برای رسیدن به موفقیت به عنوان یک کارآفرین، نیاز به ویژگیها و عادتهای خاصی دارید که به طور مستمر باید در مسیر کسبوکار خود نشان دهید. سفر کارآفرینی هرگز آسان نیست، اما آنچه کارآفرینان موفق را از دیگران متمایز میکند، عادتهای منحصر به فردی است که به آنها کمک میکند تا با قدرت به پیش بروند. این افراد نه تنها منظم و سختکوش هستند، بلکه با پیگیری، فداکاری، تمرکز بر نتایج و تفکر مثبت، به اهداف خود دست مییابند. در این مقاله از سلام دنیا، ما به بررسی 19 عادت کلیدی کارآفرینان موفق میپردازیم که آشنایی با آنها برای موفقیت شما ضروری است. با ما همراه باشید.
چگونه کارآفرین موفقی باشیم؟
1. عادتهای کلیدی کارآفرینان موفق: دایره ای از افراد با انگیزه بالا بسازید
کارآفرینان موفق معمولاً افرادی با انگیزه بالا هستند. با این حال، فراتر از آن، باید دایره ای از افراد با انگیزه نیز بسازید. اینها اکثر اوقات افرادی هستند که شما را آماده می کنند و به شما کمک می کنند در بدترین لحظات خود به رشد برسید. در حالی که آنها می توانند افراد یا صاحبان مشاغل در صنعت شما باشند، می توانند افرادی از یک حوزه متفاوت نیز باشند. ترجیحاً باید باهوش، فعال، مثبت و نتیجهگرا باشند. افرادی را در نظر بگیرید که در کسب و کار خوب عمل می کنند و آماده باشید تا یک رابطه سالم طولانی مدت با آنها ایجاد کنید.
حتما بخوانید: راه صحیح تمرکز بر روی اهداف برای رسیدن به موفقیت در کار و زندگی
2. عادتهای کلیدی کارآفرینان موفق: مهارت های مدیریت پول را توسعه دهید
قبل از شروع یک کسب و کار، یکی از مهارت های مهمی که باید یاد بگیرید مدیریت پول است. و حتی زمانی که کسب و کار شما شروع به رونق می کند، باید به اندازه کافی سرمایه های کسب و کار خود را مدیریت کنید تا در صنعت پیشتاز بمانید. ناتوانی در مدیریت مالی می تواند منجر به شکست کسب و کار شود. با این کار، باید سعی کنید تمام هزینه ها و درآمدهای تجاری را پیگیری کنید، وجوه تجاری را فقط در صورت نیاز تخصیص دهید، صورت های بانکی و سوابق را به طور موثر مدیریت کنید، در صورت لزوم یک حسابدار استخدام کنید و غیره.
3. عادتهای کلیدی کارآفرینان موفق: برای رویارویی با رقابت آماده باشید
چه بخواهید چه نخواهید، بسیاری از صاحبان مشاغل دیگر وجود دارند که آماده رقابت با تجارت شما هستند. با آن، آنها پیشنهادات شگفت انگیز و آبدار را برای جذب مشتری ارائه می دهند. آنها تمام تلاش خود را برای بهبود استراتژی تجاری خود، ماندن در صنعت و جلب رضایت مشتریان خود انجام می دهند. اینها اشکال رقابت سالمی هستند که به طور طبیعی باید در کسب و کار خود بگنجانید. بدانید رقبای شما چه کسانی هستند و آماده باشید تا در بازار مرتبط و رقابتی بمانید.
4. عادتهای کلیدی کارآفرینان موفق: شنونده فعالی باشید
برای موفقیت به عنوان یک کارآفرین، باید پذیرای پیشنهادات، ایده ها و نظرات دیگران باشید. وقتی فعالانه به صحبتهای مردم گوش میدهید، احتمال به دست آوردن ایده از آنها وجود دارد. به جای اینکه کسی باشید که تمام صحبت ها را انجام می دهد، به دیگران اجازه دهید صحبت کنند و به طور عینی نظر آنها را نشخوار کنند. در حالی که این عادتی است که همه باید از آن الگوبرداری کنند، شما باید تلاش کنید تا این عادت را وارد فعالیت تجاری خود کنید، به خصوص اگر قبلاً یک تیم یا کارمندان دارید. با انجام این کار، می توانید دیدگاه های دیگران را تجزیه و تحلیل کنید، تجربه بیشتری کسب کنید، دوستان جدید جذب کنید و غیره.
