جوش های استرسی چیست و درمان جوش های ناشی از استرس

جوش های استرسی چیست و درمان جوش های ناشی از استرس جوش های استرسی چیست و چه تفاوتی با جوش های هورمونی دارد؛ روش تشخیص جوش های استرسی، علت و ارتباط استرس با جوش و لک صورت و درمان جوش های ناشی از استرس در سلام دنیا بخوانید.

همه ما حداقل یک بار در زندگی‌مان جوش زده ایم و شرط می‌بندم که اکثر بزرگسالانی که این مقاله را می‌خوانند، حداقل یک مورد دیگر را قبل از پایان ماه تجربه کنند. آن‌ها از بین می روند، اما جوش‌ها بخش طبیعی پوست شما هستند و می‌دانید، چیزی است که عموماً روی صورتتان خواهید داشت. اما، به عنوان یک بزرگسال، در بعضی مواقع جوش‌های آکنه می‌توانند نشان دهنده یک مشکل بزرگ‌تر فراتر از منافذ مسدود شده پوست باشند. چیزهایی مانند استرس و هورمون‌ها می‌توانند باعث بروز جوش های شوند و اگر به طور مکرر جوش می زنید این ممکن است علتی داشته باشد. ما در این مطلب سلام دنیا، درباره اینکه جوش های استرسی چیست؛ چه چیزی باعث ایجاد آن می شود و تفاوت آن با جوش های هورمونی چیست و روش تشخیص و درمان جوش های ناشی از استرس، صحبت کردیم. با ما همراه باشید.

جوش های استرسی چیست؟

هارت توضیح می‌دهد: «وقتی استرس می گیرید هورمون‌های استرس شما افزایش می‌یابند و غدد چربی‌تان را تحریک می‌کنند تا روغن بیشتری تولید کنند، که در نهایت باعث جوش زدن شما می شود.» هورمون‌ها نیز نقش مشابهی دارند، اما به گفته هارت، تفاوت در زمان‌بندی آن است.

اگر زمان پریود شما نزدیک است و جوش می زنید، احتمالاً به جای جوش های استرسی، جوش های هورمونی را تجربه می کنید. هارت می‌گوید: «تغییرات هورمونی، عمدتاً افزایش سطح آندروژن، تأثیرات مشابهی بر غدد چربی دارد. راه اصلی برای تشخیص این تفاوت، این است که دلایلی را که باعث آکنه می شوند را بررسی کنید برای مثال، پس از یک دوره استرس در مقایسه با منظم‌تر شدن قاعدگی ماهانه.


حتما بخوانید: علت جوش در نقاط مختلف صورت چیست


محل جوش های استرسی ممکن است متفاوت باشد. اگر متوجه شدید که معمولاً در یک جای مشابه در همان ماه (به عنوان مثال، چانه یا خط فک) جوش زدید، احتمالا جوش مربوط به چرخه قاعدگی شما است تا سطح استرستان. این امر به ویژه در صورتی صادق است که جوش های به شکل کیست های دردناک باشد. به گفته گرین، این جوش ها معمولاً بارها و بارها در یک نقطه ظاهر می شوند و به شدت مزمن هستند زیرا روغن زیادی را در طول روزها یا حتی هفته ها انباشته کرده اند.

اما جوش های استرس، بر خلاف انواع دیگر جوش ها، معمولا در چرب ترین نواحی صورت شما ظاهر می شود. وایدیان می‌گوید: « جوش‌ها یا ضایعات جوش های [استرس] معمولاً در ناحیه T ظاهر می‌شوند. در این صورت، جوش های معمولاً با منافذ باز شده، براقی، جوش‌های سرسیاه، سرسفید و پوست ناهموار یا دانه‌دار همراه است. از سوی دیگر، اگر شما مکررا جوش می زنید جوش های ممکن است با این علائم ظاهر نشود. گرین می گوید که جوش های استرسی اغلب با علائمی مانند قرمزی و خارش همراه است.

جوش های استرسی چیست؟

علت و پیشگیری از جوش های استرسی

چه چیزی باعث جوش های استرسی می شود

استرس، البته، اما کمی عمیق تر از آن است. بر اساس یک بررسی تحقیقاتی که در سال 2017 در مجله بالینی و زیبایی پوست انجام شد، "پرسشنامه ای توسط متخصص پوست ارائه شد این پرسشنامه بین  3305 زن 25 تا 40 ساله در فرانسه" پخش شد نشان داد که 41 درصد از زنان در بزرگسالی جوش زده اند. و اینکه "استرس به عنوان یک عامل تشدید کننده جوش های در نیمی از زنان مورد بررسی ذکر شد." 

