علت کابوس دیدن و یهو از خواب پریدن در بارداری چیست + درمان

علت کابوس دیدن و یهو از خواب پریدن در بارداری چیست + درمان علت کابوس دیدن در بارداری چیست؛ دلیل یهو از خواب پریدن در بارداری، خواب دیدن زیاد در بارداری، تاثیر کابوس در بارداری و درمان کابوس شبانه در بارداری در این مطلب سلام دنیا بیاموزید.

تغییر رویاها در دوران بارداری غیرمعمول نیست. البته تا زمانی که آنها باعث ناراحتی یا اختلال در خواب شما نشوند، جای نگرانی نیست، معمولا این کابوس ها به دلیل احساسات مربوط به این دوره از زندگی شما ایجاد می شوند. به عنوان مثال، اگر نگران خوب پیش رفتن زایمان هستید، ممکن است کابوس واضحی ببینید که زایمان سختی سپری می کند.البته تغییر هورمون ها نیز در این امر نقش دارد. اما واقعا علت کابوس دیدن در بارداری چیست؟ دلیل یهو از خواب پریدن در بارداری، خواب دیدن زیاد در بارداری، تاثیر کابوس در بارداری و درمان کابوس شبانه در بارداری چیست، در ادامه این مقاله سلام دنیا ما به این سوالات پاسخ خواهیم داد.

علت کابوس دیدن در بارداری

ماهیت غیرعادی کابوس ها و رویاهای بارداری ممکن است منعکس کننده وضعیت روانی، در حال تغییر شما باشد. زنان باردار در طول روز می توانند به سرعت در حال تغییر احساسات و تغییرات خلقی باشند. این ناراحتی ممکن است در کابوس های آنها ظاهر شود. با توجه به تعداد کابوس ها، ممکن است که خیلی کابوس نبینید، اما ممکن است همان تعداد را بیشتر و با جزئیات بیشتر از زمان های دیگر به خاطر بسپارید. یادآوری کابوس می‌تواند افزایش یابد، زیرا بارداری می‌تواند باعث تکه تکه شدن خواب شود. البته تغییرات هورمونی می تواند خواب را در بارداری مختل کند.


حتما بخوانید: نشانه های به هم ریختن و عدم تعادل هورمونی زنان


  • ناراحتی جسمی ممکن است باعث شود که شما خواب سبکی داشته باشید یا اغلب در طول شب از خواب بیدار شوید.
  • افزایش استرس عاطفی در انتظار و آمادگی برای زایمان و تولد ممکن است خواب را مختل کند.
  • خواب حرکت سریع چشم (REM) ممکن است محدود شود، وقفه ای که می تواند به یادآوری کابوس واضح منجر شود.

علت کابوس دیدن در بارداری

یهو از خواب پریدن در بارداری

خواب دیدن در بین همه مردم رایج است،چه آنهایی که باردار هستند و آنها که باردار نیستند. با این حال، تعداد دفعات، واضح بودن و محتوای خواب شما ممکن است در دوران بارداری نسبت به قبل یا بعد از آن بسیار متفاوت باشد.محتوای رویاهای دوران بارداری ممکن است منعکس کننده مجموعه متفاوتی از تجربیات و نگرانی های روزانه باشد.برای مثال، زنان باردار اغلب در مورد جنین خود خواب می بینند و اضطراب مرتبط با عوارض احتمالی زایمان ممکن است باعث ایجاد کابوس و یهو از خواب پریدن در بارداری شود.

علت دیدن خواب بد و پریشان در بارداری

همانطور که در دوران بارداری می توانید رویاهای شاد و هیجان انگیز داشته باشید، احتمال دیدن خواب بد و پریشان در دوران بارداری نیز وجود دارد.همانطور که در سال 2016 مشخص شد کابوس های بارداری غیر معمول نیستند و این کابوس ها معمولاً توسط احساسات شما ایجاد می شوند. علت دیدن خواب بد و پریشان در بارداری می تواند ترس یا اضطراب در مورد زایمان و یا اتفاقی برای نوزاد باشد.این خواب های  بد و پریشان می توانند اشکال مختلفی داشته باشند. ممکن است در خواب ببینید که کودک خود را زمین می گذارید یا به معنای واقعی کلمه کودک خود را از دست می دهید. یا اگر در گذشته سقط جنین داشته اید، ممکن است خواب های بدی در مورد تکرار این اتفاق ببینید. خواب های گم شدن یا به دام افتادن نیز در دوران بارداری رایج است.با اینکه دیدن این نوع خواب ها طبیعی است، اما برای خانم های باردار ناراحت کننده و آزاردهنده هم هستند.


