نحوه لغو اشتراک از کانال در یوتیوب؛ حذف اشتراک در یوتیوب

نحوه لغو اشتراک از کانال در یوتیوب؛ حذف اشتراک در یوتیوب ممکن است تعداد زیاد ویدیو در حساب کاربری تان برای شما آزاردهنده باشد. توصیه می شود تا اشتراک کانال هایی که دیگر تمایلی به مشاهده ویدیوهایشان ندارید را حذف کنید.

یوتیوب پرطرفدارترین وبسایت جهان پس از گوگل است. این وبسایت منبع بسیار جامعی از ویدیوهای مختلف است. در هر دقیقه 300 ساعت ویدیو در یوتیوب به اشتراک گذاشته می شود. اگر اشتراک کانال های زیادی را داشته باشید، ممکن است باعث شود که نتوانید به تمام ویدیوهایی که به آنها علاقمند هستید، دسترسی پیدا کنید. بنابراین بهتر است اشتراک ویدیوهایی که دیگر به آنها علاقمند نیستید را لغو کنید. در این مقاله قصد داریم تا نحوه لغو اشتراک از یک کانال در یوتیوب را به شما نشان دهیم. با ما همراه باشید.

 حذف کانال یوتیوب باکامپیوتر

نحوه لغو اشتراک از کانال در یوتیوب

اگر تعداد کانال های مشترک زیاد باشد، گاهی اوقات برای پیدا کردن برخی از آنها دچار مشکل می شوید. در این شرایط توصیه می کنیم تا به روش زیر لغو اشتراک  از کانال در یوتیوب را انجام دهید:

روش اول: لغو اشتراک از کانال یوتیوب از طریق جستجو

 ابتدا وارد یوتیوب شده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید.

 با کلیک چپ بر روی نوار جست و جو گوگل، نام کانال یا نام کاربری خود را وارد کرده و کلید enter را فشار دهید.  

در این لیست می توانید کاربران را مشاهده کنید که اشخاص محبوب تر در قسمت بالاتر قرار گرفته اند. اکنون بر روی گزینه «شما مشترک هستید» کلیک نمایید.

بر روی «لغو اشتراک» کلیک نمایید در نتیجه فقط تایید باقی می ماند.

 با این کار دیگر ویدیوهای این کاربر به شما نشان داده نخواهد شد. در مرورگر خود نیز در خصوص انتشار ویدیوهای جدید این کانال هیچ گونه نوتیفیکشنی دریافت نخواهید کرد.


حتما بخوانید : بهترین نرم افزارهای دانلود رایگان از یوتیوب برای گوشی اندروید


روش دوم: لغو اشتراک از کانال یوتیوب از طریق اشتراک

در هنگام تماشای فیلم های منتشر شده در بخش «اشتراک»، به ویدیوهایی از آن دسته کاربران که تماشا کرده اید و جالب نیست، بروید. در این حالت، بلافاصله می توانید آن را لغو کنید. این کار را در چند مرحله به شکل ساده زیر انجام دهید:

در قسمت اشتراک یا در صفحه اصلی یوتیوب بر روی نام مستعار نویسنده زیر ویدیو او کلیک کنید تا به کانال او بروید.

 اکنون با کلیک بر روی «شما مشترک هستید» می توانید درخواست لغو اشتراک از کانال در یوتیوب را تایید کنید.

پس از این کار به قسمت «اشتراک» باز گردید. اکنون دیگر نام نویسنده را در اینجا مشاهده نمی کنید.

لغو اشتراک از کانال در یوتیوب

روش لغو اشتراک از کانال برنامه تلفن همراه یوتیوب

لغو اشتراک در نسخه های موبایل یوتیوب هیچ تفاوتی با وبسایت ندارد. در این قسمت می خواهیم روند لغو اشتراک کانال یوتیوب را در گوشی های اندروید یا آی او اس توضیح دهیم:

روش اول: لغو اشتراک از کانال برنامه تلفن همراه یوتیوب از طریق جستجو

کافی است تا نام کانال را در جعبه جست و جو وارد کرده و منتظر نتایج باشید. در این حالت کانال ها برای شما نشان داده می شوند و پس از آنها ویدیوها قرار می گیرد. فقط کافی است بر روی «شما مشترک هستید» کلیک کرده و اشتراک را لغو کنید.

