سلولیت در بارداری + عوامل و درمان طبیعی و پزشکی پوست پرتقالی بارداری

سلولیت در بارداری + عوامل و درمان طبیعی و پزشکی پوست پرتقالی بارداری علت سلولیت در بارداری چیست؛ عوامل ایجاد؛ درمان خانگی و پزشکی سلولیت در بارداری و آیا ابتلا به سلولیت در دوران بارداری طبیعی است ؛ روش کاهش پوست پرتقالی پس از زایمان در سلام دنیا بخوانید.

سلولیت یک بیماری پوستی شایع است که تقریبا هر خانمی آن را تجربه می کند. این بیماری با توده یا برآمدگی به شکل بافت پوست پرتغال در روی پوست، عمدتا در اطراف ران، باسن و شکم ایجاد می شود. به همین دلیل به این بیماری نام «سندرم پوست پرتغال» می دهد. سلولیت معمولا در قسمت هایی از بدن قابل مشاهده است که چربی زیر پوستی بیشتری دارد. این اختلال یک برآمدگی بافت چربی در لایه بیرونی پوست است. این اختلال هنگامی رخ می دهد که فیبر کلاژن که چربی را به پوست متصل می کند، دچار کشیدگی شده، آسیب دیده، یا محکم کشیده شده و باعث خارج شدن چربی می شود. تجمع سلولیت در بدن ممکن است در هر زمانی از سن بلوغ رخ دهد، اما می تواند در دوران بارداری و یائسگی به میزان بیشتر رخ دهد. در این مقاله سلام دنیا در مورد سلولیت در دوران بارداری: چگونه آن را کنترل کنیم؟ چه عوامل باعث ایجاد سلولیت در دوران بارداری می شود؟ چگونه از شر سلولیت در دوران بارداری خلاص شوید؟ روش های درمان طبیعی سلولیت در بارداری؛ روش هایی که ممکن است به کاهش سلولیت پس از بارداری کمک کند صحبت کردیم. با ما همراه باشید.

آیا ابتلا به سلولیت در دوران بارداری طبیعی است؟

احتمالا سلولیت در دوران بارداری بر روی زنان تاثیر می گذارد، زیرا بدن دچار تغییرات زیادی شده و افزایش چربی زیر پوستی می تواند منجر به این مشکل شود. تجمع چربی بیشتر باعث می شود که کالری کافی برای بارداری و شیردهی وجود داشته باشد. در این قسمت، عوامل دیگری که ممکن است در سلولیت بارداری نقش داشته باشند، ارائه شده است.


حتما بخوانید: درمان خانگی سلولیت چیست


  • تغییرات هورمونی
  • عوامل ژنتیکی
  • رژیم غذایی و تغییر سبک زندگی

آیا ابتلا به سلولیت در دوران بارداری طبیعی است؟

چه عوامل باعث ایجاد سلولیت در دوران بارداری می شود؟

یکی از دلایل ایجاد سلولیت در دوران بارداری، می تواند افزایش سطح استروژن باشد، که وظیفه تنظیم بافت چربی در بدن را بر عهده دارد. برخی از عوامل، احتمال افزایش سلولیت را در دوران بارداری افزایش می دهند که به شرح زیر است:

  • سن، زنانی که در سنین بالاتر باردار می شوند
  • افزایش وزن، اگرچه بخش عادی از بارداری است، اما افزایش وزن بیش از حد می تواند یک عامل باشد.
  • احتباس آب، جایی که حجم بیش از حد مایعات در نقاط مختلف بدن جمع می شود.
  • ورزش نامناسب، رژیم غذایی ضعیف و عادات سبک زندگی نامناسب
  • عوامل ژنتیکی می توانند در این مساله ایفای نقش کنند

چگونه از شر سلولیت در دوران بارداری خلاص شوید؟

در این قسمت، چندین روش ذکر شده است که می تواند به جلوگیری یا خلاص شدن از شر سلولیت به طور طبیعی یا معالجه پزشکی کمک کند.

الف: روش های درمان طبیعی سلولیت در بارداری

  • از مصرف غذاهایی که کالری بالایی دارند، خودداری کنید
  • غذاهای سرشار از فیبر مانند سبزیجات و میوه ها را به رژیم غذایی تان اضافه کنید
  • گوشت کم چرب و ماهی چرب، مواد افزودنی خوبی به رژیم غذایی هستند
  • کمی ورزش های سبک انجام دهید
  • از سیگار کشیدن خودداری کنید

حتما بخوانید: سیگار کشیدن در بارداری و شیردهی چه خطراتی برای نوزاد دارد؟


  • بدن خود را پر آب نگه دارید

 روش های درمان طبیعی سلولیت در بارداری

ب: درمان دارویی سلولیت در بارداری

لوسیون های ضد سلولیت، مانند لوسیون های لاغری ممکن است در ناحیه آسیب دیده اعمال شود تا رشد آن کاهش پیدا کرده و کمتر آشکار شود. محتویات اصلی کرم سلولیت، کافئین است که یک ادرار آور و گزانتین است. این ممکن است باعث افزایش جریان خون در ناحیه مورد نظر شده و سلول ها را تحریک کرده تا چربی اضافی را حذف کند. با این وجود، استفاده از کافئین و گزانتین و کافئین در دوران بارداری به دلیل اثرات زیان آور باید محدود شود. از این رو، به زنان باردار توصیه می شود که پس از بارداری از آن استفاده کنید.

