بهترین کرم و پماد سوختگی بدون نسخه برای درمان سوختگی سطحی

بهترین کرم و پماد سوختگی بدون نسخه برای درمان سوختگی سطحی بهترین پماد سوختگی؛ مناسب ترین کرم سوختگی بدون نسخه کدامند؛ بی خطرترین پماد سوختگی برای درمان سوختگی سطحی، فواید و ترکیبات پماد سوختگی و آیا کرم ها و پمادها یکی هستند در سلام دنیا بخوانید.

درمان سوختگی های جزئی یا مراقبت از سوختگی می تواند عملی ترسناک باشد. برای این کار محصولات بسیار زیادی وجود دارد. آیا می دانید که کدام یک پماد ها یا کرم ها برای سوختگی شما بی خطر هستند؟ در این مطلب از سلام دنیا ما درباره فواید استفاده از کرم و پماد دارویی برای سوختگی چیست؛ و بهترین پماد سوختگی برای درمان سوختگی سطحی و درجه یک پرداخته ایم. با ما همراه باشید.

فواید استفاده از کرم و پماد دارویی برای سوختگی چیست؟

درمان‌های بدون نسخه برای مراقبت از سوختگی هرگز ایده بدی برای درمان سوختگی‌های جزئی در خانه نیست. وقتی صحبت از مراقبت از سوختگی‌های جزئی می‌شود، چند عارضه جانبی وجود دارد که می‌تواند روی شما تأثیر بگذارد: خشکی و لایه‌برداری پوست، خارش، درد و احتمال عفونت. استفاده از کرم یا پماد سوختگی بدون نسخه می تواند در طول روند بهبودی به شما کمک کند تا آرامش و آسودگی خاطر داشته باشید.

بسیاری از پمادها یا کرم ها با مواد محافظ یا مرطوب کننده پوست ارائه می شوند تا به آبرسانی مجدد پوست آسیب دیده یا کمک به جوانسازی ناحیه آسیب دیده با آماده سازی آن برای رشد پوست جدید کمک کنند. این درمان‌های موضعی دارویی نیز ممکن است شامل آلوئه ورا، مواد ضد خارش، مسکن‌ها و آنتی‌بیوتیک‌ها باشد. اغلب، کرم و پماد تسکین سوختگی ترکیبی از همه این مواد مفید است که محیط ایده‌ آلی را برای بازسازی پوست، بهبود و باکتری‌ها و میکروب‌های خوب، مانند آن‌هایی که به دفع عفونت و ایجاد دلمه کمک می‌کنند، ایجاد می‌کند.


حتما بخوانید: درمان خانگی سوختگی با عسل و داروهای گیاهی


آیا کرم ها و پمادها یکی هستند؟

در حالی که اغلب به جای هم استفاده می شود، یک پماد دلالت بر یک جزء مبتنی بر روغن دارد. قبل از شروع هر گونه درمان، پماد، لوسیون یا کرم جدید، با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که این محصول برای نیازهای شما مناسب است. 

درمان سوختگی همراه با پماد و کرم

معرفی انواع پماد و کرم سوختگی

1. انواع پماد و کرم سوختگی: آلوئه ورا

پمادها یا کرم های مبتنی بر آلوئه ورا برای تسکین سوختگی های دردناک درجه یک و مرطوب کردن پوست آسیب دیده عالی هستند. استفاده از این محصولات برای کودکان، بزرگسالان و افراد مسن بی خطر است. اغلب، پماد برای سوختگی شامل آلوئه در ترکیبات به عنوان یک تسکین دهنده ملایم پوست است. کرم تسکین سوختگی یا کرم سوختگی معمولاً شامل آلوئه نیز می‌شود.

2. انواع پماد و کرم سوختگی: پماد و کرم رفع سوختگی

اکثر کیت های اولیه کمک های اولیه با یک بسته کوچک "کرم تسکین سوختگی" ارائه می شود. اما کرم ضد سوختگی چیست و چگونه می تواند کمک کند؟ کرم سوختگی بدون نسخه به راحتی پیدا می شود و بین داروهای موضعی مرطوب کننده، ضد عفونی کننده و تسکین دهنده درد متفاوت است. این ترکیبات معمولاً شامل مقداری مسکن (مانند لیدوکائین) و یک ضد عفونی کننده (مانند باسیتراسین) برای جلوگیری از عفونت است. مرطوب نگه داشتن سوختگی و عاری از عفونت برای جلوگیری از عوارض بعدی بسیار مهم است، بنابراین هنگامی که سوختگی نیازی به مداخله پزشکی ندارد، این گزینه کمک اولیه خوبی است. در بسته بندی ذکر شده است که محصول برای سوختگی در نظر گرفته شده است.

انواع پماد و کرم سوختگی

3. انواع پماد و کرم سوختگی: کرم ها و پمادهای ضد خارش

سوختگی ها ممکن است از درجه اول تا درجه دوم شروع به خارش کنند، زیرا پوست کنده می شود، بهبود می یابد و زخم می شود. بسیاری از بازماندگان سوختگی شکایت دارند که خارش بدترین بخش روند بهبودی است. چندین کرم ضد خارش موضعی بدون نسخه در داروخانه ها و سوپرمارکت ها به فروش می رسد. هنگام خرید این محصولات سعی کنید محصولی را خریداری کنید که به آن اشاره شده است که پماد سوختگی است و همچنین به عنوان مرطوب کننده عمل می کند.

