جایگزین حجامت در طب سنتی؛ درمان غلظت خون به روش بوعلی سینا

جایگزین حجامت در طب سنتی؛ درمان غلظت خون به روش بوعلی سینا جایگزین حجامت در طب سنتی چیست؛ درمان غلظت خون به روش بوعلی سینا و مواد غذایی مفید برای رفع غلظت خون و پلی سیتمی چیست و برای درمان غلظت خون چی بخوریم در سلام دنیا بخوانید.

حجامت نوعی روش درمانی در طب سنتی است که با خونگیری یا روشی خاص که ممکن است خون آلوده در آن قسمت تجمع پیدا کرده باشد انجام می شود. اما انجام حجامت باید با رعایت شرایط خاصی و در زمان مشخصی زیر نظر دکتر طب سنتی انجام شود. آیا در برخی موارد که امکان انجام حجامت نیست، می توان از درمان جایگزین برای آن استفاده کرد؟ اگر شما هم به دنبال پاسخ این سوال هستید، به دقت این مطلب سلام دنیا را تا انتها مطالعه کنید تا پاسخ سوال خود را دریافت کنید. ما در این مطلب قصد داریم تا درباره درمان جایگزین حجامت در طب سنتی، درمان غلظت خون به روش بوعلی سینا و رژیم غذایی مفید برای غلظت خون در طب سنتی صبحت کنیم.

جایگزین حجامت در طب سنتی

در طب سنتی در روش جایگزین حجامت برای دفع مواد زائد به افراد توصیه می شود که با شروع فصل بهار، آش های طبی و کم حجم و ساده (حبوبات خیلی کم و سبزی زیاد) را در برنامه غذایی خود قرار دهند، این کار از بروز یبوست جلوگیری می کند. برای اینکه رودها عملکرد خوبی داشته باشند، می توانند از روغن زیتون و آلو هم استفاده کنند.


حتما بخوانید: درمان یبوست و پاکسازی روده بزرگ در خانه تنها با 3 نوع آب میوه


علاوه بر این استفاده کمتر از گوشت قرمز، شیره انگور و تخم مرغ در فصل بهار به پاکسازی بدن کمک می کند. با این حال در کنار این روش های جایگزین، برخی افراد برای پاکسازی جدی تر با تشخیص پزشک به حجامت نیاز دارند.

جایگزین حجامت در طب سنتی

درمان غلظت خون به روش بوعلی سینا

افراد مبتلا به غلظت خون، دچار افزایش گلبول‌های قرمز در خون می شوند و اگر به موقع تشخیص داده نشود می‌تواند زندگی آنها را تهدید کند. اگرچه درمان غلظت خون روش بوعلی سینا در دسترس نیست اما از نظر پزشکان طب سنتی تغییر در رژیم غذایی مانند کاهش مصرف روغن‌های جامد و حیوانی، گوشت قرمز، دل، قلوه، مغز گوسفند، لبنیات پرچرب و افزایش مصرف شربت هایی نظیر شربت آبلیمو، سکنجبین و شربت خاکشیر نیز در طول روز در رقیق شدن خون موثر عمل می کنند. علاوه بر این در طب سنتی مصرف میوه‌هایی مثل آلبالو، انار، توت سیاه، تمشک، زغال اخته، لیموی تازه، زرشک، آلو، انگور، و سبزیجاتی مانند شنبلیله، کاسنی، ریواس و کدوی سبز نقش موثری در کاهش غلظت خون دارند.


حتما بخوانید: درمان غلظت خون با بهترین دمنوش و عرقیات رقیق کننده


برای غلظت خون چی بخوریم

اگرچه برای غلظت خون بالا درمان قطعی وجود ندارد اما با رعایت رژیم غذایی ارائه شده در طب سنتی می توانید این وضعیت را کاهش دهید:

  • مصرف برنج با شوید، گشنیز یا سماق در کاهش غلظت خون بسیار سودمند است.
  • خاکشیر، سکنجبین، سرکه‌ شیره، گل‌ گاو زبان، چای به و میوه‌ های قرمز رنگ (مثل گیلاس، آلبالو، ذغال‌ اخته، انار، شاتوت)، زرشک سیاه، کاسنی، شاهتره و خوراکی‌ های ترش‌ مزه (سرکه، آبلیمو، نارنج) بهترین نوشیدنی ها برای کاهش غلظت خون هستند.
  • برای رقیق شدن خون می توان از خورشت‌ های کنگر، به، آلو اسفناج، خورشت لوبیا سبز، فسنجان، خلال و قیمه استفاده کرد.
  • مصرف آبگوشت مرغ به همراه لپه توصیه شده است. برای افزایش تاثیر آن در رقیق شدن خون می توانید آن را با غوره تازه میل نمایید.

 برای غلظت خون چی بخوریم

سخن پایانی:

در کنار اصلاح رژیم غذایی برای کاهش غلظت خون باید در سبک زندگی نیز تغییراتی ایجاد کنید. از مهمترین اقدمات برای تغییر سبک زندگی می توان به ورزش کردن، دیر نخوابیدن، ایستاده غذا نخوردن، نوشیدن آب ولرم و کنترل خشم و استرس اشاره کرد.


مطالب مرتبط:

علائم پایین و بالا بودن غلظت خون و راههای درمان 

تقویت سیستم ایمنی بدن با 15 داروی گیاهی و مواد غذایی

علائم مزاج گرم چیست و برای درمان طبع گرم چی بخوریم



از
4
رای