روش نگهداری گل قاشقی و راه های تکثیر و بیماری های آن

روش نگهداری گل قاشقی و راه های تکثیر و بیماری های آن گل قاشقی نوعی گیاه گرمسیری است که به عنوان یک گیاه آپارتمانی زیبا و سرسبز راحتی قابل پرورش است. از بین 1500 نوع گل قاشقی، قطعاً گونه‌ای متناسب با سلیقه شما وجود دارد. روش نگهداری و تکثیر گل قاشقی را در سلام دنیا بخوانید.

پپرومیا یا گل قاشقی نوعی گیاه گرمسیری است که در داخل خانه به راحتی قابل پرورش است و برای رشد به عنوان یک گیاه آپارتمانی زیبا و سرسبز مناسب هستند. بسیاری از گونه‌های پپرومیا دارای شکل و اندازه‌های متنوع با شاخ و برگ جذاب هستند. برخی از پپرومیاهای زینتی ظاهری جمع و جور با برگ‌های متنوع و روشن دارند. از بین بیش از 1500 نوع پپرومیا، قطعاً گونه ای متناسب با خانه یا محل کار شما وجود دارد. اگر شما هم علاقمند به نگهداری گل قاشقی هستید، تا انتهای این مقاله از سلام دنیا با ما همراه باشید. 

چرا گل قاشقی نگهداری کنیم؟

گل قاشقی گیاهی است که به آسانی در منزل می‌توان آن را پرورش داد، این گیاه در خاک گلدان با زهکشی خوب رشد می‌کند، نور غیرمستقیم زیادی می خواهد و هنگامی که لایه بالایی خاک خشک شد باید آبیاری شود. اکثر گیاهان به رطوبت بالا احتیاج ندارند و در دمای متوسط ​​اتاق از 65 درجه فارنهایت تا 75 درجه فارنهایت (18 درجه سانتیگراد - 24 درجه سانتیگراد) رشد خوبی دارند. فقط در طی فصل رشد هر دو ماه یکبار باید خاک را تغذیه کنید.

این راهنمای مراقبت از پپرومیا شامل تمام مواردی است که شما باید در مورد نحوه نگهداری از این گیاه آپارتمانی زیبا بدانید. همچنین با برخی از محبوب‌ترین انواع گل قاشقی مانند پپرومیای هندوانه‌ای آشنا خواهید شد.


حتما بخوانید: پرورش و کاشت گل بامبو در گلدان


گل قاشقی ابلق

معرفی گل قاشقی

پپرومیا گیاهی برگدار از خانواده گیاهان Piperaceae است. از گونه‌های گیاهی بومی آمریکای مرکزی و جنوبی است، جایی که در شرایط گرم و مرطوب رشد می‌کنند. اکثر انواع گیاهان قاشقی peperomias، گیاهان چند ساله چوبی و دارای شاخ و برگ های زینتی هستند. این شاخ و برگ سبز و سرسبز است که باعث جذابیت گیاهان داخلی پپرومیاها می شود.

به عنوان یک گیاه آپارتمانی، گل قاشقی بیشتر از 30 سانتی متر رشد نمی‌کند. گونه‌های کوچکتر ممکن است فقط تا 15 سانتی متر رشد کنند. برخی از گونه‌های گل قاشقی نسبت به سایرین جمع و جورتر هستند و برخی از گونه ها ظاهری پرپشت تری دارند. همچنین پپرومیاهایی با ساقه های دنباله دار وجود دارند که سبدهای آویز جذابی را می سازند.

یکی از ویژگی‌های جالب پپرومیا، تنوع ظاهری آنهاست. گونه‌های مختلف دارای برگ‌های گوشتی قلبی شکل، برگ های نیزه ای یا برگ های بیضی شکل هستند. برخی از انواع برگ‌ها دارای طرح‌های جذابی هستند. به عنوان مثال، پپرومیا هندوانه دارای برگ‌هایی با طرح شبیه به پوست هندوانه است. برخی دیگر دارای رگه های عمیق، راه راه، طرح‌های لکه‌دار رنگارنگ یا رنگ‌های سبز براق ساده هستند.