هنگامی که زخم شما بهبود یافت یا بسته شد، می توانید از برخی کرم های ضد خارش که دارای پراموکسین یا هیدروکورتیزون هستند استفاده کنید. اگر زخم شما بهبود نیافت، دستورالعمل های ارائه دهنده مراقبت از سوختگی را دنبال کنید. بسیاری از این محصولات همچنین شامل آلوئه هستند که به مرطوب کردن و تسکین پوست کمک می کند. اگر خارش با کرم یا پماد ادامه پیدا کرد، مطمئن شوید که به هیچ یک از ترکیبات آلرژی ندارید و سعی کنید از داروهای آلرژی به عنوان مکمل استفاده کنید. از ارائه دهنده خود برای توصیه بخواهید.


حتما بخوانید: درمان سوختگی در خانه برای انواع سوختگی درجه یک و دو


4. انواع پماد و کرم سوختگی: کرم ها و پمادهای تسکین دهنده درد

بسیاری از این پمادهای بدون نسخه شامل مسکن ها، تسکین دهنده های خارش و نوعی ضد عفونی کننده هستند. با این حال، اگر ترکیبی را امتحان کرده اید و برای نیازهای شما کار نمی کنند، کرم ها و پمادهای تسکین درد در دسترس هستند. توصیه می شود در هنگام مواجهه با سوختگی های باز یا شدید از محصولات مبتنی بر لیدوکائین خودداری کنید، زیرا ممکن است باعث ناراحتی شدید شوند.

در عوض، یک دوز مکمل از داروهای مسکن خوراکی و داروهای موضعی ممکن است بهترین کار را برای کمک به تسکین درد عصب و زخم همه جانبه داشته باشد. از قرار دادن کرم‌ها و پمادهای ضد درد روی سوختگی‌ها و زخم‌های باز یا ترمیم‌کننده خودداری کنید، مگر اینکه توسط پزشک متخصص سوختگی شما دستور دیگری داده باشد. مسکن های مبتنی بر لیدوکائین و منتول برای کسانی که زخم باز یا سوختگی شدید دارند توصیه نمی شود. در عوض، با پزشک، ارائه دهنده سوختگی یا ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی برای پماد و کرم ضد درد مشورت کنید.

5. انواع پماد و کرم سوختگی: کرم ها و پمادهای آنتی بیوتیکی

سوختگی بدن را مستعد عفونت می کند. برای زخم باز استفاده از یک ضد عفونی کننده ضروری است. آنتی بیوتیک، ضد میکروب و ضد عفونی کننده همگی به یک معنا هستند: آنها از کلون کردن میکروب ها و باکتری های مضر زخم و ایجاد عفونت جلوگیری می کنند. ریختن مشروبات الکلی یا مالیدن الکل (ایزوپروپیل الکل) روی محل سوختگی یا زخم توصیه نمی شود، زیرا می تواند باعث مرگ میکروب ها و باکتری های مفید شود و بهبودی را به تاخیر بیندازد. در عوض، از باسیتراسین یا پمادهای مبتنی بر نئومایسین معمولاً در دسترس استفاده کنید.

اگر از سوختگی شدیدتر رنج می برید، از ژل ها یا پمادهای ضد عفونی کننده مبتنی بر نقره استفاده کنید، مانند مواردی که در مراکز سوختگی استفاده می شود تا بیماران سوخته را از عفونت در امان نگه دارید. با آب و صابون ملایم تمیز کنید و سپس پماد یا کرم آنتی بیوتیک را با یک پانسمان نچسب بزنید. مرکز سوختگی انواع مختلفی دارد که ممکن است در داروخانه محلی شما موجود نباشد، بنابراین اگر متوجه شدید که از آنچه در دسترس است ناراضی هستید، با ارائه دهنده مراقبت سوختگی خود تماس بگیرید.

اگر سوختگی شما قبلاً عفونی شده باشد، پزشک ممکن است یک آنتی بیوتیک موضعی یا یک آنتی بیوتیک خوراکی تجویز کند. قبل از شروع کاری متفاوت با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود مشورت کنید. اگر سوختگی شما شدیدتر است یا در حال حاضر تحت درمان هستید، قبل از استفاده از ژل، کرم یا پماد با پزشک خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که با برنامه مراقبتی شما تداخلی ندارد.

انواع پماد و کرم سوختگی

سخن آخر

سوختگی‌های شدید یا سوختگی‌های درجه دو و سه هرگز نباید در خانه درمان شوند، مگر اینکه به صورت سرپایی و با رعایت دستورالعمل‌های ارائه شده توسط پزشک یا متخصص سوختگی. اگر درد یا خارش وجود نداشته باشد، همچنان توصیه می شود از نوعی درمان موضعی ضد باکتری یا ضد میکروبی برای جلوگیری از شروع عفونت استفاده کنید. این برای هر نوع سوختگی از اصطکاک و حرارت گرفته تا الکتریکی و تشعشع (آفتاب سوختگی) صادق است. در صورت ایجاد تاول، آنها را نترکانید زیرا ممکن است باعث ایجاد عفونت شود. در عوض، به دنبال مراقبت های پزشکی باشید و بپرسید که چه نوع مراقبت های پس از آن را باید در خانه انجام دهید تا بهترین نتیجه ممکن را داشته باشید.


مطالب مرتبط:

درمان آفتاب سوختگی پوست با 3 روش خانگی

درمان سوختگی پای نوزاد با 10 روش خانگی

از
2
رای