حتما بخوانید: ایده های خلاقانه، ارزان و پولساز کشاورزی
5. عادتهای کلیدی کارآفرینان موفق: روتین روزانه ایجاد کنید
شما باید چند دقیقه از صبح خود را به برنامه ریزی هر فعالیتی که هر روز انجام می شود اختصاص دهید. شما باید زمانی را به هر کاری که در هر ساعت از روز و هفته شما انجام می شود اختصاص دهید. به این ترتیب می توانید به اهداف روزانه خود برسید که بعداً به اهداف بزرگ شما تبدیل خواهد شد. همچنین میتوانید از همه اشکال حواسپرتی، مانند تماشای برنامههای تلویزیونی یا حلقههای رسانههای اجتماعی در زمان نامناسب اجتناب کنید. در حالی که مجبور نیستید تمام روز کار کنید، ایجاد یک زمان اختصاصی برای هر فعالیت کلیدی است.
6. عادتهای کلیدی کارآفرینان موفق: سالم بمانید
یکی از عادات مهم یک کارآفرین موفق این است که سلامت جسمی و روانی را در اولویت قرار دهد. از آنجایی که کارآفرینان برای دستیابی به اهداف تجاری تلاش زیادی می کنند، بنابراین لازم است که از خود مراقبت کنند و سبک زندگی سالم را حفظ کنند. به این ترتیب، شما می خواهید اطمینان حاصل کنید که در صورت لزوم تغذیه، خواب، ورزش، فعالیت های سرگرم کننده و غیره کافی دریافت می کنید. به این ترتیب، میتوانید تعادل کار و زندگی سالم و بدون فرسودگی را حفظ کنید.
7. عادتهای کلیدی کارآفرینان موفق: ریسک محاسبه شده را بپذیرید
پیشرفت و توانایی بهعنوان یک صاحب کسبوکار، مستلزم داشتن ریسکهای حساب شده است. در بسیاری از نقاط شرکت تجاری خود، باید تصمیماتی بگیرید که به نفع کسب و کار شما باشد. ناتوانی در انجام ریسک حساب شده و تصمیم گیری می تواند مانع رشد کسب و کار شما شود. در حالی که هیچ تضمینی 100 درصدی وجود ندارد که یک استراتژی تجاری نتیجه دهد، شما باید بتوانید فرصت ها را شناسایی کنید و در برخی نقاط ریسک های معقول را انجام دهید.
حتما بخوانید: افزایش مهارت مدیریت ریسک و سرمایه
8. عادتهای کلیدی کارآفرینان موفق: پیشرفت خود را پیگیری کنید
پیگیری پیشرفت خود به شما این امکان را می دهد که بدانید چقدر پیش رفته اید و چه کاری باقی مانده است. فراتر از تعیین اهداف و مقاصد، باید رسانه ای ایجاد کنید که به شما کمک کند میزان موفقیت خود را اندازه گیری کنید، چه گام های دیگری را باید بردارید و غیره. با پیگیری پیشرفت خود، میتوانید برندههای کوچکی را که در یک دوره کسب کردهاید تعیین کنید و آنها را جشن بگیرید.
9. عادتهای کلیدی کارآفرینان موفق: در صنعت خود فعال و مرتبط باشید
صرف نظر از نوع صنعتی که در آن هستید، باید به روز بمانید، چیزهای جدید را در زمینه خود کشف کنید و مرتبط بمانید. با عصر فناوری، بسیاری از صنایع تغییرات زیادی را در نحوه انجام کارها تجربه می کنند. به این ترتیب، شما باید جلو بروید، روندهای صنعت خود را شناسایی کنید، آخرین استراتژی برای انجام عملیات تجاری در صنعت خود را بیاموزید، تیم خود را بسازید، در کنفرانس ها، سمینارها، کارگاه ها و موارد دیگر شرکت کنید.
10. عادتهای کلیدی کارآفرینان موفق: پیگیر باشید
پایداری عادتی است که به عنوان یک کارآفرین نمی توانید آن را نادیده بگیرید. برای موفقیت در جایگاه خود، باید پایدار باشید. کارآفرینی مسیر آسانی برای پیمودن نیست، و به این ترتیب، برای ادامه کار به همه انواع انگیزه و تشویق نیاز دارید. معمولاً شکست، اشتباه، حواس پرتی و موارد دیگر وجود دارد. با این حال، توانایی تداوم به شما کمک می کند تا در درازمدت به یک نتیجه مطلوب برسید. در حالی که بسیاری از کارآفرینان به دلایلی از این کار عقبنشینی کردهاند، موفقها کسانی هستند که حتی در مواجهه با همه مشکلات پافشاری میکنند.