چرا گل قاشقی به نام گل رادیاتور هم شناخته می‌شود؟

گل رادیاتور نام دیگری برای peperomias است. به نظر می رسد نام رایج "گیاه رادیاتور" از آنجاست که هوای گرم و نور خورشید را دوست دارند. این گیاهان خانگی علاقمند رشد در نزدیکی منابع گرما هستند و می‌توانند شرایط خشک و مرطوب را تحمل کنند. انواع گیاهان رادیاتور (پپرومیاها) به دلیل شکل ظاهری متنوع شناخته شده اند. برای شاداب و سالم نگه داشتن شاخ و برگ، گیاهان رادیاتور فقط به نور آفتاب متوسط ​​و کامل و آبیاری هر چند وقت یکبار نیاز دارند. 

گل قاشقی کریستال

انواع گل قاشقی (پپرومیا)

تعداد زیادی از پپرومیاها برای لیست کردن در این مقاله وجود دارد. در اینجا برخی از محبوب ترین انواع پپرومیا (گیاهان رادیاتور) آورده شده است.

  • گیاه Peperomia Obtusifolia یا برگ لاستیکی این نوع پپرومیایی شاداب است که دارای ساقه‌های قائم و برگهای سبز براق بزرگی است.
  • گل Peperomia Rotundifolia به نام پپرومیا برگ گرد نیز شناخته می شود، این یک نوع قدیمی از پپرومیا با برگ های کوچک، ضخیم و گوشتی است.
  • گل Peperomia argyreia گل قاشقی هندوانه‌ای این گیاه محبوب پپرومیا دارای برگهای بیضی سبز روشن با نوارهای سبز تیره است. این الگوها باعث می شوند برگها مانند پوسته هندوانه به نظر برسند.
  • گل Peperomia quadrangularis قاشقی سوسکی، این پپرومیا با ساقه‌های نازک و برگهای بیضی شکل راه راه سبز تیره، به عنوان یک سبد آویز عالی به نظر می رسد.
  • گل Peperomia clusiifolia قاشقی رنگین کمانی، این پپرومیا دلپذیر دارای برگهای کشیده‌ای است که دارای لبه هایی به رنگ کرم و صورتی روشن است.
  • گل Peperomia metallica قاشقی کلمبیایی، این گیاه جمع و جور بوته‌ای و فشرده با شاخ و برگهای قابل توجه قرمز و نقره ای است که فضای اتاق را روشن می کند
  • گل Peperomia perciliata قاشقی آویز، این گیاه خانگی جذاب با رشد آسان دارای برگهای سبز ضخیم و شاداب مانند و ساقه‌های قرمز است. این پپرومیا در سبدهای معلق یا مکانهای آفتابی و روشن به خوبی رشد می کند.
  • گل Peperomia caperata قاشقی قرمز، برگهای خیره کننده و بنفش مایل به قرمز دارای رگهای عمیقی هستند که به برگها بافتی ناهموار می بخشد.
  • گل Peperomia obtusifolia قاشقی مرمری، این گیاه رادیاتور دارای برگهای متنوع قاشق شکل است که به رنگ سبز روشن و زرد دیده می شوند.
  • گل Peperomia Caperata Rosso این گیاه رادیاتور جذاب که Emerald Ripple نیز نامیده می‌شود دارای برگهای سبز براق و قرمز چشمگیر است.

حتما بخوانید: شرایط نگهداری از گل سانسوریا 


روش نگهداری از گل قاشقی (پپرومیا یا گیاه رادیاتور)

گل قاشقی یا پپرومیا در دسته گیاهان آپارتمانی که نگهداری ساده‌ای دارند قرار می‌گیرد. برای اینکه از سلامت و پر پشت شدن برگ های سبز گل قاشقی تان مطمئن شوید باید چند نکته را به خاطر بسپارید. اجازه دهید جزئیات بیشتری در مورد نحوه مراقبت از گیاهان پپرومیا یا رادیاتور را بررسی کنیم.

نور مورد نیاز  برای گل قاشقی

گل‌های قاشق زمانی که مقدار زیادی نور غیرمستقیم دریافت کنند یا در مکان‌های نوردار قرار داشته باشند رشد می‌کنند. دریافت نور کافی این اطمینان را می‌دهد که گل قاشقی شما برگ‌های پررنگی تولید می کند که سرحال و سلامت بودن آنها را نشان می دهد. مکان مناسب برای نگهداری گل قاشقی کنار پنجره شرقی یا غربی خانه است. اگر نور مستقیم خورشید زیاد است می توانید گیاه را پشت پرده نگه دارید. از آنجا که گل‌های قاشق گیاهان نور کم محسوب می شوند، در دفاتر کار با لامپ فلورسنت نیز رشد خوبی دارند.

