درمان حساسیت و آلرژی در بارداری با طب سنتی

درمان حساسیت و آلرژی در بارداری با طب سنتی آلرژی در دوران بارداری بسیار شایع است و به علت تغییرات هورمونی رخ می دهد. با استفاده از توصیه های ارائه شده توسط طب سنتی می توانید مشکل آلرژی تان در دوران بارداری را رفع کنید.

بر اثر تغییرات هورمونی ایجاد شده در دوران بارداری، زنان دچار حساسیت های مختلف فصلی، آلرژی پوستی، کهیر حاملگی و ... می شوند. این آلرژی ها می تواند به جنین آسیب برساند، بنابراین پیشگیری و درمان آلرژی از اهمیت زیادی برخوردار است. خب نگران نباشید. توصیه هایی برای پیشگیری و درمان حساسیت در بارداری با طب سنتی ارائه شده است که در این مقاله توضیح خواهیم داد. با این روش های ساده به راحتی می توانید مشکل آلرژی را برطرف کنید. با ما همراه باشید.

حساسیت در دوران بارداری

حتی اگر تاکنون آلرژی نداشته اید، مشکلی به نام «ورم غشاء مخاطی بینی» وجود دارد که کاملا به بارداری مرتبط است. این احتمال وجود دارد که در زمان بارداری خود به آلرژی و حساسیت دچار شوید، زیرا این مشکل در اثر تغییرات هورمونی ناشی از بارداری است. همچنین جنین یک موجود بیگانه در بدن شما است و باعث تغییر در سیستم ایمنی بدن تان می شود. به همین دلیل بارداری و خود جنین نیز می تواند برای شما ایجاد آلرژی کند. اکنون قصد داریم تا توصیه های طب سنتی برای درمان آلرژی را توضیح دهیم.

درمان حساسیت در بارداری با طب سنتی


حتما بخوانید : درمان دیابت بارداری در طب سنتی


توصیه های طب سنتی برای پیشگیری از حساسیت در دوران بارداری

1. پاکسازی بدن پیش از شروع فصل بهار انجام دهید

برای جلوگیری از بروز آلرژی در فصل بهار، پزشکان طب سنتی توصیه می کنند تا در دو هفته آخر فصل زمستان شروع به پاکسازی بدن کنید. با این کار حجم مواد انباشته شده و غلیظ در بدن در طول فصل زمستان کم شده و علائم بیرون ریزی آنها در فصل بهار کاهش پیدا می کند. توصیه می شود آش سبزیجات مصرف کرده و گوشت کمتری میل کنید. مصرف جو پوست کنده، بلغور جو یا جو پرک، ماش، گشنیز، جعفری، کدو سبز، اسفناج و کرفس در این آش توصیه می شود. می توانید سبزی های موجود در آش ها را تغییر دهید تا طعم آن متنوع شود. استفاده از آلو بخارا، میوه تمر هندی، سماق، رب انار، آبغوره، نمک و روغن زیتون به عنوان چاشنی این آش توصیه می شود.

2. گوشت قرمز کمتری مصرف کنید

برای درمان حساسیت در بارداری با طب سنتی طبیبان توصیه می کنند با پایان یافتن فصل زمستان و شروع فصل بهار باید در مصرف گوشت و به خصوص گوشت قرمز احتیاط کرد. گوشت قرمز باعث تولید خون می شود و به جوشش و حرکت خلط ها کمک می کند. اگر می خواهید گوشت قرمز مصرف کنید، توصیه می شود کمی سماق قهوه ای بر روی گوشت بریزید تا عوارض مصرف گوشت در فصل بهار را تعدیل کند.

