خواص و مضرات روغن بهار نارنج برای پوست و سلامتی در طب سنتی

خواص و مضرات روغن بهار نارنج برای پوست و سلامتی در طب سنتی روغن بهار نارنج برای چی خوبه ؛ خواص و مضرات روغن بهار نارنج اصل برای پوست صورت و بدن، مو، فشارخون، جوش، استرس، سلامتی و درمان بیماری ها و طریقه مصرف آن در سلام دنیا بخوانید.
دیدگاه ها

برای تولید چه نوع روغن گیاهی از 1000 پوند گل دست چین شده استفاده می کنند؟ من شما را راهنمایی می کنم. رایحه گیاه بهار نارنج را می توان به عنوان ترکیبی قوی و مست کننده از رایحه مرکبات و گل ها توصیف کرد. رایحه این گیاه تنها دلیل ممکن برای خواندن ادامه مطلب توسط شما نمی باشد. تاثیر این گیاه بر روی اعصاب بهم ریخته و حس غم و اندوه و ناامیدی فوق العاده است.

مطالعات نشان می‌دهند که شما می‌توانید فشار خون و سطح کورتیزول خود را فقط با بوییدن روغن شگفت‌انگیز بهار نارنج کاهش دهید. در این مطلب سلام دنیا من در مورد اسانس بهار نارنجی که مستقیماً از گل های یک درخت نارنج گرفته می شود صحبت می کنم و به تعریف روغن بهار نارنج چیست؛ خواص و مضرات روغن بهار نارنج برای پوست، مو ، زیبایی و سلامتی در طب سنتی و موارد استفاده از آن پرداخته ایم. با ما همراه باشید.

روغن بهار نارنج چیست؟

درخت نارنج (Citrus aurantium) سه اسانس کاملاً متفاوت را از خود تولید می کند. از پوست میوه تقریبا رسیده شده - آن هم در حالی که برگ‌ها منبع اسانس پتی گرین (عطر نارنج) هستند - روغن نارنج گرفته می شود. گذشته از همه ی این ها، اسانس بهار نارنج از گلهای کوچک، سفید و مومی شکل درخت و با تقطیر بخار از گلها استخراج می‌گردد.

با این که منشا و رشد بومی درخت نارنج در آفریقای شرقی و آسیای استوایی می باشد، ولی با این حال نیز امروزه در سراسر منطقه مدیترانه و در ایالت های فلوریدا و کالیفرنیا هم رشد می کند. درختان نارنج در ماه می شکوفا می شوند. در صورت وجود شرایط رشد مطلوب، یک درخت نارنج بزرگ می تواند تا 60 پوند گل تازه را تولید کند. در نظر داشتن زمان برای تولید اسانس بهار نارنج بسیار مهم می باشد چرا که گل ها پس از کنده شدن از درخت به سرعت روغن خود را از دست می دهند.


حتما بخوانید: خواص بهار نارنج برای سلامتی، پوست و مو


شکوفه نارنج را باید بدون دست زدن و یا آسیب بیش از حد - برای حفظ کیفیت و کمیت اسانس بهار نارنج در بالاترین حد خود - دست چین کرد. از اجزای اصلی تشکیل دهنده اسانس بهار نارنج می توان به لینالول (28.5 درصد)، لینالیل استات (19.6 درصد)، نرولیدول (9.1 درصد)، ایی- فارنسول (9.1 درصد)، α-ترپینول (4.9 درصد) و لیمونن (4.6 درصد) اشاره کرد.

روغن بهار نارنج

خواص روغن بهار نارنج

1. خواص روغن بهار نارنج: التهاب و درد را کاهش می دهد

مطالعات نشان داده اند که بهار نارنج یک گزینه انتخابی موثر و درمانی برای مدیریت درد و التهاب می باشد. نتایج نشان داده شده یک مطالعه در مجله داروهای طبیعی بیان کننده این است که بهار نارنج دارای ترکیبات فعال بیولوژیکی می باشد. ترکیبات فعال بیولوژیکی توانایی کاهش التهاب حاد و التهاب مزمن را دارند. اسانس بهار نارنج همچنین نیز دارای توانایی ای همچون کاهش حساسیت مرکزی و محیطی به درد می باشد.