حتما بخوانید: مزایا و دلایل راه اندازی فروشگاه اینترنتی
11. عادتهای کلیدی کارآفرینان موفق: شبکه هدفمند بسازید
همچنین باید بتوانید شبکه های هدفمندی را در داخل و خارج از صنعت خود بسازید. شبکه سازی با سایر کارآفرینان در صنعت خود را در نظر بگیرید. در رویدادها، سمینارها، کلاس ها و کنفرانس هایی شرکت کنید که به شما کمک می کند با افراد جدید آشنا شوید. دسته های رسانه های اجتماعی خود را بسازید و آماده باشید تا از آنجا با افراد و مشاغل ملاقات کنید. با ایجاد شبکه با مردم، می توانید فرصت ها، منابع و دانش بیشتری را در بازار خود به دست آورید.
12. عادتهای کلیدی کارآفرینان موفق: با یادگیری چیزهای جدید سازگار باشید
کارآفرینان موفق کسانی هستند که در جستجوی دانش بیشتر هستند. آنها تمایل دارند هرازگاهی چیزهای جدیدی یاد بگیرند. در واقع، بیشتر کارآفرینان موفق روزانه ساعاتی از وقت خود را به مطالعه اختصاص می دهند. به این ترتیب، شما باید در مصرف اطلاعات جدید هر روز پیگیر باشید. این می تواند اطلاعاتی باشد که مستقیماً به کسب و کار شما یا شما به عنوان یک فرد مرتبط است. این می تواند در مورد توسعه شخصی، سبک زندگی سالم، استراتژی کسب و کار، رشد و توسعه، روند صنعت یا اقتصاد کسب و کار یا کشور به طور کلی باشد.
13. عادتهای کلیدی کارآفرینان موفق: عمل پرسشگری را توسعه دهید
کنجکاوی ماجراها و نوآوری های جدیدی را به همراه دارد. به عنوان یک کارآفرین، باید کنجکاو باشید و بتوانید وضعیت موجود را زیر سوال ببرید. پرسیدن سوالات مرتبط در صورت لزوم به درک بسیاری از مفاهیم کمک می کند و ایده های جدید و روش های جدید انجام کارها را به ارمغان می آورد. میل به یادگیری در مورد چیزها باعث می شود شما را برای فرصت هایی آماده کنید که انتظارش را ندارید. کارآفرینان افرادی هستند که می توانند با چالش های جدید روبرو شوند، چیزهایی را آزمایش کنند، سوالات مرتبط بپرسند، در این زمینه پیشرو بمانند و خیلی چیزهای دیگر.
حتما بخوانید: 125 مثال و نمونه اهداف بلند مدت در زندگی و راه رسیدن به آن ها
14. عادتهای کلیدی کارآفرینان موفق: مدیریت زمان
مدیریت زمان موثر یکی دیگر از عادت هایی است که باید به عنوان یک کارآفرین به خاطر بسپارید. در حین رشد کسب و کارتان کارهای زیادی برای انجام دادن خواهید داشت. علاوه بر این، شما همچنین می خواهید از تعادل بین کار و زندگی اطمینان حاصل کنید. بنابراین اگر می خواهید در مدت زمان کوتاهی به موفقیت برسید، مدیریت زمان شما مهم است. شما می خواهید روزانه برای فعالیت های خود زمان اختصاص دهید و در عین حال برای اوقات فراغت نیز وقت بگذارید.
در حالی که ممکن است حواسپرتیهای زیادی نیز وجود داشته باشد، اما میخواهید در حین کار همه اشکال اعلانهای رسانههای اجتماعی را به تعویق بیندازید. هرچه بیشتر بتوانید زمان خود را مدیریت کنید، شانس رسیدن به اهداف روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانه خود را خواهید داشت. به این ترتیب، میتوانید روی نرمافزاری سرمایهگذاری کنید که به شما کمک میکند تمام فعالیتهای لازم را که باید در یک بازه زمانی انجام شوند، پیگیری کنید.
15. عادتهای کلیدی کارآفرینان موفق: اهداف روشن و واقع بینانه تعیین کنید
برای موفقیت به عنوان یک کارآفرین، باید اهداف مختصر و واقع بینانه ای تعیین کنید تا در یک دوره زمانی به آن دست یابید. به این ترتیب، برنامهریزی میکنید و فهرستی از چیزهایی که باید به دست آورید، گامهایی که برای دستیابی به آنها باید بردارید و بازه زمانی که باید صرف کنید، ایجاد میکنید. برنامه ریزی و تعیین اهداف، دستیابی به آنها را برای شما آسان تر می کند، زیرا می توانید به راحتی پیشرفت خود را پیگیری کنید و تعیین کنید که چقدر پیش رفته اید.
