آموزش تصویری کاشت سیب زمینی در گلدان؛ کاشت سیب زمینی در خانه

آموزش تصویری کاشت سیب زمینی در گلدان؛ کاشت سیب زمینی در خانه برای پرورش و کاشت سیب زمینی حتما نباید مزرعه داشت. می توان به راحتی سیب زمینی را درون کیسه یا گلدان نیز کاشت. می توانید آموزش تصویری کاشت سیب زمینی در گلدان را در سلام دنیا مشاهده کنید.

کاشت سیب زمینی در خانه داخل کیسه یا گلدان، روشی عالی برای دسترسی به سیب زمینی تازه است. حتی اگر باغچه ندارید فقط به خاک، سیب زمینی و محیط گرم در مجاور نور آفتاب نیاز دارید. با این مواد اولیه می توانید برداشت خوبی داشته باشید. ما در این پست از وب سایت سلام دنیا، به شما روش کاشت سیب زمینی در گلدان را به صورت تصویری و گام به گام آموزش دادیم. با ما همراه باشید.

آموزش تصویری کاشت سیب زمینی در گلدان در منزل

الف: کاشت سیب زمینی درون کیسه

1. فصل کاشت سیب زمینی 

برای کاشت سیب زمینی تا فصل بهار صبر کنید. قبل از شروع باید مطمئن شوید که خطر سرمازدگی وجود ندارد. سیب زمینی باید میان ماه مارس و آوریل (اواخر اسفند تا اوایل اردیبهشت) کاشته شود. زمانی که مکانی برای نگهداری و پرورش سیب زمینی مثل گلخانه داشته باشید در اوایل ماه فوریه (بهمن ماه) هم می توانید این کار را انجام دهيد. اگر نگران سرمازدگی محصول هستید با کشاورز قدیمی و باتجربه مشورت کنید.

برای کاشت سیب زمینی تا فصل بهار صبر کنید

2. برای کاشت سیب زمینی: مکانی گرم و آفتابی برای پرورش بیابید

منطقه ای را انتخاب کنید که در معرض نور خورشید و بارش باشد اطمینان حاصل کنید که سیب زمینی ها 6 تا 8 ساعت در معرض نور مستقیم آفتاب بودند این باعث می شود که رشد آنها به حد نصاب برسد نگه داشتن کیسه در حیاط یا تراس روش خوبی برای ایمنی از شر حشرات مزاحم است.


حتما بخوانید: روش کاشت زعفران در گلدان


مکانی گرم برای کاشت سیب زمینی در کیسه

3. ابتدا دانه سیب زمینی را بکارید

اول دانه سیب زمینی را بکارید تا سیب زمینی قبل از کاشته شدن شروع به جوانه زدن کند این فرایندی است که سبب رشد سریع و برداشت کامل محصول می‌شود سیب زمینی را درون جعبه خالی تخم مرغ و در محیط گرم به مدت تقریبی 4 هفته قرار دهید. زمانی که شروع به جوانه زدن کردن می توانید آنها را به تکه های کوچک تری بریده یا بگذارید به طور کامل بروید.

کاشت دانه سیب زمینی از مراحل کاشت سیب زمینی درون کیسه

4. مطمئن شوید که خاک حاوی مخلوطی از کود آلی (ترکیبی از خاکستر و کمپوست) است

و باید به نسبت 40/60 از کود آلی استفاده کنید یک فرقون پیدا کرده و خاک را به یکباره درون آن بریزید خاک را درون آن انباشته و با هم مخلوط کنید تنها باید از یک سوم خاک در روز برای کاشت استفاده کنید مابقی را برای فرایند رشد کنار بگذارید باید به میزان تقریبی از کود برای سیب زمینی استفاده کرد.

خاک حاوی کود آلی از مراحل کاشت سیب زمینی در کیسه

5. کیسه را با 4 اینچ (10 سانتی متر) از مخلوط خاک پر کنید

می توانید این کیسه ها را به راحتی از مغازه های گلخانه ای تهیه کنید. لبه کیسه را تا زمانی که 4 اینچ (10 سانتی متر) خاک درونش باشد نگه دارید و این کار را تا زمانی که به حد نصاب برسد تکرار کنید. زمانی که سطح سیب زمینی تا حد نصاب پر شد به مقدار اضافی 3 اینچ یا (6.7 سانتی متر) قبل از آبیاری روی آن خاک بریزید.

پر کردن کیسه به اندازه 10 سانتی متر از مخلوط خاک و کود

ب: مراقبت از سیب زمینی ها

1. بعد از کاشت سیب زمینی، به اندازه نیاز خاک اضافه کنید

وقتی سیب زمینی ها تا 8 اینچ (20 سانتی متر) رشد کردند زمان افزودن خاک بیشتری است. لبه کیسه را با 4 اینچ (10 سانتی متر) از مخلوط خاک اضافی پر کنید زمانی که گیاه رشد می‌کند این کار را تا زمانی ادامه دهید که خاک بالای کیسه را پر کند.