نکات طب سنتی برای درمان آلرژی حاملگی

3. رژیم غذایی تان را اصلاح کنید

یکی از عوامل محرک آلرژی، مصرف غذاهای نامناسب است. مصرف زیاد آجیل، تنقلات شور، شیرینی، شکلات، قهوه و نسکافه می تواند باعث افزایش حرارت بدن شده و باعث افزایش جوشش و غلیان خون شود. طبیبان جهت درمان حساسیت در بارداری با طب سنتی توصیه می کنند که از مصرف غذاهای شور و شیرین خودداری کنید و غذاهای کمی ترش یا با طعم ملایم مصرف کنید. مصرف رب انار یا آب انار، کاهو سکنجبین، اسفناج و مواردی از این قبیل به عنوان میان وعده توصیه می شود. همچنین توصیه می شود که گردو، پنیر خام، پیاز، سیر خام و تره مصرف نکنید. به علاوه برخی از غذاها مثل کیوی و بادام زمینی آلرژی زا هستند و توصیه می شود تا از مصرف آنها در دوران بارداری اجتناب کنید.

4. مصرف نوشیدنی هایی برای تسکین آلرژی

  • عناب یکی از میوه هایی است که تاثیر فوق العاده ای در کاهش آلرژی فصلی، کهیر و خارش دارد. بنابراین اگر سابقه ابتلا به آلرژی پیش از بارداری را داشته اید، پزشکان طب سنتی توصیه می کنند که حتما فالوده یا دمنوش عناب مصرف کنید.
  • یک استکان جو را با کمی آب بجوشانید و کف آن را خالی کنید. اکنون 14 برابر جو در یک قابلمه آب ریخته و جو را بجوشانید. جوها باید باز شده و رنگ آنها آجری شود. سپس آن را از صافی رد کرده و در یخچال نگهداری کنید. کافی است تا روزی سه لیوان از این نوشیدنی همراه با عسل یا شکر بنوشید. اگر آلرژی تان شدید است، می توانید سه روز به جای غذا فقط از همین نوشیدنی مصرف کنید تا آلرژی تان برطرف شود.

نوشیدنی هایی برای تسکین آلرژی دوران باردای از نظر طب سنتی

5. استفاده از روغن برای برطرف کردن حساسیت

برای کاهش سوزش و خارش بینی می توانید هر عصر و شب بر روی پیشانی خود روغن بنفشه یا بادام بمالید. همچنین چکاندن روغن بنفشه در بینی نیز موثر است، زیرا بنفشه خاصیت ضد التهابی موضعی دارد.

6. حجامت در شرایط خاص

یکی از توصیه های پزشکان طب سنتی برای حفظ سلامتی و درمان حساسیت در بارداری با طب سنتی ، حجامت در اوایل فصل بهار است. حجامت می تواند به پاکسازی خون و مواد زائد از بدن کمک کند و در نتیجه می تواند مشکلاتی مثل آلرژی را برطرف کرده و یا از بروز آن جلوگیری کند. با این وجود، حجامت برای همه افراد توصیه نمی شود و یکی از موارد منع حجامت بارداری است. تنها در بین ماه های 4 تا 7 بارداری و با صلاح دید پزشک می توان حجامت انجام داد.

چه زمانی نیاز است تا برای درمان آلرژی در دوران بارداری به پزشک مراجعه کرد؟

اگر توصیه های ارائه شده در این متن و پزشکان طب سنتی برای درمان آلرژی تان موثر نبود، توصیه می شود برای رفع آن به مطب پزشک مراجعه کنید. روش ها مختلفی از جمله مصرف آنتی هیستامین، ستیریزین و اسپری آسم در دوران بارداری وجود دارد که با تجویز پزشک می تواند مشکلات آلرژی تان را برطرف نماید.

درمان آلرژی در بارداری با طب سنتی

نتیجه گیری

حتی اگر تا قبل از بارداری تان به آلرژی دچار نشده باشید، ممکن است در دوران بارداری آن را تجربه کنید. حساسیت در بارداری بسیار شایع است و به علت تغییرات هورمونی رخ می دهد. با استفاده از توصیه های ارائه شده توسط طب سنتی می توانید مشکل آلرژی تان در دوران بارداری را رفع کنید. اگر این روش ها موثر نبود، توصیه می شود جهت درمان به مطب پزشک مراجعه کنید تا آلرژی مشکلی برای شما و جنین ایجاد نکند.

از
19
رای