معنی ضرب المثل قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید و بازآفرینی

معنی ضرب المثل قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید و بازآفرینی معنی ضرب المثل قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید، بازآفرینی داستان و انشا در مورد مفهوم ضرب المثل قدر عافیت کسی داند که با مقدمه و نتیجه گیری را در سلام دنیا بخوانید.

انسان هرگاه در شرایط سخت و دشوار قرار می گیرد تازه متوجه نعمت‌هایی که داشته می شود و با خودش فکر می کند که کاش قدر نعمت ها و داشته هایش را بیشتر می دانست، این توضیح کوتاه مقدمه ای برای بررسی معنی ضرب المثل قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید بود. ما در این مطلب سلام دنیا قصد داریم تا علاوه بر معرفی معنی و مفهوم ضرب المثل قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید، بازآفرینی داستان و انشایی با همین موضوع در اختیار شما خوانندگان عزیز و محترم قرار دهیم. با ما همراه باشید.

معنی ضرب المثل قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید چیست

ضرب المثل قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید ریشه در گلستان سعدی دارد و به این مفهوم اشاره دارد که تنها در شرایط سخت ما انسان ها قدر نعمت های خود را که در اختیار داشتیم و به آن اهمیت نمی دادیم را می دانیم.


حتما بخوانید: انشا و معنی ضرب المثل از هر دست بدهی از همان دست پس میگیری


در حقیقت کسی که در زندگی درد و رنج کشیده باشد و با سختی توانسته به موقعیت یا شرایط مطلوبی دست پیدا کند،قدر آسایش و نعمت های خدا را می داند.

معنی ضرب المثل قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید چیست

انشا درباره مفهوم ضرب المثل قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید با مقدمه و نتیجه

مقدمه:

گاهی در زندگی همه ی ما، اتفاق‌های کوچک یا بزرگی رخ می دهد و ما در شرایطی قرار می گیریم و متوجه می شویم که چه نعمت های خوبی در کنارمان بودند و ما اصلا به آنها توجه ای نمی کردیم و واقعا این ضرب المثل قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید را با تمام وجودمان لمس می‌کنیم.


حتما بخوانید: آموزش نوشتن مقدمه هایی کوتاه و زیبا برای انشا


بدنه انشا در مورد ضرب المثل قدر عافیت کسی داند 

همانطور که در مقدمه انشا توضیح کوتاهی دادم، متوجه شدید که ضرب المثل قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید به این معنی است که ما آدم ها فقط بعد از اینکه با سختی و مشکلاتی مواجه می شویم قدر آسایش و راحتی را می دانیم، اگر خدایی نکرده مریض شویم قدر سلامتی را می دانیم، اگر مال و نعمتی را از دست دهیم تازه متوجه پول هایی که بی دلیل از دست دادیم می شویم، با دیدن کودکان آواره تازه متوجه می شویم که چقدر خوب است که سقفی بالای سرمان است و از سرما و گرمای زمستان و تابستان در امان هستیم.

این ضرب المثل مهم که ریشه در گلستان سعدی دارد به ما می گوید که باید در هر زمان قدردان نعمت ها و داشته های خودمان چه مادی و چه جانی باشیم و به درستی از آنها محافظت کنیم. در واقع باید خدا را شاکر باشیم که نعمت های خوب در اختیار ما قرار داده و در حفظ منابع طبیعی کوشا باشیم.مثلا اگر آب را بدرستی استفاده نکنیم دچار کم آبی و بحران بی آبی می شویم و در این شرایط به یاد اهمیت ماده حیات یعنی آب می افتیم که مصداق ضرب المثل قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید، است.

انشا درباره مفهوم ضرب المثل قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید با مقدمه و نتیجه

نتیجه گیری:

نعمت ها و شادی ها و روزهای خوش و سلامتی همیشگی و ماندگار نیستند و ما فقط وقتی آنها را از دست می دهیم و دچار مشکل می شویم ارزش واقعی آنها را درک می کنیم، پس بهتر است همین لحظه قدر هرچه داریم را بیشتر بدانیم.


حتما بخوانید: انشا و معنی ضرب المثل زبان خوش مار را از سوراخ بیرون آورد 


بازآفرینی داستان ضرب المثل قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید

روزی پادشاهی به همراه غلام عجم خود عازم سفر دریایی بود،در آن کشتی غلامی دیگری هم بود که تجربه سفر دریا را نداشت به همین خاطر با دیدن دریا و موج ها ترس تمام وجودش را گرفته بود و هرچقدر هم که خدمه کشتی او را آرام می کردند بی فایده بود.اتفاقا در آن کشت مردی فهمیم و دانا هم حضور داشت و با دیدن این صحنه به پادشاه گفت اگر اجازه دهی من به این غلام کمک کنم تا آرام شود، پادشاه حرف مرد حکیم را قبول کرد.

مرد حکیم گفت که غلام را به دریا بیاندازند، کمی در آب غوطه ور شد و شیون به راه انداخت، خدمه کشتی بعد از چند دقیقه او را بالا کشیدند، همین که وارد کشتی شد با دو دستش سکان کشتی را سفت چسبید، و گفت در ابتدا ترس غرق شدن را حس نکرده بودم و قدر سلامتی که در کشتی داشتم را نمی دانستم که آنقدر ناآرام بودم، حالا که از این وضعیت نجات پیدا کردم فهمیدم قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید.

سخن پایانی:

به پایان بررسی یک ضرب المثل شیرین دیگر رسیدیم، ضرب المثلی که به ما گوشزد می کند حواسمان به تمام نعمت هایی که در اختیار داریم،باشد.امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید.


مطالب مرتبط:

انشا در مورد معنی ضرب المثل خفته را خفته کی کند بیدار

انشا درمورد ضرب المثل "زبان سرخ سر سبز می دهد بر باد" و بازآفرینی آن

معنی و باز آفرینی داستان ضرب المثل خواستن توانستن است + انشا



از
8
رای