روش دوم: لغو اشتراک از کانال برنامه تلفن همراه یوتیوب از طریق کانال کاربر

بر روی نماد کاربر کلیک کنید تا به صفحه او بروید

برگه «Home» را باز کرده و روی «you are subscribed» کلیک کنید و سپس تصمیم خود را برای لغو اشتراک تایید نمایید.

اگر بخش ویدیوهای جدید را به روز رسانی کنید، ویدیوهای این نویسنده برای شما قابل مشاهده نخواهد بود.

حذف اکانت یوتیوب در اندروید


حتما بخوانید : چگونه فیلم های یوتیوب را با زیرنویس ببینیم؟


چگونه می توانیم کانال خود را در یوتیوب حذف کنیم؟

اگر شما یک کانال اختصاصی ایجاد کرده باشید، گاهی اوقات ممکن است پس از ساخت آن کانال اختصاصی پشیمان شده و تمایل به حذف آن داشته باشید. این عمل به سادگی و با چند مرحله ساده انجام می شود. نکته ای که باید به آن توجه کنید، این است که پس از حذف کانال یوتیوب تمام محتوای کانال حذف می شود. اگر نسبت به حذف کانال خود وارد عمل شوید، تمام فایل های آپلود شده در آن، کامنت های ثبت شده برای پست ها، تاریخچه ها و ... حذف می شوند. برای حذف کانال در یوتیوب باید به شکل زیر عمل کنید:

 ابتدا در سایت یوتیوب وارد کانالی شوید که قصد دارید آن را حذف کنید.

در منوی سمت راست و در بالای صفحه یک آیکون مشاهده خواهید کرد که به کانال شما مربوط می شود و به شکل دقیق تر در کنار آن آیکون نوتیفیکیشن (زنگوله) قرار دارد. بر روی این آیکون آبی کلیک کنید.

اکنون بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنید تا وارد بخش تنظیمات یوتیوب شوید.

در صفحه جدید بر روی گزینه Advanced کلیک کنید. این گزینه در زیر نام کانال شما قرار دارد.

در این مرحله بر روی گزینه Delete channel کلیک کنید تا دستور حذف کانال یوتیوب صادر شود.

در این حالت، صفحه ای باز می شود که شامل دو گزینه مختلف است. این دو گزینه، I want to hide my content و I want to permanently delete my content است. با انتخاب گزینه اول، محتوای کانال شما مخفی می شود و به نوعی به شکل غیر مستقیم به حذف موقت کانال یوتیوب منجر می شود. اما انتخاب گزینه دوم، به حذف اکانت یوتیوب مورد نظر برای همیشه منجر خواهد شد. بنابراین، با توجه به شرایط خود یکی از این دو گزینه را انتخاب نمایید.

پس از انتخاب هر یک از این دو گزینه، باید با شرایط و ضوابط یوتیوب موافقت کنید. تیک موجود در کنار باکس های ارائه شده را بزنید و بر روی گزینه آبی رنگ delete my content کلیک کنید.

اکنون باید در پنجره پاپ آپی که نمایان می شود، بار دیگر نام کانال خود را وارد نمایید. پس از وارد کردن نام کانال، بر روی گزینه delete my content کلیک کنید.

در نهایت با انجام این مراحل کانال یوتیوب موردنظر شما حذف می شود.

ذف کانال یوتیوب با گوشی

سخن آخر

یوتیوب یک وبسایت شناخته شده در زمینه آپلود و مشاهده ویدیوها با کاربران بسیار در سرتاسر جهان است. گاهی اوقات ممکن است حجم تعداد زیادی ویدیو در حساب کاربری تان برای شما آزاردهنده باشد. در این حالت توصیه می شود تا اشتراک کانال هایی که دیگر تمایلی به مشاهده ویدیوهایشان ندارید را حذف کنید. در این مقاله نحوه لغو اشتراک کانال و همچنین حذف کانال خودتان در یوتیوب را توضیح دادیم. امیدوارم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید. اگر هر گونه سوالی در خصوص نحوه لغو اشتراک یا حذف کانال در یوتیوب داشتید، لطفا در بخش نظرات زیر با ما به اشتراک بگذارید.


مقالات مرتبط:

دانلود از یوتیوب با کیفیت 4k

چگونه محدودیت سنی در یوتیوب را از بین ببریم؟

چگونه از یوتیوب درآمد داشته باشیم؛ آموزش کسب درآمد از یوتیوب

از
1
رای