2. خواص روغن بهار نارنج: استرس را کاهش می دهد و علائم یائسگی را بهبود می بخشد

استنشاق (بوییدن) اسانس بهار نارنج بر علائم یائسگی، استرس و استروژن در زنان یائسه که در مطالعه ای در سال 2014 مورد بررسی قرار گرفتند، تاثیر گذاشت. شصت و سه زن یائسه سالم که به طور تصادفی برای استنشاق 0.1 درصد یا 0.5 درصد روغن بهار نارنج یا روغن بادام به مدت پنج دقیقه دو بار در روز به مدت پنج روز در مطالعه دانشکده پرستاری دانشگاه کره قرار گرفتند.

در مقایسه با گروه کنترل، دو گروه روغن بهار نارنج، فشار خون دیاستولیک پایین‌تر و همچنین نیز بهبود در ضربان نبض، سطح کورتیزول سرم و غلظت استروژن را نشان دادند. یافته ها نشان داد که استنشاق اسانس بهار نارنج به کاهش علائم یائسگی، افزایش میل جنسی و کاهش فشار خون در زنان یائسه کمک می کند. به طور کلی، اسانس بهار نارنج می تواند برای کاهش استرس و بهبود سیستم غدد درون ریز موثر واقع شود.

خواص روغن بهار نارنج: استرس را کاهش می دهد و علائم یائسگی را بهبود می بخشد

3. خواص روغن بهار نارنج: به عنوان یک عامل ضد تشنج عمل می کند

تشنج شامل تغییراتی در فعالیت الکتریکی مغز می شود. تشنج می تواند علائم چشمگیر و قابل توجهی را از خود بر جای بگذارد و یا حتی هیچ علائمی را نداشته باشد. علائم تشنج شدید اغلب شامل لرزش شدید و از دست دادن کنترل می شود. مطالعه اخیر صورت گرفته شده در سال 2014 برای بررسی اثر ضد تشنجی بهار نارنج اجرا شد. این مطالعه نشان داد که بهار نارنج دارای ترکیبات فعال بیولوژیکی می باشد. این ترکیبات دارای فعالیت ضد تشنج می باشند.

4. خواص روغن بهار نارنج برای جوان سازی و ترمیم کنندگی پوست

اگر که به دنبال خریدن اسانسی برای افزودن به روتین زیبایی خود هستید، شما باید اسانس بهار نارنج را در نظر بگیرید. این اسانس به دلیل توانایی خود در بازسازی سلول های پوست، بهبود خاصیت ارتجاعی پوست، احیای پوست در سطح سلولی و اثر بخشی آن در زمینه چین و چروک، زخم ها و ترک های پوستی شناخته شده می باشد و به حفظ تعادل چربی در پوست، که آن را به انتخابی عالی برای انواع پوست تبدیل می کند، کمک می کند.


حتما بخوانید: برای جوان سازی پوست چی بخوریم


هر گونه بیماری پوستی ناشی از استرس و یا مرتبط با آن هم نیز باید به خوبی در برابر استفاده از اسانس بهار نارنج پاسخ دهد، چرا که این روغن دارای توانایی های کلی شفابخش و آرام بخش می باشد. روغن بهار نارنج به دلیل داشتن توانایی ضد میکروبی می‌تواند برای درمان بیماری‌های پوستی و بثورات باکتریایی موثر واقع شود (همانطور که در بالا ذکر شد).

خواص روغن بهار نارنج برای جوان سازی و ترمیم کنندگی پوست

5. خواص روغن بهار نارنج: فعالیت‌های ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی را نشان می‌دهد

تحقیقات نشان می دهند که ترکیب شیمیایی اسانس بهار نارنج دارای قدرت ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی می باشد. در مطالعه‌ای که در مجله علوم زیستی پاکستان منتشر شد، فعالیت ضد میکروبی بهار نارنج علیه شش نوع باکتری، دو نوع ساکارومایسس سرویزیه و سه قارچ مختلف نشان داده شد. روغن بهار نارنج فعالیت ضد باکتریایی مشخص (به ویژه در برابر پسودوموناس آئروژینوزا) و اسانس بهار نارنج در مقایسه با آنتی بیوتیک استاندارد (نیستاتین) فعالیت ضد قارچی بسیار قوی ای را از خود نشان داد.

6. خواص روغن بهار نارنج: فشار خون و سطح کورتیزول را کاهش می‌دهد

مطالعه‌ای که در طب مکمل و جایگزین مبتنی بر شواهد منتشر شد، تأثیرات استفاده از استنشاق اسانس بر فشار خون و سطوح کورتیزول بزاق را در 83 فرد مبتلا به فشار خون و فشار خون بالا در فواصل زمانی منظم به مدت 24 ساعت را بررسی کرد.

