قهوه برای چه کسانی مضر است ؛ مضرات قهوه برای مردان و زنان

قهوه برای چه کسانی مضر است ؛ مضرات قهوه برای مردان و زنان قهوه برای چه کسانی مضر است ؛ مضرات قهوه برای مردان و زنان چیست ؛ با عوارض و مضرات نوشیدن قهوه برای کودکان، مضرات قهوه سبز و دیگر قهوه ها برای سلامتی، معده در سلام دنیا آشنا شوید.

قهوه با اینکه فواید زیادی دارد ولی مصرف بیش از حد آن شما را به دردسر می اندازد. و نوشیدن قهوه ممکن است ضرر داشته باشد. همان طور که می دانید مصرف زیاد از هر ماده مفیدی ممکن است کارکرد بدن را دچار اختلال کند. اما قهوه برای چه کسانی مضر است و عوارض و مضرات قهوه برای زنان و مردان چیست ؛ همچنین با مضرات قهوه سبز و دیگر عوارض قهوه برای سلامتی در این مطلب سلام دنیا آشنا شوید.

عوارض و مضرات قهوه برای زنان و مردان چیست

از طرفی خیلی از مواد غذایی عوارض جانبی دارند که در همه افراد دیده نمی شود و فقط در بعضی ها دیده می شود همچنین برخی افراد به بعضی از مواد غذایی حساسیت دارند و بدن آن ها واکنش شدیدی نسبت به آن ماده غذایی نشان می دهد.

خلاصه اینکه اینقدر روی خوب و مفید بودن قهوه تعصب نداشته باشید! و کمی هم از مضرات قهوه بشنوید.

مضرات قهوه برای مردان

مضرات قهوه برای مردان

1 . نوشیدن زیاد قهوه، به قدرت حافظه مردان آسیب زده و روند تصمیم گیری آنان را کند می کند.

2 . نوشیدن قهوه در شرایط استرس زا، مردان را دچار بحران می‌کند!

3 . مصرف زیاد قهوه باعث تضعیف قوای جنسی در مردان می شود.


حتما بخوانید: خواص قهوه ترک برای مردان و زنان و لاغری


4 . افزایش احتمال ناباروری و به تاخیر انداختن دوره درمان ناباروری در مردان نیز مشاهده شده است.

مضرات قهوه برای زنان

مضرات قهوه برای زنان

1 . زنان یائسه ای که به مقدار زیاد قهوه می‌نوشند، معمولا بیش‌تر با علایم وازوموتور (گر گرفتگی) مواجه می‌شوند.

2 . با مصرف حداقل دو نوشیدنی کافئین‌دار توسط زن و مرد، یک روز پیش از رابطه‌ی جنسی، خطر سقط جنین خود به خود افزایش می یابد.

3 . طبق نتایج یک پژوهش، زنانی که روزانه بیش از 250 میلی‌گرم کافئین مصرف می‌کنند در مقایسه با زنانی که اصلا قهوه مصرف نمی کنند، تا 150 درصد بیش‌تر در معرض خطر ابتلا به بیماری فیبروسیستی پستان قرار دارند. با افزایش مصرف کافئین تا بیش‌ از 500 میلی‌گرم در روز، احتمال ابتلا به بیماری فیبروسیستی پستان نیز تا 230 درصد بالا می‌رود.

4 . مصرف بالای قهوه باعث سقط جنین و عفونت ادراری در خانم‎های باردار می ‎شود.


حتما بخوانید: آیا قهوه باعث سقط جنین می شود


5 . بر اساس نتایج یک مطالعه پژوهشی، خطر احتمال به‌ دنیا آوردن نوزادانی که وزن آن‌ها از حد عادی کمتر است در زنانی که در دوران بارداری بیش از 2 لیوان قهوه در روز مصرف می‌کنند، بیشتر است.

6 . توصیه می شود کسانی که مشکلات قاعدگی دارند کمتر قهوه بخورند.

7 . در دوره شیردهی مصرف قهوه توصیه نمی شود.

