نحوه ریست تنظیمات preferences و بازگشت به حالت اول در فتوشاپ به دو روش مختلف

نحوه ریست تنظیمات preferences و بازگشت به حالت اول در فتوشاپ به دو روش مختلف ریست کردن تنظیمات همه تغییراتی که ایجا کرده اید را به حالت پیش فرض اولیه ان برمی گرداند، بنابراین، ممکن است لازم باشد بعد از انجام این کار بعضی موارد را مجددا تنظیم کنید

ریست کردن تنظیمات می تواند مشکلاتی که برای تان در برنامه فتوشاپ پیش آمده را برطرف کند و این روش خوبی برای امتحان کردن است. اما به خاطر داشته باشید که ریست کردن تنظیمات همه تغییراتی که ایجا کرده اید را به حالت پیش فرض اولیه آن برمی گرداند، بنابراین، ممکن است لازم باشد بعد از انجام این کار بعضی موارد را مجددا تنظیم کنید. دو روش مختلف برای ریست کردن تنظیمات preferences (انواع گزینه‌هایی را که ظاهر، رفتار و عملکرد فتوشاپ را کنترل می‌کند از قسمت تنظیمات Preferences در دسترس ما می‌باشد) شما وجود دارد.

آموزش ریست تنظیمات (preferences) فتوشاپ به دو روش مختلف

برگشت به حالت اول فتوشاپ در Mac :

زمان اجرا کردن برنامه فتوشاپ پایین نگه داشتن دکمه Command ,Option + Shift  باعث ظاهر شدن دیالوگ باکس (کادر گفتگو) خواهد شد. به شما گفته می شود که فایل تنظیمات فتوشاپ تان حذف خواهد شد.

برگشت به حالت اول فتوشاپ در ویندوز :

زمان راه اندازی فتوشاپ پایین نگه داشتن کلید Alt Ctrl + Shift باعث ظاهر شدن دیالوگ باکس خواهد شد. به شما گفته می شود که فایل تنظیمات فتوشاپ تان حذف خواهد شد.

بهترین تنظیمات فتوشاپ

انتخاب کردن گزینه "yes" فایل تنظیمات یعنی تغییراتی که هر زمان فتوشاپ ایجاد و به روز رسانی کرده را حذف خواهد کرد.

ریست تنظیمات فتوشاپ به صورت دستی

این گزینه یک رویکرد هدفمند را ایجاد خواهد کرد.

ریست تنظیمات ادوبی فتوشاپ در Mac :

تنظیمات کاربر در نرم‌افزار فتوشاپ، که این فایل در سیستم عامل Mac در مسیر زیر واقع است:

  • Macintosh HD/Users/[Username]/Library/Preferences/Adobe Photoshop [Version] Settings/Adobe Photoshop Prefs.psp

در سیستم عامل 10.7 و بعد آن می توانید با کلیک کردن روی Finder > Go > که با نگه داشتن گزینه key > Library می توانید به user library که نمایش داده شده  به ان دسترسی پیدا کنید.پایین نگه داشتن کلید  Libraryدر Go list نمایش داده خواهد شد.این گزینه بصورت پیش فرض مخفی شده است.

ریست تنظیمات فتوشاپ در Mac

ریست تنظیمات ادوبی فتوشاپ در ویندوز :

  • C:\Users\[Username]\AppData\Roaming\Adobe/Adobe Photoshop [Version] \Adobe Photoshop [Version] Settings\

نحوه ریست تنظیمات preferences در فتوشاپ

2 فایلی که معمولا حذف می کنیم "Adobe Photoshop CSx Prefs.psp" و "hsj.PluginCache.psp" است. فایل برنامه فتوشاپ در حال ریست کردن کلی  preferences تان است.

نتیجه کلی

فایل PluginCache فتوشاپ را مجبور به بارگیری تمامی پلاگین های که می شناسد می کند. این کار امکان شناسایی مشکلاتی که داشته اید و نمی دانستید را به شما می دهد. حذف کردن فایل مشکلی ایجاد نمی کند. ورژن این فایلی که با تازگی ایجاد شده مشکلات موجود را پیدا کرده و آنها را گزارش می دهد. هر دوی این فایل ها در صورتی که حذف شوند دفعه بعد که فتوشاپ راه اندازی می شود مجددا توسط  برنامه ایجاد می شوند.


مطالب مرتبط

آموزش بولت گذاری در ادوبی فوتوشاپ

از
1
رای