از گروه آزمایش خواسته شد که یک ترکیب اسانس حاوی اسطوخودوس، یلانگ یلانگ، مرزنجوش و بهار نارنج را استنشاق کنند. از گروه دارونما خواسته شد تا یک عطر مصنوعی را استنشاق کنند. در این حین گروه کنترل هیچ درمانی را دریافت نکردند. به نظر شما محققان از این تحقیقات به چه چیزی دست یافته اند؟


حتما بخوانید: پایین آوردن سطح کورتیزول با 11 درمان خانگی


گروهی که ترکیب اسانس های شامل بهار نارنج را استشمام کرد،در مقایسه با گروه دارونما و گروه کنترل پس از درمان، کاهش چشم گیری را در فشار خون سیستولیک و دیاستولیک خود تجربه کردند. محققان نتیجه گیری کردند که استنشاق اسانس بهار نارنج می‌تواند اثرات مثبت فوری و مداومی را بر فشار خون و کاهش استرس داشته باشد.

خواص روغن بهار نارنج: فشار خون و سطح کورتیزول را کاهش می‌دهد

خرید روغن بهار نارنج

شما می توانید اسانس بهار نارنج را به عنوان اسانس 100 درصد خالص و یا با برچسب قیمت پایین تری که قبلاً در روغن جوجوبا یا روغن حامل دیگری رقیق شده است خریداری کنید. کدام را باید بخرید؟ همه چیز به نحوه استفاده از آن و بودجه شما بستگی دارد.

به طور طبیعی، اسانس خالص بهار نارنج بوی قوی‌تری دارد و نیز انتخاب بهتری برای استفاده در عطرهای خانگی، پخش‌کننده‌ها و رایحه‌درمانی می باشد. اگر قصد دارید که از روغن بهار نارنج عمدتاً برای پوست خود استفاده کنید، پس ایده بدی نیست که آن را با روغن حاملی مانند روغن جوجوبا خریداری کنید.

موارد استفاده از روغن بهار نارنج  (خواص روغن بهار نارنج در طب سنتی)

  • به چیزی فکر نکنید و استرس را کاهش دهید: هنگام رفت و آمد به محل کار و یا برگشتن به محل کار، اسانس بهار نارنج را استشمام کنید.
  • خوابی راحت داشته باشید: یک قطره از اسانس بهار نارنج را بر روی پنبه بریزید و آن را داخل روبالشی خود قرار دهید. این کار به شما کمک می کند که خوابی راحت داشته باشید.
  • درمان آکنه: اسانس بهار نارنج دارای خواص ضد باکتریایی قوی می باشد. همین ویژگی است که این اسانس را به یک درمان خانگی عالی برای آکنه و درمان جوش تبدیل کرده است. یک گلوله از پنبه را با آب خیس کنید، و سپس چند قطره اسانس بهار نارنج را به آن اضافه کنید. روزی یکبار پنبه را به آرامی بر روی ناحیه مورد نظر (تا زمانی که لکه از بین برود) بمالید.
  • هوا را تصفیه کنید: برای تمیز کردن هوای خانه و یا محل کار خود اسانس بهار نارنج را در هوا پخش کنید.
  • استرس را از خود دور کنید: برای درمان کردن طبیعی اضطراب، افسردگی، هیستری، ترس، شوک و استرس، از 3 تا 4 قطره اسانس بهار نارنج در وان و یا تشت آب پای خود استفاده کنید.
  • تسکین سردرد: برای تسکین سردرد، به خصوص سردرد ناشی از تنش، چند قطره از اسانس بهار نارنج را بر روی کمپرس سرد یا گرم خود بمالید.