یکی از دلایل محبوبیت زیاد گونه‌های گل قاشقی این است که شرایط کم نور را نیز تحمل می‌کنند. بنابراین، گل قاشقی گلدانی که در یک اتاق رو به شمال یا اتاق تاریک رشد می‌کند پس می‌تواند گیاه خانگی مناسبی باشد. اگر گیاه در جای کم نوری باشد ممکن است متوجه بلند و کشیده شدن ساقه های آن شوید. در ادامه، نکات مهم در مورد هرس گیاه برای حفظ ظاهر جذاب آن را می‌آموزید. 

برای جلوگیری از زرد شدن برگهای گل، گیاه را از معرض نور شدید و مستقیم خورشید دور نگه دارید. شرایط سایه دار محیطی شبیه زیستگاه طبیعی آنها ایجاد می‌کند. گل‌های قاشق یا پپرومیاها، گیاهان گرمسیری هستند که در جنگل‌های بارانی رشد می‌کنند، جایی که نور مستقیم خورشید در ان کم است.

تکثیر گل قاشقی

خاک مناسب برای گل قاشقی 

نکته مهم درباره خاک گل قاشقی، اطمینان از زهکشی مناسب آن است. خاک گلدان با زهکشی مناسب باعث می‌شود که برگ گیاه پپرومیا براق، شاداب و سالم به نظر برسد. خاک مخلوط که حاوی پیت و پرلیت است به اطمینان از سطح رطوبت مناسب خاک کمک می‌کند. خاک لومی اجازه می‌دهد تا آب اضافی تخلیه شود تا از پوسیدگی ریشه و زردی برگ جلوگیری شود.

آبیاری گل قاشقی 

گل قاشقی یک گیاه خانگی با شرایط نگهداری آسان است، زیرا به آبیاری زیادی احتیاج ندارد. اگر فراموش کردید که به اندازه کافی به آنها آب دهید، نگران نباشید اتفاقی رخ نمی دهد. شاید بپرسید که از کجا بدانید چه زمانی باید گل قاشقی را آبیاری کنید؟ بر اساس یک قانون کلی، صبر کنید تا" 1 - 2" (2.5 - 5 سانتی متری) لایه سطح خاک گلدان خشک شود. بعد خاک را کاملاً آبیاری کنید تا زمانی که آب از انتهای گلدان تخلیه شود. به یاد داشته باشید که خشکی خاک را هر هفته یا همین مدت بررسی کنید. دفعات آبیاری بستگی زیادی به دمای اتاق شما دارد.
 
یک مشکل رایج برای آبیاری گل قاشقی، آبیاری زیاد است. برخلاف گیاه فیتونیا که برای رشد به خاک مرطوب نیاز دارند، پپرومیاها به خشک شدن نسبی خاک نیاز دارند. اگر سطح بالایی خاک هنوز مرطوب است از آبیاری پپرومیا خودداری کنید. همچنین گلدان را در زیر گلدانی که آب در آن جمع شده نگذارید زیرا این کار باعث پوسیدگی ریشه می شود.


حتما بخوانید: روش آسان کاشت بلوبری در گلدان


سایر نشانه‌های آبیاری بیش از حد گل قاشقی زرد شدن برگها، خم شدن یا پوسیدگی ساقه‌ها است. اگر متوجه پژمدگی گیاهتان شدید و دیدید که خاک آن مرطوب است، آبیاری را تا زمان خشک شدن سطح بالای خاک متوقف کنید.

خواص گل قاشقی در خانه

دمای مناسب برای گل قاشقی

دمای متوسط ​​اتاق، محیط مناسب برای رشد گل‌های قاشق است. میزان دمای مناسب بین 65 تا 75 درجه فارنهایت (18 تا 24 درجه سانتیگراد) است. به یاد داشته باشید که پپرومیاها گیاهان مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری هستند و در دماهای سرد از بین می روند.

حداقل دمای مطلق گل قاشقی 50 درجه فارنهایت (10 درجه سانتیگراد) است. به همین دلیل، اکثر مردم گل های قاشق را به عنوان گیاهان خانگی نگهداری می کنند و آنها را در فضای باز پرورش نمی دهند. برای مراقبت صحیح از گل قاشقی، باید از تغییر ناگهانی دما جلوگیری کنید. بهتر است آنها را از معرض جریان هوای سرد دور نگه دارید. همچنین، اگر گل قاشقی را در زمستان از گلخانه تهیه می‌کنید بهتر است هنگام انتقال گل ها به خانه از آنها در مقابل سرما محافظت کنید.