روش هایی که ممکن است به کاهش سلولیت پس از بارداری کمک کند

روش های مختلف پزشکی برای معالجه سلولیت پس از بارداری وجود دارد. اما به خاطر داشته باشید که تحقیقات کافی برای اثربخشی آن صورت نگرفته است. بر اساس شرایط پوستی، متخصص پوست و مو ممکن است یکی از روش های پزشکی زیر را پیشنهاد کند:

  • سلفینا: این یک روش غیر تهاجمی (ساب سیژن) است، که از تیغه های بسیار نازک برای جدا کردن چربی زیر پوست از طریق ایجاد برش کوچک استفاده می کند. ناحیه آسیب دیده با استفاده از دستگاه سلفینا برای وارد کردن تیغه به میزان کمی تحت مکش قرار می گیرد، بدون اینکه به بافت های اطراف آسیبی وارد شود. نتایج آن طی چند روز قابل مشاهده است و ممکن است برای 3 سال دوام داشته باشد.
  • درمان با امواج صوتی: این روش درمانی شامل تحریک بافت همبند ناحیه آسیب دیده با استفاده از ارتعاشات است. این کار با هدف بازسازی کلاژن و در نتیجه بهبود بافت و ظاهر پوست انجام می شود.
  • درمان رادیو فرکانسی: این روش درمانی شامل ترکیبی از ماساژ بافت آسیب دیده و تکنولوژی فرکانس رادیویی که شامل سونوگرافی و پالس شعاعی برای گرم کردن پوست و نور مادون قرمز جهت درمان سلولیت است.

راه های کاهش سلولیت پس از بارداری

  • سلولیز: این یک روش درمانی با لیزر است که با قرار دادن یک پروب لیزر ریز، جهت جدا کردن تکه های چربی در زیر پوست انجام می شود. بافت چربی با استفاده از لیزر گرم می شود که ممکن است در آزادسازی چربی، کاهش ضخامت لایه چربی، تحریک تولید کلاژن و بهبود الاستیسیته و بافت پوست کمک کند. نتایج این روش ممکن است برای یک سال دوام داشته باشد.
  • آزاد سازی دقیق بافت به کمک خلاء: در این روش، از دستگاهی با تیغه کوچک برای بریدن تکه های سخت زیر پوست جهت جداسازی چربی اضافی استفاده می شود. اثر آن ممکن است برای سه سال دوام داشته باشد.
  • لیپوساکشن با کمک لیزر: این حالت می تواند برای از بین بردن مقدار کم چربی مناسب باشد. درمان با لیزر همراه با لیپوساکشن برای درمان سلولیت مناسب تر است.

حتما بخوانید: درمان قطعی سلولیت پشت ران با ورزش


  • درمان کاهش سلولیت به روش (Ionithermie): این یک روش درمانی با آب گرم برای پوست با استفاده از جلبک یا خاک رس یا مخلوطی از هر دو است. سپس یک جریان الکتریکی خفیف با استفاده از الکترود در نواحی آسیب دیده اعمال می شود. این ممکن است به کاهش اندازه و ظاهر سلولیت کمک کند.
  • اندرمولوژی (Endermologie): این درمان آبگرم شامل ماساژ عمیق ناحیه آسیب دیده با لیفتینگ پوست از طریق ابزاری مانند وکیوم است. این روش درمانی ممکن است به چندین جلسه درمان نیاز داشته باشد و نتایج آن ممکن است برای 12 ماه موثر باشد. همچنین ممکن است باعث ایجاد برخی کبودی ها شود.

درمان سلولیت بعد از زایمان

  • کربوکسی تراپی: این یک روش تهاجمی دیگر است که شامل قرار دادن کربن دی اکسید در زیر پوست است. این روش باعث افزایش جریان خون در ناحیه مورد نظر می شود، که می تواند به کاهش قابل دید بودن سلولیت کمک کند. این روش ممکن است کمی ناراحتی و کبودی موقتی ایجاد کند. با این وجود، نتایج این روش درمانی بعد از 7 تا 10 ماه قابل رویت است.
  • کرایولیپولیز: این یک روش غیر تهاجمی است که با نام «سرما درمانی» نیز شناخته می شود. روش درمانی کرایولیپولیز شامل برداشتن بافت چربی از طریق انجماد چربی بافت زیر پوست است تا مانع از بروز هر گونه آسیبی به پوست شود. این روش باید چندین مرتبه انجام شود و ممکن است حدود 4 تا 6 ماه طول بکشد تا تفاوت قابل توجهی را مشاهده کنید. با این وجود، این روش برای از بین بردن چربی های بزرگ زیر پوست موثر است و برای سلولیت اثرگذار نیست.

حتما بخوانید: فواید و عوارض روش کرایولیپولیز چیست


  • اولترا سوند: این یک روش غیر تهاجمی است که از امواج صوتی استفاده می کند تا چربی های اضافی را از نواحی مانند ران و شکم خارج کند. هیچ مدرکی برای اثبات اثربخشی آن وجود ندارد، اما اولتراسوند با یک درمان سلولیت دیگر ممکن است به کاهش میزان سلولیت کمک کند.

به غیر از روش های درمانی پزشکی، روش های طبیعی برای درمان سلولیت جهت کاهش وزن وجود دارد. با تاکید بر ورزش های منظم روزانه و داشتن یک رژیم غذایی سالم، ممکن است بتوانید چربی ناخواسته بدن را از بین ببرید.

درمان های پزشکی و طبیعی سلولیت در بارداری

نتیجه گیری

بارداری منجر به تغییرات فیزیکی مختلف در بدن می شود، که برای بارداری و یا موارد دیگر ضروری هستند. سلولیت می تواند باعث نگرانی شده، اما گزینه های درمانی پس از بارداری موجود هستند. بنابراین، اکنون بیش از حد در مورد آن نگران نباشید. از تغییرات جدید که قرار است در مسیر مادر شدن شما ایجاد شوند، لذت ببرید.


مقالات مرتبط:

درمان واریس با سرکه سیب و روش خانگی

خواص آلوئه ورا برای پوست



از
2
رای