درمان بیماری گال با قرص ایورمکتین، پماد و آمپول درمان جرب

درمان بیماری گال با قرص ایورمکتین، پماد و آمپول درمان جرب بیماری گال یا جرب چیست ، درمان گال (scabies) چیست؛ طریقه مصرف قرص ایورمکتین برای درمان گال و بهترین پماد و آمپول برای درمان بیماری جرب در این مطلب سلام دنیا بخوانید.

بیماری گال بیماری مسری است که با علائمی همچون خارش و جوش همراه است. برای درمان این بیماری علاوه بر درمان های پزشکی درمان های خانگی هم وجود دارد که در ادامه این مطلب سلام دنیا به بیماری گال یا جرب چیست، طریقه مصرف قرص ایورمکتین برای درمان گال و بهترین پماد و آمپول برای درمان بیماری جرب اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

بیماری گال یا جرب چیست

بیماری گال یا جرب به دنبال نفوذ انگلی به نام سارکوپتس در پوست رخ می دهد و خارش و جوش در نواحی مورد نظر را در پی دارد. این بیماری پوستی واگیردار است و خیلی سریع به سایر افراد در تماس با فرد بیمار منتقل می شود. به همین دلیل پزشکان توصیه می کنند که تمامی افراد خانواده یا گروهای که فرد با آنها ارتباط دارد نیز درمان شوند. خوشبختانه بیماری گال با مصرف داروها قابل درمان است. داروها به از بین رفتن انگل هایی عامل بروز بیماری کمک می کنند، اما خارش ممکن است تا چند هفته بعد از درمان نیز ادامه داشته باشد.

قرص ایورمکتین برای درمان گال

قرص ایورمکتین یک درمان دارویی موثر برای درمان انگل گال است. اگرچه این دارو مورد تأیید سازمان غذا و دارو نیست، اما برای درمان انگل عامل بیماری گال مفید و مورد استفاده قرار می گیرد. قرص ایورمکتین یک داروی ضد انگل است. جز گروهی از لاکتون ها که از باکتری که در خاک زندگی می کند و به نام استرپتومایسیس اورمیتیلیس شناخته می شود، تولید می شود.


حتما بخوانید: قرص ایورمکتین برای چیست


طریقه مصرف قرص ایورمکتین برای درمان گال

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها آمریکا، توصیه می کند که 200 میکروگرم از این دارو به ازای هر کیلو از وزن بدن باید مصرف شود. این مقدار توصیه شده باید تا 2 هفته بعد هم ادامه پیدا کند.

اگرچه مصرف داروهای خوراکی آسان تر از کرم و پماد است، اما مصرف ایورمکتین خوراکی خطر مسمویت های جانبی بیشتری را بهمراه دارد. علاوه براین، این دارو در مقایسه با پرمترین عوارض جانبی بیشتر دارد. تنها در شرایطی پزشک ایورمکتین خوراکی را تجویز می کند که سایر درمان های موضعی برای درمان گال موثر نبوده اند یا این داروها برای بیمار قابل تحمل نبوده باشند.

قرص ایورمکتین برای درمان گال

پماد برای درمان گال

1. کرم پرمترین برای درمان گال یا جرب

استعمال پماد های انگل کش مثل پرمترین 5 درصد (permethrin) در هنگام شب ها برای تسکین خارش موثر است. از این کرم در نواحی زیر گردن به پایین استفاده کنید و صبح آن را بشویید. مصرف کرم پرمترین در همه ی افراد، به غیر از نوزادان زیر دو ماه مجاز بوده است. دوره ی درمان بیماری گال با کرم پرمترین معمولا 1 هفته است. پرمترین، یکی از بی خطرترین درمان های دارویی برای گال محسوب می شود.


حتما بخوانید: درمان خانگی گال (جرب) با داروی گیاهی و پزشکی


2. کرم لیندان (lindane)

کرم لیندان هم برای درمان بیماری گال مورد استفاده قرار می گیرد. برای استفاده از ان کافی است مقدار 30 گرم از لوسیون 1 درصد آن را در قسمت اعضای گردن به پایین بمالید و اجازه دهید به مدت 8 ساعت روی پوست بماند. افرادی که پوست حساس دارند، زنان باردار یا شیرده  افراد مسن، افراد دچار زخم های پوستی، کودکان زیر 2 سال و کسانی که وزن شان کمتر از 110 پوند (هر پوند معادل 453 گرم) باید از مصرف این کرم خووداری کنند. این کرم تنها در صورتی برای درمان بیماری گال تجویز می شود که سایر روش های درمان مفید نبوده باشند.

پماد برای درمان گال

لوسیون کروتوماتیتون 10 درصد و کرم 10 درصد (کراتون)

یکی دیگر از پمادهای موثر در درمان بیماری گال لوسیون کروتوماتیتون 10 درصد و کرم 10 درصد (کراتون) است، البته نتایج رضایت بخشی در مورد موثر بودن این دارو گزارش نمی شود. مصرف این پماد فقط برای بزرگ سالان مجاز بوده است.

آمپول برای درمان گال

معمولاً پزشکان برای درمان بیماری گال داروهای موضعی و در برخی موارد در صورت تدام پیدا کردن خارش ها ممکن است پزشک آنتی هیستامین تجویز کند.

سخن اخر

بیماری گال یک نوع خارش پوستی است که عامل آن کنه های ریزی به نام سارکوپت اسکیبی می باشد. گال یا جرب بدون درمان برطرف نمی شود. 5 درمان خانگی برای بیماری گال که دارای شواهد علمی می باشد، ارائه شده است.


مقالات مرتبط:

علت بیماری گال (جرب) چیست و چگونه درمان میشود

 از بین بردن ساس با روشهای خانگی



از
14
رای