مضرات قهوه برای کودکان

مضرات قهوه برای کودکان

مصرف قهوه در کودکان می تواند باعث بروز مشکلات رفتاری در آن ها شود، مثل بی قراری و عدم توانایی در تمرکز و بیش فعالی، زیرا کافئین موجود در قهوه انرژی را افزایش داده و سطح هوشیاری را بالا می‌برد. هر چند این عارضه‌ی جانبی برای بزرگسالان سودمند است. اما برای بچه‌های محصل که نیاز به تمرکز و آرام نشستن در سر کلاس دارند مفید نیست. تاثیر کافئین می‌تواند تا ساعت‌ها حفظ شود، مثلاً به اندازه‌ی تمام زمانی که کودک در مدرسه است و این تاثیر منفی بر مطالعه و یادگیری، ارتباط کودک با همکلاسی‌هایش و نمراتش خواهد داشت.

مضرات قهوه سبز

مضرات قهوه سبز

مضرات قهوه سبز مانند دیگر شکل ها قهوه می باشد و تفاوت اصلی آن در میزان ماده ای به نام اسید کلروژنیک است که اگر مقدار این ترکیب شیمیایی از حد طبیعی بالا رود باعث افزایش سطح هوموسستیین پلاسما می شود که ممکن است با بیماری هایی مانند بیماری قلبی و عروقی همراه شود.

البته اسید کلروژنیک ماده موثر در کاهش وزن و لاغری است و مصرف آن در حد معمولی مشکلی ایجاد نمی کند.

قهوه برای چه کسانی مضر است

مضرات عمومی مصرف قهوه

1 . افزایش فشار خون

کافئین موجود در قهوه باعث افزایش فشار خون می شود. این ماده که مهم ترین ترکیب در قهوه است با شروع یک سری فرآیند های زیستی در بدن فشار خون را بالا می برد. بنابراین افرادی که فشار خون بالا دارند بهتر است از نوشیدن قهوه خودداری کنند.

2. مضرات قهوه برای معده

مصرف قهوه تولید و ترشح اسید معده را افزایش می دهد. اسید معده برای تجزیه مواد غذایی ضرروری است اما تولید بالای آن به دیواره معده آسیب می زند. گفته می شود بوی قهوه عامل این واکنش است.

3 . رفلاکس اسید معده یا برگشت اسید معده با مصرف قهوه

کافئین موجود در قهوه دریچه (اسفنکتر) پایین مری را شل می‌کند؛ این اسفنکتر دارای ماهیچه هایی است که بعد از انتقال غذا از مری به معده، از بازگشت دوباره‌ی آن به مری جلوگیری می‌کنند. وقتی این اسفنکتر شل و منبسط شود، به غذاها و اسید اجازه می‌دهد به مری برگردند؛ به این ترتیب، اسید معده به بافت مری آسیب می زند و دیواره بدون محافظ مری را می سوزاند.

4 . افزایش احتمال پوکی استخوان

ترکیبات موجود در قهوه به خصوص کافئین در جذب مواد مغذی کلسیم اخلال ایجاد می کند. ایجاد اختلال در جذب کلسیم باعث می شود تراکم استخوان ها کاهش یابد و به مرور زمان استخوان ها نازک شوند و استحکام خود را از دست بدهند بنابراین مصرف قهوه احتمال پوکی استخوان را افزایش می دهد.

5 . ملین (کاهش یبوست) و ادرار آور 

شاید بهتر باشد این مورد را جزء مضرات قهوه به حساب نیاوریم زیرا خیلی از آدم‌ها برای آن‌که معده‌ شان بتواند به طور منظم و خوب کار کند، به قهوه وابسته هستند، زیرا قهوه باعث تحریک لوله ی گوارش یا انقباض ماهیچه‌ی روده می‌شود و به این ترتیب به دفع مواد زاید (مدفوع) کمک می‌کنند.

  • ممکن است بدن شما برای تحریک فعالیت ماهیچه‌ی روده به کافئین وابسته شود؛ به این معنی که بدن، بدون کمک کافئین قادر نباشد به خوبی مواد زاید را از بدن خارج کند.
  • کافئین همچنین مانند‌ یک داروی ادرارآور عمل می‌کند، و باعث تخلیه‌ی آب از بدن‌ شما می‌شود. 

مقالات مرتبط:

خواص عالی مصرف قهوه بر روی کبد

از
6
رای