16. عادتهای کلیدی کارآفرینان موفق: از شکست نترسید
بسیاری از کارآفرینان در برخی مواقع شکست می خورند. برای موفقیت باید آماده انجام کارهای لازم و برداشتن گام های لازم بدون نگرانی از شکست باشید. بنابراین، شما باید آماده باشید تا از هر اشتباهی درس بگیرید و از آنها درس بگیرید. با شناسایی اشتباهات خود و انجام تنظیمات، می توانید به نتایج بهتری دست یابید.
حتما بخوانید: چگونه بازاریاب موفقی باشیم
17. عادتهای کلیدی کارآفرینان موفق: کارهای گسترده را در اولویت قرار دهید
کارآفرینان موفق مشتاق هستند تا حوزههایی را در کسبوکار خود شناسایی کنند که نیاز به توجه زیادی دارند و آماده هستند تا زمان کافی را برای انجام کارها اختصاص دهند. هرچه بتوانیم تحقیقات عمیق و فعالیت های تجاری مطمئن تر را به طور مؤثرتری انجام دهیم، شانس دستیابی به اهداف تجاری بیشتر می شود. به این ترتیب، باید جنبه ای از کسب و کار خود را که نیاز به کار عمیق و تمرکز دارد، بشناسید و زمان بیشتری را به آن اختصاص دهید. همیشه باید روز خود را با فعالیت هایی شروع کنید که نیاز به تمرکز کامل دارند و برای موفقیت کسب و کار شما بسیار مهم هستند. به این ترتیب، زمانی که مغز هنوز شاداب و پرانرژی است، می توانید به دستاوردهای زیادی برسید.
18. عادتهای کلیدی کارآفرینان موفق: تیم خود را رشد دهید
هنگام شروع یک کسب و کار، ممکن است بخواهید به عنوان یک فرد انفرادی شروع کنید. با این حال، در دراز مدت، زمانی که تجارت گسترش می یابد، ممکن است نیاز به به کارگیری استعدادهای دیگر وجود داشته باشد. یکی از عادتهای برنده رایج کارآفرینان موفق، توانایی شناسایی نقاط قوت و ظرفیتهای خود و شجاعت معرفی کارکنان مدبر در صورت نیاز است. بنابراین باید برای کار تیمی ارزش قائل شوید، آماده کار با دیگران باشید، در صورت لزوم آنها را راهنمایی و رهبری کنید، و راهی برای آنها فراهم کنید تا بهترین کار خود را در کسب و کار شما به کار گیرند. در حالی که کارآفرینان موفق معمولاً افرادی با دستاوردهای بالا هستند، آنها به تیم به دیده تحقیر نگاه نمی کنند. بلکه برای بررسی نظرات و خلاقیت اعضا باز هستند.
19. عادتهای کلیدی کارآفرینان موفق: منضبط بمانید
به عنوان یک کارآفرین، شما رئیس خود هستید و بنابراین کسی را ندارید که شما را راهنمایی کند. بیشترین چیزی که معمولاً به دست می آورید یک مربی است که سفر شما را راهنمایی کند. به این ترتیب، شما باید در مورد انجام فعالیت های تجاری خود و دستیابی به موفقیت آگاه باشید. منضبط بودن شامل انجام کار درست در زمان مناسب و بیدار ماندن در تمام مدت، حتی در مواجهه با موانع زیاد است. کارآفرینان موفق کسانی هستند که برای دستیابی به موفقیت کلید خورده اند و همیشه برای تلاش برای رسیدن به آن حاضر می شوند. ممکن است بخواهید یادآوری هایی را برای همه فعالیت هایی که باید هر روز انجام شوند تنظیم کنید، به طور منظم اهداف را مرور کنید تا ببینید چقدر پیشرفت کرده اید و غیره.
سخن آخر
در نهایت، موفقیت یک کارآفرین نیازمند تلاش مداوم و آگاهانه برای داشتن سبک زندگیای هدفمند، با انگیزه و نتیجهگرا است. در حالی که ممکن است با بسیاری از صاحبان مشاغل شکستخورده مواجه شوید، آنهایی که به موفقیت دست مییابند، پایدار، مثبتاندیش و سختکوش هستند. اگر به دنبال دستیابی به موفقیت واقعی هستید، ضروری است که 19 عادت برندهای که در این مطلب توضیح داده شد را در زندگی حرفهای خود به کار بگیرید و با پشتکار آنها را عملی کنید.
مطالب مرتبط:
15 خصوصیت رفتاری رهبران خوب برای موفقیت در کار
موفقیت در کسب و کار با پرهیز از اشتباهات مرسوم منابع انسانی