حتما بخوانید: برای درمان سردرد چی بخوریم


  • فشار خون پایین: با استفاده از اسانس بهار نارنج در دیفیوزر یا بوییدن مستقیم آن از بطری فشار خون خود را کاهش دهید. مطالعات نشان داده است که اسانس بهار نارنج می تواند فشار خون و همچنین سطح کورتیزول را کاهش دهد.
  • احیای دوباره پوست: یک یا دو قطره اسانس بهار نارنج را با یک کرم یا روغن صورت بدون عطر (مانند جوجوبا یا آرگان) مخلوط کنید و به طور معمول از آن استفاده کنید.
  • تسکین PMS: برای درمان طبیعی گرفتگی‌های PMS، چند قطره بهار نارنج را در آب وان خود مخلوط کنید.
  • ضد اسپاسم طبیعی: از 2 تا 3 قطره اسانس بهار نارنج در دیفیوزر یا 4 تا 5 قطره از آن در روغن ماساژ ترکیبی استفاده کنید و آن را بر روی قسمت پایین شکم خود بمالید تا مشکلات روده بزرگ، اسهال و سوء هاضمه عصبی در شما بهبود یابد.
  • زایمانی راحت: مطمئناً زایمان کردن آسان نیست. اسانس بهار نارنج می تواند برای کمک به ترس و اضطراب در هنگام زایمان به شما کمک کند. اسانس بهار نارنج را در هوا پخش کنید و یا آن را در روغن ماساژ بریزید و به قسمت پایین کمر خود بمالید.
  • کاهش ترک پوستی: چند قطره اسانس بهار نارنج را به کرم، لوسیون یا روغن خود اضافه کنید تا علائم ترک پوستی بر روی پوست شما کاهش یابد.

خواص روغن بهار نارنج در طب سنتی

طرز تهیه اسپری بدن و اتاق خانگی بهار نارنج

این دستور العمل دئودورانت خانگی را با استفاده از بهار نارنج به عنوان اسانس انتخابی خود امتحان کنید. این دئودورانت نه تنها بوی فوق‌العاده‌ای دارد، بلکه از مواد ناسالمی که معمولاً در اکثر دئودورانت‌ها و ضد تعریق‌ها یافت می‌شود هم اجتناب می‌کند. با تهیه دئودورانت خانگی خود، شما می توانید مقداری پول را برای خود پس انداز کنید.

  • زمان کل: 2 دقیقه

مواد لازم 

  • 1/2 فنجان آب مقطر
  • 25 قطره اسانس بهار نارنج 

طرز تهیه

  • روغن ها و آب را در یک بطری اسپری مخلوط کنید
  • مخلوط را به شدت تکان دهید و سپس آن را بر روی پوست، لباس، ملحفه خود و یا هوا پخش کنید.

عوارض جانبی و مضرات روغن بهار نارنج

درست مثل همیشه، شما هرگز نباید از اسانس بهار نارنج رقیق نشده، در چشم و یا سایر غشاهای مخاطی خود استفاده کنید. اسانس بهار نارنج را به صورت داخلی مصرف نکنید. مانند دیگر اسانس ها، اسانس بهار نارنج را هم دور از دسترس کودکان قرار دهید. 

بهار نارنج یک اسانس غیر سمی، غیر حساس، غیر تحریک کننده و غیرفتوتوکسیک می باشد، ولی باز هم با این حال قبل از استفاده از اسانس بهار نارنج بر روی پوست خود، همیشه از یک پچ تست کوچک بر روی قسمت غیر حساس بدن (مانند ساعد) خود استفاده کنید.

اگر که متوجه تحریک بر روی پوست خود در هنگام انجام تست پچ شدید، استفاده از اسانس بهار نارنج را قطع کنید. شما می توانید در صورت عدم مشکل از رقیق کردن اسانس بهار نارنج با روغن های حامل دیگر استفاده کنید.

عوارض جانبی و مضرات روغن بهار نارنج

ترکیب بهار نارنج

بهار نارنج به خوبی با اسانس‌های بابونه، مریم گلی، گشنیز، کندر، شمعدانی، زنجبیل، گریپ فروت، یاس، ارس، اسطوخودوس، لیمو، ماندارین، مر، پرتقال، پالماروزا، پتی‌گرن، گل رز، چوب صندل و یلانگ یلانگ ترکیب می‌شود.

سخن آخر

درخت نارنج (Citrus aurantium) سه اسانس کاملاً متفاوت را از خود تولید می کند. از پوست میوه تقریبا رسیده شده - آن هم در حالی که برگ‌ها منبع اسانس پتی گرین (عطر نارنج) هستند - روغن نارنج گرفته می شود. مطالعات نشان می‌دهند که شما می‌توانید فشار خون و سطح کورتیزول خود را فقط با بوییدن روغن شگفت‌انگیز بهار نارنج کاهش دهید. ما در این مطلب به خواص و مضرات روغن بهار نارنج برای سلامتی، پوست در طب سنتی ، طرز تهیه اسپری بدن خانگی با بهار نارنج بیان کردیم. امیدوارم برایتان مفید بوده باشد. و این پست را در شبکه های اجتماعی با دوستان خود به اشتراک بگذارید.


مقالات مرتبط:

خواص روغن خراطین برای پوست

خواص روغن اکالیپتوس برای پوست و مو و سلامتی

از
5
رای

دیدگاه ها