اهمیت یادگیری مهارت های جدید؛ تکنیک آموزش مادام العمر در زندگی و کار

اهمیت یادگیری مهارت های جدید؛ تکنیک آموزش مادام العمر در زندگی و کار اهمیت یادگیری مهارت های جدید چیست ؛ فواید یادگیری و آموزش مادام العمر؛ روش های یادگیری مداوم و بهترین تکنیک های پرورش ذهن کنجکاو برای یادگیری مهارت های جدید روزانه در سلام دنیا بیاموزید.

نشاط اولین دوچرخه سواری خود را به خاطر دارید؟ باد در موهایت، موج غرور وقتی سوار دوچرخه بودی. چرا باید فقط به این دلیل که ما بزرگسال هستیم، یادگیری متوقف شود؟ به دست آوردن مهارت های جدید فقط زندگی را جالب تر نمی کند، بلکه شادی را افزایش می دهد، ذهن شما را تیز می کند و اعتماد به نفس شما را ارتقا می دهد. ما متوجه شدیم. زمانی که شما به تعهدات خانوادگی، برنامه کاری فشرده و مسئولیت‌های شخصی دستکاری می‌کنید، اولویت دادن به رشد ممکن است غیرممکن باشد، اما کاوش مداوم در میان هرج و مرج زندگی روزمره ضروری‌تر است. یادگیری مهارت‌ های جدید می‌تواند به شما یک مزیت حرفه‌ای بدهد، به شما کمک کند در مواجهه با چالش‌های زندگی انعطاف‌پذیر باشید و شما را به راه‌های جدیدی برای ابراز خلاقیت هدایت کند. ما در این مقاله سلام دنیا به بررسی اهمیت و فواید یادگیری مهارت های جدید و بهترین روشها برای پرورش ذهن کنجکاو و تکنیک های آموزش مادام العمر پرداختیم. با ما همراه باشید.

اهمیت یادگیری مهارت های جدید

چرا یاد گیرنده مادام العمر بودن مهم است

یادگیری مادام العمر می تواند به شما کمک کند احساس رضایت بیشتری داشته باشید و با دنیای اطراف خود ارتباط برقرار کنید. درها را به روی دیدگاه های جدید باز می کند، به شما امکان می دهد با ایده ها و تجربیات مختلف درگیر شوید و می تواند زندگی شما را غنی تر و پر جنب و جوش تر کند.

1. مغز خود را فعال نگه می دارد: مغز خود را به عنوان یک ماهیچه در نظر بگیرید. یادگیری چیزهای جدید محرک است و ممکن است به فعال و سالم نگه داشتن آن کمک کند. به چالش کشیدن ذهن شما با اطلاعات جدید می تواند به ایجاد مسیرهای عصبی جدید کمک کند، که ممکن است عملکرد شناختی، حافظه و وضوح ذهنی شما را بهبود بخشد.

2. شغل شما را تقویت می کند: تقویت مهارت های خود می تواند از نظر حرفه ای به شما کمک کند. مدیران اغلب برای کارمندانی که در پیشرفت حرفه‌ای خود فعال هستند ارزش قائل هستند، بنابراین ممکن است فرصت‌های جدیدی در کار ایجاد شود. 

اهمیت یادگیری مهارت های جدید 1

3. مهارت های حل مسئله را تقویت می کند: یادگیری چیزهای جدید می تواند مهارت های تفکر انتقادی شما را بهبود بخشد. این می تواند به شما کمک کند موقعیت ها را تجزیه و تحلیل کنید، خلاقانه فکر کنید و راه حل هایی در محل کار و خانه پیدا کنید.

4. اعتماد به نفس را افزایش می دهد: با یادگیری و تسلط بر چیزهای جدید، احتمالاً احساس توانایی بیشتری خواهید کرد. مهارت های جدید می تواند عزت نفس شما را تقویت کند زیرا چیزهای بیشتری برای ارائه در جهان دارید. 