افزودن خاک : مراقبت از سیب زمینی کاشته شده در کیسه

2. منظم به خاک آب دهید

مرطوب نگه داشتن خاک مهم است اما نه اینکه آن را اشباع کنید. آبیاری زیاد دوره ای بهتر از آبیاری کم موقت است برای آنکه آب به تمام سطح ریشه های پایینی خاک نفوذ کند. در طول تابستان برای اجتناب از خشکی خاک باید روزانه به گیاهان آب دهید آبیاری و رشد گیاه باید در تابستان صورت گیرد.


حتما بخوانید: آموزش کاشت سیر در گلدان خانگی


آبیاری سیب زمینی کاشته شده درون کیسه

3. مراقب حشرات باشید

باید به طور منظم سیب زمینی ها را برای جلوگیری از تخم ریزی حشرات آفت زا کنترل کنید. رایج ترین نوع سیب زمینی، سیب زمینی کلورادو است. اگر خوشه زردرنگ حاصل از تخم ریزی به دور آنها بسته شده سریعا با دستتان آن را برداريد و آن را در سطل آب و صابون قرار دهيد آفت سیب زمینی یک مشکل جدی برای محصولات بعدی است. شما می توانید در برابر این بیماری آفت زا محافظت کنید با استفاده از یک ماده نگهدارنده و حفاظت کننده که در مغازه های محل عرضه گل و گیاه موجود است.

جلوگیری از حشرات از مرحله مراقبت از سیب زمینی

ج: برداشت سیب زمینی

1. در ابتدا انواع مختلف سیب زمینی را برداشت کنید

این سیب زمینی ها باید قبل از ذخیره برداشت شوند بهترین برداشت زمانی است که سیب زمینی با مقدار کم چیده شده و زمانی که تازه است خورده شود بهترین زمان برداشت بین ماه های ژوئن تا جولای (11 خرداد تا 9 مرداد ماه) است زمانی که غنچه گل ها باز می شود. با استفاده از یک بیل کوچک یا چنگال به آرامی سیب زمینی را بردارید چون نمی خواهید که به فرایند رشد محصول اصلی آسیب جدی وارد شود.

مرحله برداشت سیب زمینی کاشته شده درون کیسه

2. صبر کنید تا برگ های سیب زمینی پژمرده شوند

تنوعات محصول اصلی از ماه سپتامبر به بعد برداشت می شود در پایان این فصل مشاهده می کنید که برگ ها زرد و پژمرده می شوند اینجاست که می‌توانید آبیاری را متوقف کنید سیب زمینی ها را تا هفته دیگر یا قبل از برداشت کنار بگذارید.


حتما بخوانید: آموزش کاشت بیبی اسفناج در باغچه


برداشت سیب زمینی بعد از زرد شدن برگ ها

3. کیسه را دور بریزید

زمانی که سیب زمینی ها آماده برداشت شدند کل کیسه را درون یک فرقون خالی کنید آن را در میان خاک حفر کنید تا سیب زمینی را پیدا کنید که یک کیسه به مقدار 47 تا 50 لیتر در حدود 7 پوند (3.200 کیلوگرم) سیب زمینی به ما می‌دهد بعد از اتمام این کار خاک را به باغچه اضافه کنید اگر هوا خشک است اجازه دهید تا سیب زمینی 2 تا3 روز نشسته باقی بماند این کار به حفاظت از سیب زمینی حین ذخیره کمک می‌کند کیسه را تمیز کرده و آن را برای سال بعد نگه دارید.

خالی کردن کیسه حاوی سیب زمینی

4. سیب زمینی را ذخیره کنید

بعد از برداشت سیب زمینی را در جای خشک و خنک نگه دارید وقتی که خشک شدند سیب زمینی به راحتی در کیسه های روزنه دار نگهداری می‌شوند آنها را در کیسه پلاستیکی قرار ندهید چرا که سیب زمینی شیرین و فاسد می شود آنها را جدا از پیاز و میوه قرار دهید اگر با هم باشند گاز اتیلن تولید می کند که سبب جوانه زدن نابهنگام سیب زمینی می‌شود آن را در جای تاریک نگه دارید قرارگیری در مکان روشن سبب سبز شدن و تلخ شدن سیب زمینی می‌شود که به مقدار زیاد منجر به بیماری می شود.

انبار کردن سیب زمینی کاشته شده درون کیسه

سخن آخر

برای پرورش و کاشت سیب زمینی حتما نباید مزرعه داشت. می توان به راحتی سیب زمینی را درون کیسه یا گلدان نیز کاشت. مراحل پرورش سیب زمینی شامل: کاشت، مراقبت و برداشت می باشد. در این پست سلام دنیا، برای شما آموزش تصویری کاشت سیب زمینی در گلدان در منزل را قرار دادیم. امیدوارم که دوست داشته باشید. می توانید این پست را با دوستان خود از طریق شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید. و نظرات و تجربیات خود را با ما در بخش نظرات در میان بگذارید.


مقالات مرتبط:

آموزش کاشت توت فرنگی در گلدان در خانه گام به گام و ساده

آموزش روش کاشت و پرورش بادام زمینی داخل گلدان در منزل
 

از
61
رای