رطوبت مورد نیاز برای گل قاشقی

اکثر گونه‌های گل قاشقی برای رشد در محیط‌های خانگی به رطوبت زیادی احتیاج ندارند. گل‌های قاشق دارای برگهایی مانند ساکولنت هستند که می توانند رطوبت را در خود ذخیره کنند. با این حال، برخی از انواع گیاه قاشقی به رطوبت بالا احتیاج دارند. ضخامت برگها بهترین راه برای اندازه گیری میزان رطوبت مورد نیاز گیاه خانگی شما است. اگر گیاه برگ‌های نازکی دارد، باید مرتبا آنها را غبار پاشی کنید تا سطح رطوبت را حفظ کنند.

روش دیگر برای افزایش رطوبت، قرار دادن گلدان روی سینی پر از سنگریزه ای(tray pebble) است که درون آن آب وجود دارد. هنگام روشن بودن سیستم گرمایش خانگی، غبارپاشی کردن و حفظ سطح رطوبت گیاه ضروری است. گرمایش مرکزی باعث خشک شدن هوای خانه می شود و در نتیجه می تواند روی رشد گیاه تأثیر بگذارد.

کود مناسب گل قاشقی

از آنجا که گلهای قاشق گیاهان خانگی کوچک و با رشد کندی هستند، به کود زیادی احتیاج ندارند. معمولاً خاکی که از نظر مواد آلی غنی باشد، مواد مغذی کافی برای رشد سالم گیاه را فراهم می کند.

یکی از اشتباهات رایج هنگام مراقبت از گیاه پپرومیا استفاده بیش از حد از کود است. بنابراین، وقتی نوبت به تغذیه گیاه می‌رسد، میزان کمتر برای آنها بهتر است. در صورت نیاز به افزودن کود، از کود مایع مخصوص گیاهان آپارتمانی استفاده کنید. فقط در طی فصل رشد (یعنی بهار و تابستان) ماهی یک بار باید به گیاه برگ دار کود بدهید.

یک نکته مهم برای نگهداری صحیح از گل قاشقی در محیط خانه این است که بین زمان تغذیه کود را با فشار آب خارج کنید. این کار از تجمع نمک‌های معدنی جلوگیری می کند که باعث ریزش برگ و ایجاد مشکلات رشد دیگر می شود. معمولاً متوجه می شوید که پپرومیاها بدون هیچ کود اضافی به خوبی رشد می کنند. این گیاهان خانگی فقط به نور آفتاب کافی و آبیاری گاه به گاه نیاز دارند تا بتوانند به خوبی رشد کنند.

عوض کردن گلدان گل قاشقی

گیاهان خانگی پپرومیا هنگام رسیدن وقت عوض کردن (جای آنها) آنها دارای نیازهای مراقبتی متوسطی هستند. از آنجا که آنها به آرامی رشد می‌کنند، فقط به تعویض (جایشان) در هر سه سال یا بیشتر نیاز دارند. در حقیقت، این جور به نظر می‌رسد که پپرومیاها در ظروفی که کمی برای آنها خیلی کوچک است، رشد بهتری دارند.


حتما بخوانید: نگهداری و کاشت لاکی بامبو در خانه


اگر می خواهید به درستی از آنها مراقبت کنید، پس هر چند سال یک بار برای مزایای آن ها جای پپرومیا را عوض کنید. انتقال آنها به گلدانی بزرگتر و تغییر خاک به تأمین مواد مغذی کافی گیاه کمک می کنند. همچنین، تعویض جای آنها به بهبود زهکشی کمک می کند و مراقبت از گیاهان خانگی را آسان‌تر می کند. اگر فکر می‌کنید گیاه شما به دلیل آبیاری بیش از حد در حال از بین رفتن است، تعویض جای آن نیز می‌تواند به احیای پپرومیا کمک کند.

برای عوض کردن جای گیاه خود، آن را با احتیاط از گلدان خارج کرده و خاک اضافی آن‌ را بتکانید. اگر خاک بیش از حد مرطوب است، سعی کنید تا آنجا که می‌توانید از شر آن خلاص شوید. ریشه‌ها را بررسی کرده و هر کدام که آسیب دیده‌اند و یا بیماری هستند را هرس کنید. گیاه را در یک گلدان جدید با خاک گلدان لومی و بر پایه پیت مجدداً قرار دهید. پس از عوض کردن جای پپرومیا، مراقبت صحیح از آن ضروری است. بنابراین، نکات آبیاری کردن را که در این مقاله ذکر شده است را دنبال کنید.