حتما بخوانید: روش افزایش اعتماد به نفس در زنان و مردان


5. زندگی را لذت بخش تر می کند: یادگیری چیزهای جدید می تواند هیجان، تنوع و رضایت را به زندگی شما بیافزاید. چه شروع یک سرگرمی جدید، کاوش در یک موضوع جدید، یا توسعه یک مهارت جدید، یادگیری مادام العمر ممکن است به شما کمک کند که درگیر و کنجکاو باشید.

6. انطباق پذیری را ترویج می کند: یادگیرندگان مادام العمر اغلب انعطاف پذیرتر هستند و در برابر تغییرات باز هستند. ممکن است برای عبور از موقعیت های جدید و پذیرش فرصت های جدید آمادگی بهتری داشته باشید. 

7. سلامت روان را بهبود می بخشد: یادگیری مداوم ممکن است به کاهش استرس، افزایش حس هدفمندی و حتی جلوگیری از زوال شناختی با افزایش سن کمک کند. همچنین می تواند احساس موفقیت و رضایت را ایجاد کند و به رفاه کلی شما کمک کند.

8. ذهنیت رشد را ایجاد می کند: اعتقاد به اینکه می توانید توانایی های خود را با کار سخت و فداکاری توسعه دهید ، می تواند شما را تشویق کند که چالش ها را به عنوان فرصت هایی برای رشد ببینید. این می تواند به شما کمک کند تا در برابر مشکلات برای رسیدن به اهداف خود استقامت کنید.

اهمیت یادگیری مهارت های جدید 2

تکنیک ها و روش های یادگیری مداوم

7 راه برای یادگیری چیزهای جدید هر روز

ایده یادگیری هر روز چیزی جدید ممکن است بسیار طاقت فرسا به نظر برسد زیرا، اجازه دهید با آن روبرو شویم، اگر مشتاق به تعیین اهداف یادگیری روزانه هستید، می‌تواند به شما کمک کند تا چند استراتژی ساده را در نظر بگیرید. یکی (یا چند مورد) از گزینه های ما را در زیر کاوش کنید و ببینید که چگونه ممکن است در برنامه شما قرار بگیرد. 

1. درباره موضوعاتی که کنجکاو هستید، طوفان فکر کنید

فهرستی از چیزهایی که همیشه می خواستید درباره آنها بیشتر بدانید ایجاد کنید. هر حوزه‌ای را که علاقه‌تان را برانگیخته‌اند، بگنجانید . شاید تاریخ، علم، هنر، آشپزی یا ورزش. این می تواند تصمیم گیری برای تمرکز توجه خود را آسان تر کند و به شما کمک می کند تا هیجان زده شوید. 

2. اهداف یادگیری خود را تعیین کنید

سعی کنید هر روز یک چیز جدید یاد بگیرید، چه یک واقعیت، یک مهارت یا یک مفهوم. همانطور که به این عادت عادت می کنید، می توانید اندازه یا پیچیدگی اهداف خود را افزایش دهید. به عنوان مثال، اگر به قایقرانی علاقه دارید، ممکن است زمان لازم برای شروع کلاس های قایقرانی را نداشته باشید، اما انتخاب کتابی در مورد قایقرانی می تواند به شما کمک کند تا شروع کنید.


حتما بخوانید: قوانین طلایی برای هدف گذاری


3. زمان یادگیری را در تقویم خود برنامه ریزی کنید

زمان‌های خاصی را برای یادگیری اختصاص دهید، مانند پادکست در طول رفت و آمد روزانه، یک برنامه یادگیری در طول استراحت ناهار، یک کلاس هفتگی عصرانه، یا خواندن هر شب قبل از خواب. این می تواند کمک کند که یادگیری به بخشی منظم از روال شما تبدیل شود . به یاد داشته باشید، حتی چند دقیقه در روز می تواند اضافه شود.

4. منابع موجود در جامعه خود را کاوش کنید

مواد آموزشی خود را با هم ترکیب کنید تا چیزهای جالبی باقی بمانند. سخنرانی ها یا کارگاه های آموزشی محلی را در جامعه خود بررسی کنید. کتابخانه محلی شما همچنین ممکن است منابعی برای باشگاه ها یا گروه ها داشته باشد که می تواند به افزایش دانش یا تقویت خودسازی شما کمک کند.

