از تأثیر افراد نیست. این به سادگی حکمت دائمی است که توسط علم پشتیبانی می شود. بنابراین اگر می‌خواهید برگ برنده ایجاد تغییرات را پیدا کنید، باید افراد را به صورت آنلاین یا حضوری جستجو کنید و تاریخ‌های منظمی را برای پاسخگویی و ارتباط با آنها تعیین کنید.


مطالب مرتبط:

چگونه می توان در این دنیای آشفته بر اهداف خود متمرکز شد؟

چگونه ذهن خود را خالی کنیم



از
3
رای