آبیاری گل قاشقی

روش تکثیر گل قاشقی

تکثیر پپرومیا به همان راحتی که می‌توان از آن مراقبت کرد نیز آسان است. به سرعت می‌توانید تعداد بیشتری از این گیاهان خانگی دلپذیر را به عنوان هدیه‌ای برای خانواده یا دوستان خود پرورش دهید. تکثیر پپرومیا معمولاً توسط قلمه‌های ساقه یا قلمه برگ در بهار یا اوایل تابستان انجام می شود. در اینجا بهترین نکات برای تکثیر گیاه سالم پپرومیا آورده شده است.

روش تکثیر گل قاشقی با قلمه (قلمه زدن گل قاشقی)

تکثیر پپرومیا از قلمه‌های ساقه برای انواع مختلف آویزی یا بلند قامت گیاهان بهتر است. ساقه را دقیقاً زیر جفت سوم برگ از بالا ببرید. دو برگ پایین را جدا کرده و انتهای ساقه را به مقداری پودر ریشه آغشته کنید. قلمه‌ها را در یک گلدان کوچک که مخلوط (خاک) گلدان است قرار دهید و خاک را کاملاً آبیاری کنید.

یک روش جایگزین قرار دادن قلمه در یک لیوان کوچک آب است. بسته به گونه، ریشه ها باید از حدود 2 تا 3 هفته خود را نشان دهند. به گلدان کوچک حاوی خاک گلدان آن را منتقل کنید. اطمینان حاصل کنید که هنگام ریشه زدن در خاک، قلمه گرم و مرطوب نگه داشته می شود. تقریباً چهار هفته طول می کشد تا ریشه‌ها به درستی شکل بگیرند و رشد کنند.

تکثیر گل قاشقی از قلمه‌های برگ

اگر پپرومیای بوته‌ای دارید، تکثیر از قلمه‌های برگ معمولاً عملی‌تر و بهتر است. ساقه‌های پپرومیای بوته‌ای بسیار نرم هستند و سریعتر می پوسند و از بین میروند. برای رشد بیشتر پپرمیاهای قلمه‌های برگ، باید یک برگ سالم را که به ساقه می‌چسبد را قطع کنید. ساقه برگ را کوتاه کنید، به طوری که دارای برش مورب باشد. سپس، یک سوراخ کوچک در خاک گلدان ایجاد کرده و قلمه برگ را با دقت وارد آن کنید. خاک را در اطراف ساقه فشار دهید و به آرامی آبیاری کنید. همانند قلمه‌های ساقه‌ای، پپرمیای تکثیر شده را گرم و مرطوب نگه دارید تا زمانی که رشد جدید و دوباره آن شروع شود.

چگونه می توان یک پپرومیا را برای رشد سالم هرس کرد؟

گیاهان قاشقی یا (پپرومیا) برای دوستداران تازه کار و باتجربه گیاهان بسیار عالی هستند زیرا رشد و هرس آنها آسان است. هرس پپرومیاها کمک می‌کند تا ظاهر پرتری داشته باشد و ظاهر زینتی آنها حفظ شود. کندن برگهای مرده (پژمرده) یا زرد همچنین به سالم ماندن پپرومیا کمک می‌کند.

بهترین زمان برای هرس کردن پپرومیا در بهار است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که انتهای ساقه‌ها را بکنید تا اولین دسته برگها برداشته شود. قطع ساقه باعث رشد بوته‌ای می‌شود. این هرس سالانه گیاهان خانگی بهترین راه برای جلوگیری از داشتن یک ساقه بیش از حد طولانی در گیاه است.

زمان گلدهی گیاهان قاشقی

پپرومیا نوعی گیاه خانگی گرمسیری گلدار است که ساقه‌های گل دهنده تولید می‌کند. ساقه‌های سبز یا صورتی نمایان نیستند (خودنمایی نمیکنند) و به زیبایی شاخ و برگ گیاه پپرومیا زیاد نمی افزایند.