5. از فناوری در راه های حمایتی استفاده کنید

اینترنت پر از راه های یادگیری است. از خواندن مقالات گرفته تا تماشای ویدیوهای یوتیوب یا گذراندن وقت در برنامه ها یا برنامه های زبان. حتی می توانید با گوش دادن به پادکست یا کتاب صوتی در حین رفت و آمد یا انجام کارهای خانه، چند کار را انجام دهید. فراموش نکنید که با کالج محلی خود تماس بگیرید و ببینید آیا آنها کلاس های آنلاینی را ارائه می دهند که می توانید برای افزایش یادگیری خود به آنها بپیوندید.

6. سرگرمی های جدید را امتحان کنید

از فهرستی که از موضوعاتی که در مورد آنها کنجکاو هستید تهیه کرده اید، سرنخ بگیرید. از آن برای کمک به انتخاب یک سرگرمی که شما را هیجان زده می کند استفاده کنید و برای به دست آوردن مهارت ها و دانش جدید در آن غواصی کنید. خواه پرنده نگری، باغبانی، سفالگری یا خیاطی باشد، سرگرمی ها می توانند تجربیات یادگیری عملی را ارائه دهند.

7. سفر و کشف

هر بار که به جایی جدید می رویم، چیزهای جدیدی یاد می گیریم، پس سعی کنید افق دید خود را گسترش دهید. به مکان های جدید سفر کنید و فرهنگ های مختلف را کشف کنید یا برای آموزش و الهام از موزه های محلی یا مکان های فرهنگی و تاریخی دیدن کنید. حتی سفر به بخش جدیدی از شهر یا محله شما می تواند به شما الهام بخش باشد. 

روش های یادگیری مداوم

نحوه جذب روزانه اطلاعات جدید: 8 نکته برای پرورش ذهن کنجکاو

یادگیری نحوه جمع آوری و حفظ اطلاعات جدید، چه در حال یادگیری فعال باشید و چه فقط در حال انجام روزتان هستید، می تواند به شما در پرورش کنجکاوی در طول زندگی کمک کند. 

1. برای بعد یادداشت برداری کنید

وقتی سر شما شلوغ است، به راحتی می توانید چیزهای جدیدی را که یاد گرفته اید فراموش کنید. سعی کنید نکات کلیدی آموخته های خود را یادداشت کنید تا به شما کمک کند تا بعداً به خاطر بسپارید. شما در واقع می توانید درک خود را با قرار دادن دروس در کلمات خود یا کوتاه نویسی شخصی عمیق تر کنید. سپس می توانید یادداشت های خود را مرتباً مرور کنید تا به تقویت و حفظ اطلاعات کمک کنید.


حتما بخوانید: بهترین روش یادداشت برداری از دیدگاه علم


2. تکنیک های یادگیری فعال را امتحان کنید

یادگیری چیزی بیش از مشاهده و پردازش اطلاعات است. سعی کنید سوال بپرسید، اطلاعات را با کلمات خود خلاصه کنید یا در مورد آموخته های خود با دیگران بحث کنید. همچنین می‌توانید آنچه را که یاد گرفته‌اید به دیگران بیاموزید، زیرا این می‌تواند به تقویت درک شما کمک کند. حتی دفعه بعد که با دوستانتان هستید، چیزهایی را که یاد می‌گیرید مطرح کنید و از آنها بپرسید که آیا می‌توانند در آزمون شما کمک کنند. به این ترتیب، می توانید دانش خود را در یک محیط سرگرم کننده آزمایش کنید. 

3. مهارت های جدید خود را در زندگی روزمره تمرین کنید

اگر در حال یادگیری زبان جدیدی هستید، هر روز صحبت کردن با آن را تمرین کنید. اگر در حال کشف یک روش آشپزی جدید هستید، با استفاده از مهارت های خود یک وعده غذایی درست کنید. به کار بردن آنچه یاد می گیرید می تواند به تقویت اطلاعات و مرتبط تر کردن آن کمک کند.