حتما بخوانید: درمان خانگی سردرد در بارداری بدون قرص با داروهای گیاهی


خواب دیدن زیاد در بارداری

برخی از زنان باردار معتقدند که در دوران بارداری خواب بیشتری می بینند.این امکان وجود دارد که آنها در یک چرخه خواب 8 ساعته خیلی خواب بینند یا این افزایش ممکن است به دلیل خوابیدن یا چرت زدن ساعات بیشتری در روز باشد.زیرا بارداری می تواند باعث خستگی شود. هر چه بیشتر بخوابید، احتمال اینکه خواب ببینید بیشتر می شود.

تاثیر کابوس در بارداری

شواهد کمی وجود دارد که نشان دهد بین کابوس های ناراحت کننده و پیامدهای فیزیکی نهایی بارداری برای مادر یا کودک ارتباط وجود دارد. با این حال اگر باردار هستید، مهم است که از وضعیت عاطفی خود آگاه باشید. اگر افسردگی یا اضطراب تبدیل به یک نگرانی شد، به دنبال حمایت باشید. با صحبت کردن با همسرتان، اعضای خانواده یا دوست شروع کنید. با این حال، اگر این احساسات شدید هستند و به طور منظم رخ می دهند، با یک پزشک یا مشاور صحبت کنید.


حتما بخوانید: جلوگیری و درمان افسردگی زایمان


درمان کابوس شبانه در بارداری

خواب دیدن یا کابوس‌های مکرر مبتنی بر اضطراب در دوران بارداری می‌تواند یک تصادف باشد، یا می‌تواند راه مغز شما برای آشکار کردن نوعی ترس باشد.یکی از بهترین راه‌ها برای مقابله با کابوس ها و کاهش دفعات این نوع خواب ها، صحبت کردن درباره آنهاست. می توانید این کار را با پزشک یا دوست خود انجام دهید یا می توانید خواب های خود را یادداشت کنید.

صادق بودن و گشاده رویی در مورد برخی از بزرگترین ترس های شما می تواند باعث شود اضطراب را از منظر دیگری بررسی کنید. زیرا هنگامی که احساسات خود را با دیگران در میان می‌گذارید، آنها می‌توانند به شما کمک کنند تا متوجه شوید که نگرانی‌ هایتان طبیعی است و در بیشتر موارد، چیزی برای نگرانی وجود ندارد. گاهی اوقات اختلال در الگوی خواب نیز می تواند باعث تغییر خواب ها شود. برای کمک به مبارزه با این مشکل، برنامه خواب خود را دنبال کنید و برای داشتن خوابی با کیفیت و درمان اقدامات لازم را انجام دهید.

  • قبل از خواب مایعات ننوشید تا از میل به ادرار کردن در نیمه شب جلوگیری کنید (بیشتر از نیازی که فشار بارداری روی مثانه شما قرار می دهد).
  • قبل از خواب مقدار زیادی غذا نخورید.
  • یک برنامه خواب ثابت، بیدار شدن و رفتن به رختخواب را هر روز در یک زمان مشخص دنبال کنید.
  • اتاق خود را تاریک، ساکت و در دمای راحت نگه دارید.
  • تلویزیون را خاموش کنید، پرده ها را بکشید و وسایل الکترونیکی را از اتاق خارج کنید.
  •  اگر خسته هستید چرت زدن در طول روز اشکالی ندارد،اما از چرت زدن های طولانی که می تواند شما را در شب بیدار نگه دارد، اجتناب کنید.
  • قبل از خواب برای حفظ آرامش خود کارهایی انجام دهید. این ممکن است به معنای لذت بردن از خواندن یک کتاب، انجام چند نفس عمیق، حمام یا دوش گرفتن یا گوش دادن به موسیقی آرامش‌ بخش مورد علاقه‌تان باشد.

سخن پایانی:

کابوس دیدن در دوران بارداری کاملا طبیعی است. اما اگر احساس می‌کنید که خواب‌هایتان نشان‌دهنده یک مشکل اساسی است یا باعث ناراحتی می‌شود، با پزشک یا مشاور خود صحبت کنید. آنها به نگرانی های شما گوش می دهند و به شما کمک می کنند تا هر ترس یا اضطرابی را بهتر درک کنید و با آنها مقابله کنید و راحت تر بخوابید زیرا استراحت کافی برای بارداری سالم ضروری است.


مطالب مرتبط:

درمان خانگی گلو درد و سرفه در بارداری

درمان حساسیت و آلرژی در بارداری با طب سنتی

پره اکلامپسی در بارداری؛ علل، علائم، پیشگیری و درمان

10 راهکار مراقبتی بسیار مهم برای بارداری در طی فصل زمستان


 
 

از
3
رای