حتما بخوانید: روش کاشت آفتابگردان در خانه


برخی می‌گویند که گلهای پپرومیا مانند دم موشهای صورتی عمودی به نظر می‌رسند که گلهای ریزی روی آن قرار دارد. ساقه‌های گل دهنده ممکن است فقط 2 "یا 3" (5 - 7.5 سانتی متر) طول داشته باشند. گلهای غیر جذاب هیچ عطر و بویی ندارند. یک نکته خوب در مورد گلهای گیاه پپرومیا این است که آنها نشانه ای از رشد سالم هستند. اگر از گیاه رادیاتور (پپرومیا) خود خوب مراقبت کنید و رفتار خوبی داشته باشید، در اواخر تابستان یا اوایل پاییز به شما گل خواهد داد.

بیماری‌های گل قاشقی

بیماری‌های قارچی، حشرات، کنه‌ها و آفت‌ها می توانند گیاهان پپرومیا را تحت تأثیر قرار دهند. بسیاری از این مسائل با آبیاری و مراقبت مناسب قابل حل هستند. بیایید به برخی از این دلایل که چرا به نظر می رسد پپرومیای شما در حال مرگ است نگاهی بیندازیم.

علائم بیماری گل قاشقی

عفونت‌های قارچی مانند پیتیم می توانند با پوسیدان ریشه ها، پپرومیا را از بین ببرند. برای کمک به احیای مجدد گیاه پپرومیا، جای گیاه را عوض کرده و تا آنجا که ممکن است ریشه های آسیب دیده را از بین ببرید.

لکه‌های برگ سیاه می تواند به دلیل بیماری های عفونی مانند Cercospora Rhizoctonia یا Phyllosticta باشد. اگر لکه‌های برگ سیاه مشاهده کردید، گیاه را از سایر گیاهان آپارتمانی جدا کنید. تمام شاخ و برگهای بیمار را بریده و سپس آنها را دور بریزید. برای جلوگیری از شیوع عفونت حتما قبل و بعد از هرس قیچی هرس خود را استریل کنید.

زرد شدن برگهای گل قاشقی (پپرومیا)

رایج ترین دلایل زرد شدن برگهای پپرومیا آبیاری، روشنایی یا دمای هوا است. پپرومیاس می‌تواند تابش مستقیم نور خورشید را تحمل کند، اما نه برای مدت طولانی. مطمئن شوید که آنها را در کنار پنجره رو به جنوب نگذارید. معمولاً انتقال گیاه به مکان روشن و در عین حال داشتن سایه باعث کمک به برگشتن رنگ به برگ می شود.

اگر خاک احساس غرقابی کرد، آبیاری را تا زمانی که لایه بالایی خاک خشک نشود، نگه دارید.

بهترین راه برای مراقبت از پپرومیا نگه داشتن آن در یک محیط گرم است. بنابراین، اگر پژمردگی، زردی برگ‌ها را مشاهده کرده اید، اطمینان حاصل کنید که هیچ گونه drafts بر گیاه تأثیر نمی‌گذارد.

علائم آفات پپرومیا

رشد موقت، کپک زدن در زیر برگ ها یا مگس های کوچک سیاه از خاک نشانه‌های آفات است. گاهی اوقات، کاهش آبیاری می تواند برای کنترل حشرات قارچی کافی باشد. اگر حشره‌های پوستی مانند اشکال سفید مشاهده کردید، برای از بین بردن آنها از اسپری حشره کش روغن چریش طبیعی استفاده کنید. شما همچنین می‌توانید صابون حشره کش را امتحان کنید تا از شر کنه ها و شپشک ها خلاص شوید.

خوشبختانه پپرمیاها گیاهان آسانی برای مراقبت هستند و مستعد ابتلا به آفت‌های با  بیماری زایی جدی نیستند.

عکس گل قاشقی

آیا گل قاشقی برای گربه ها و سگ ها سمی است؟

پپرومیا یا گل قاشقی برای حیوانات خانگی (مانند گربه و سگ) یا انسان سمی نیست.

سخن آخر

همانطور که گفتیم گل قاشقی از گیاهانی است که پرورش ساده ای دارد، در اینجا مهمترین نکات نگهداری گل قاشقی مثل آبیاری، خاک مناسب، رطوبت مورد نیاز، نور، کود و ... را مورد بررسی قرار دادیم. اگر این مقاله را مفید می دانید، می توانید آن را با دیگران به اشتراک بگذارید. 


مقالات مرتبط:

آموزش کاشت زعفران در گلدان و نکات برداشت و نگهداری زعفران

کاشت لوبیا سبز در گلدان؛ نکات نگهداری و بیماری های لوبیا سبز

از
12
رای