4. همیشه سوال بپرسید

برای برانگیختن کنجکاوی، عادت کنید هر چیزی را که به آن برخورد می کنید زیر سوال ببرید. سوالات «چرا»، «چگونه» و «اگر چه می شد» بپرسید تا به شما کمک کند دنیای اطرافتان را بهتر درک کنید.

5. یک دفترچه یادداشت یا تقویم داشته باشید

برای پیگیری پیشرفت خود و حفظ انگیزه، تجربیات یادگیری و بازتاب خود را ثبت کنید. درباره چیزهایی که یاد گرفتید، چه احساسی داشتید و هر سوالی که پیش آمد بنویسید. مطالب خود را مرور کنید تا به تقویت آموخته های خود کمک کنید. همچنین می توانید از ژورنال خود برای مشخص کردن ضرب الاجل ها استفاده کنید تا انگیزه خود را حفظ کنید.

تکنیک های پرورش ذهن کنجکاو

6. فلش کارت ها را بشکنید

تکنیکی به نام تکرار فاصله دار را امتحان کنید، جایی که اطلاعات را در فواصل زمانی فزاینده مرور می کنید تا حفظ طولانی مدت را افزایش دهید. سعی کنید نکات کلیدی را روی فلش کارت ها قرار دهید و سپس آنها را به مدت پنج دقیقه در شب مرور کنید، سپس آنها را به مدت 10 دقیقه در روز بعد و شاید 15 دقیقه روز بعد از آن مرور کنید. 


حتما بخوانید: طراحی و ساخت فلش کارت در ورد (word)


7. صبور باشید

ممکن است این یک تعدیل باشد که سعی می کنید روزانه چیزی جدید یاد بگیرید، و ممکن است همیشه سرگرم کننده یا آسان نباشد. اشکالی ندارد! اگر شروع به احساس استرس کرد، آن را مجبور نکنید. قدم های کوچک بردارید و به تدریج پیشرفت کنید. 

8. دستاوردهای خود را جشن بگیرید

نقاط عطف یادگیری خود را تصدیق کنید، زیرا شناخت پیشرفت شما می تواند اعتماد به نفس و انگیزه شما را افزایش دهد . با دادن پاداش به خود برای تکمیل اهداف یادگیری یا تسلط بر مهارت های جدید، سفر یادگیری را لذت بخش و لذت بخش کنید. با غذای مورد علاقه تان پذیرایی کنید، یک شب استراحت کنید یا بیرون بروید و برقصید.

سوالات متداول یادگیری مهارت های جدید

چند عادت ساده برای ادغام یادگیری روزانه در یک برنامه شلوغ چیست؟

  • برداشتن گام های کوچک می تواند به شما کمک کند تا یادگیری روزانه را در برنامه پرمشغله خود بیاورید. 
  • اهداف کوچک و قابل کنترلی مانند خواندن چند صفحه از یک کتاب یا گوش دادن به یک پادکست کوتاه در هر روز تعیین کنید.
  • از استراحت های کوتاه مانند رفت و آمد خود برای یادگیری استفاده کنید. 
  • زمان اختصاصی یادگیری را در تقویم خود برنامه ریزی کنید، حتی اگر هر روز فقط چند دقیقه باشد. 
  • زمانی را پیدا کنید که برای شما مناسب تر است و به آن پایبند باشید. 
  • برنامه‌های آموزشی را دانلود کنید که درس‌ها یا تمرین‌هایی سریع ارائه می‌دهند که می‌توان در حال حرکت انجام داد.