استرس چگونه با لکه های صورت شما ارتباط دارد؟

اینجاست که اوضاع کمی پیچیده تر می شود. وایدیان توضیح می دهد: "استرس عاطفی باعث افزایش ترشح هورمون استرس کورتیزول می شود." افزایش کورتیزول باعث ایجاد یک پاسخ سیستمیک در بدن می شود که می تواند بر سیستم ایمنی، دستگاه گوارش، سیستم تولید مثل و فرآیندهای رشد تأثیر بگذارد.

کورتیزول در ایجاد جوش های استرسی نقشی کلیدی دارد. ویدیان توضیح می‌دهد: «وقتی سطح کورتیزول افزایش می‌یابد، سطح هورمون‌هایی را که سبوم را تنظیم می‌کنند، مختل می‌کند و منجر به مسدود شدن منافذ و ایجاد جوش های استرسی می‌شود.» به عبارت دیگر: تولید روغن بیشتر به معنای مسدود شدن منافذ بیشتر است و منافذ مسدود بیشتر به معنای ایجاد جوش‌های بیشتر است.

با توجه به دخالت کورتیزول، وقتی از جوش های استرسی صحبت می کنیم، به نوعی در مورد جوش های هورمونی نیز صحبت می کنیم. این همان جوش هایی نیست که در ابتدای چرخه قاعدگی شما ظاهر می شود، اما این جوش هایی است که به دلیل پاسخ به تغییر الگوی هورمونی برنامه ریزی شده منظم شما ظاهر می شود. گرین توضیح می‌دهد: «زمانی که تحت استرس بیشتری هستید، این می‌تواند باعث تغییرات هورمونی شود که به سادگی جوش های شما را بدتر می‌کند. جوش های استرسی می تواند در هر زمان و در هر سنی اتفاق بیفتد. معمولاً در بزرگسالان به دلیل استرس آنها در محل کار یا خانه بیشتر اتفاق می افتد. در بزرگسالان جوانتر بیشتر به دلیل مدرسه است.


حتما بخوانید: سریع ترین راه از بین بردن لک صورت و جوش


درمان جوش ناشی از استرس

گرین می‌گوید: «اگر به پوست خود برسید، نتایج مثبتی خواهید دید. برای گزینه های درمانی، او " یک درمان موضعی جوش ها، چیزی مانند اسید سالیسیلیک را توصیه می کند، که می توان آن را بدون نسخه پیدا کرد."

ما برای درمان لکه‌ها و جای جوش های استرسی، اسید سالیسیلیک را پیشنهاد می کنیم که برای درمان جوش های، کاهش لک و قرمزی و تسکین پوست است.

درمان جوش ناشی از استرس

اگر جوش شما عمیق تر است - یک "کیست" استرسی، چیزی زیر پوست، شاید یک کمپرس گرم یا سرد روی ناحیه آسیب دیده نگه دارید بتوانید درد و یا قرمزی را کاهش دهید. این کار را باید برای چند دقیقه دو بار در روز انجام دهید تا جوش به حداقل برسد.

اگر به طور مداوم جوش های استرسی را تجربه می کنید، سعی کنید روتین مراقبت از پوست خود را تغییر دهید. گرین توصیه می کند محصولاتی را پیدا کنید که بر پوست شما تاثیر بگذارد نه اینکه بر علیه پوست شما کار کند. وایدیان همچنین پیشنهاد می‌کند مراقب باشید که سطح استرس خود را نیز مدیریت کنید. او می‌گوید: «مایعات زیادی بنوشید، یک رژیم غذایی سالم داشته باشید، و کارهایی برای مدیریت استرس خود انجام دهید، مانند خواب بیشتر و انجام کارهایی برای آرامش.

سخن آخر

اگر مشکوک هستید که جوش های شما ممکن است به دلیل استرس یا دلایل مرتبط با هورمون باشد، با متخصص پوست خود در مورد گزینه های مراقبت فوری پوست خود صحبت کنید تا به سرعت بخشیدن به بهبودی شما کمک کند.   


مقالات مرتبط:

برای زیبایی پوست چی بخوریم 

درمان جوش با طب سنتی چینی



از
8
رای