حتما بخوانید: ترفندهای ساخت و ایجاد عادت جدید


چگونه می توانم منابع معتبر اطلاعاتی برای یادگیری پیدا کنم؟

یافتن منابع اطلاعاتی قوی برای یادگیری بسیار مهم است. مؤسسات آموزشی، کارشناسان مشهور و وب‌سایت‌های تأیید شده مکان‌های عالی برای شروع هستند، مانند پلتفرم‌های آموزشی مانند آکادمی خان یا کورسرا.  هنگامی که مقاله یا کتاب می خوانید، اعتبار نویسندگان را جستجو کنید تا مطمئن شوید که آنها تخصص مناسبی دارند. برای اطمینان از به روز بودن اطلاعات، تاریخ انتشار را بررسی کنید و برای اطمینان از صحت، اطلاعات منابع مختلف را به هم رجوع کنید. مجلات و نشریات مورد بررسی را نیز بخوانید . اینها می توانند اطلاعات قابل اعتماد و با کیفیتی را ارائه دهند.

چند تکنیک برای بهبود حفظ حافظه اطلاعات جدید چیست؟

راه های زیادی برای یادگیری چیزهای جدید وجود دارد. در اینجا چند ترفند برای شروع شما وجود دارد. 

  • اطلاعات را با کلمات خود خلاصه کنید: این می تواند به شما در پردازش و درک بهتر مطالب کمک کند. 
  • آنچه را که یاد گرفته اید به دیگران بیاموزید: این می تواند به شما کمک کند افکار خود را شفاف سازی و سازماندهی کنید. 
  • به طور منظم یادداشت های خود را مرور کنید: بازخوانی می تواند به تقویت حافظه شما کمک کند. 
  • از یادگیری فعال استفاده کنید: سؤال بپرسید و مطالب را با دیگران در میان بگذارید.
  • آنچه را که آموخته اید در موقعیت های واقعی تمرین کنید: این می تواند به بهبود درک شما کمک کند و اطلاعات را کاربردی تر و به یاد ماندنی تر کند.

چگونه حفظ ذهن کنجکاو به رشد شخصی و حرفه ای کمک می کند؟

کنجکاو بودن می تواند روابط شما را تقویت کند، اعتماد به نفس شما را افزایش دهد و به شما احساس هدفمندی بدهد. در محل کار، یک ذهن کنجکاو می تواند باعث نوآوری و حل مشکلات شود که می تواند فرصت های شغلی جدیدی را ایجاد کند. کارفرمایان معمولاً از افرادی که در یادگیری و سازگاری با چالش های جدید فعال هستند قدردانی می کنند.

آیا یادگیری روزانه چیزهای جدید می تواند به سلامت روان و عملکرد شناختی کمک کند؟

یادگیری چیزهای جدید هر روز می تواند به سلامت روان و عملکرد شناختی شما کمک کند. یادگیری مداوم ممکن است به فعال نگه داشتن مغز و تحریک مسیرهای عصبی جدید حتی با افزایش سن کمک کند. این ممکن است به بهبود حافظه، توجه و توانایی های حل مسئله کمک کند. یافتن مهارت ها و دانش جدید می تواند سرگرم کننده و رضایت بخش باشد، که می تواند عزت نفس شما را افزایش داده و به کاهش استرس کمک کند. با تبدیل یادگیری به یک عادت روزانه، ممکن است بتوانید بهزیستی و سلامت روانی خود را افزایش دهید.

سخن آخر : ذهنت را آرام کن زندگی خود را تغییر دهید

یادگیری چیزهای جدید هر روز می تواند به سلامت روان و عملکرد شناختی شما کمک کند. یادگیری مداوم ممکن است به فعال نگه داشتن مغز و تحریک مسیرهای عصبی جدید حتی با افزایش سن کمک کند. سلامت روان سخته گرفتن پشتیبانی لازم نیست. اپلیکیشن Calm ابزارهایی را برای احساس بهتر  با محتوای شخصی سازی شده برای مدیریت استرس و اضطراب، خواب بهتر و احساس حضور بیشتر در زندگی خود قرار می دهد. 


مقالات مرتبط:

مهارت هایی که باید یاد بگیریم

10 عادت و روتین صبحگاهی ساده برای داشتن روزی عالی

21 مهارت توسعه فردی برای زندگی بهتر



از
1
رای