درمان فرو رفتن ناخن در گوشت (اونیکوکریپتوز) با روش های خانگی و طبیعی

درمان فرو رفتن ناخن در گوشت (اونیکوکریپتوز) با روش های خانگی و طبیعی علت فرو رفتن ناخن در گوشت پا چیست؛ چگونه ناخن را از گوشت در بیاوریم ؛ درمان فرو رفتن ناخن در گوشت (اونیکوکریپتوز) با درمان خانگی و طبیعی و روش جلوگیری از رفتن ناخن در گوشت پا در سلام دنیا بخوانید.

فرو رفتن ناخن در گوشت پا مشکلی است که معمولاً انگشت شست پا را درگیر می نماید. اصطلاح درمانی برای آلودگی ناخن، اونیکوکریپتوز یا ناخن فرو رفته در گوشت می باشد. این مشکل ممکن است توسط چندین عامل به وجود بیاید اما ناخن فرو رفته در گوشت آلوده به صورت یک مشکل میکروبی در بافت های حساسی که در اطراف ناخن های انگشتان پا قرار دارند، شروع می شود. این کار مانع می شود چیز وارد قسمت زیرین ناخن شده و بیماری را ایجاد می کند. ما در این مقاله سلام دنیا درباره درمان های خانگی برای رشد ناخن در گوشت (اونیکوکریپتوز)؛ راه های جلوگیری از فرو رفتن ناخن در گوشت پا؛ رژیم غذایی برای ناخن رشد کرده در گوشت؛ عوامل ایجاد کننده رشد ناخن رشد کرده در گوشت؛ صحبت کردیم. با ما همراه باشید.

فرو رفتن ناخن در گوشت چیست

فرو رفتن ناخن در گوشت پا مشکلی است که معمولاً انگشت شست پا را درگیر می نماید. اصطلاح درمانی برای آلودگی ناخن، اونیکوکریپتوز یا ناخن فرو رفته در گوشت می باشد. این مشکل ممکن است توسط چندین عامل به وجود بیاید اما ناخن فرو رفته در گوشت آلوده به صورت یک مشکل میکروبی در بافت های حساسی که در اطراف ناخن های انگشتان پا قرار دارند، شروع می شود. این کار مانع می شود چیز وارد قسمت زیرین ناخن شده و بیماری را ایجاد می کند.


حتما بخوانید: وقتی ناخن پا می افتد باید چه کاری انجام دهیم


بیماری در این حالت باعث می شود تا بافت وارد تکه ناخن شود. لبه های ناخن شست پا تغییر شکل داده و وارد پوست شده و به طور ناخوشایندی وارد لبه های بستر ناخن می شوند. با پیشرفت آلودگی، ناخن آلوده شده رشد کننده رو به داخل شروع به تولید بافت های اضافی کرده و یک زخم پوستی ایجاد می نماید. این ناحیه بتدریج متورم شده و به لمس شدن حساس می شود. سطح پوست در این قسمت قرمز یا صورتی رنگ شده و گاهی اوقات ترشحات یا مایعات زرد رنگی از لبه های ناخن رشد کرده به سمت داخل خارج می شو

درمان های خانگی برای مشکل فرو رفتن ناخن در گوشت پا

1. فرو بردن انگشت پا در آب

برای تسکین درد، پای خود را در یک کاسه آب گرم (نه داغ) ترکیب شده با یک یا دو قاشق غذا خوری نمک اپسوم فرو ببرید. برای 5 تا 10 دقیقه پای خود را در این محلول بیش از یک بار در روز قرار دهید.

درمان خانگی فرو رفتن ناخن در گوشت پا

2. درمان فرو رفتن ناخن در گوشت با نمک های اپسوم

یک حمام آب گرم تهیه کرده و نمک اپسوم را به آن بیفزایید. پای خود را در این حمام آب گرم نمکی برای مدت زمان بیش از 30 دقیقه قرار دهید. این درمان معمولاً توسط متخصصین نیز توصیه می شود. این کار پوست شما را نرم کرده و آلودگی را از بین می برد. استفاده مداوم از این درمان، درد و ناراحتی را از بین برده و به آرامی مشکل را برطرف خواهد کرد.


حتما بخوانید: فواید نمک اپسوم (حمام) برای سلامتی


3. درمان فرو رفتن ناخن در گوشت با پیاز

یک برش پیاز را بر روی انگشت شست پای آزرده قرار دهید. سپس با یک دستمال آن را بانداژ کرده و بگذارید برای مدت یک شب در این وضعیت بماند. پیاز دارای خواص بهبود دهنده در این زمینه می باشد.

4. درمان فرو رفتن ناخن در گوشت با لیمو

همچنین می توانید یک برش لیمو را بر روی ناحیه آسیب دیده قرار داده و برای مدت یک شب آن را با استفاده از بانداژ در محل نگه دارید.

5. درمان فرو رفتن ناخن در گوشت با سوهان ناخن

پس از قرار دادن انگشت در آب گرم، آن را کامل خشک کنید. در حال حاضر می توانید از سوهان ناخن مخصوص ناخن رشد کرده در گوشت پس از اینکه پوست نرم شد، استفاده نمایید. به آرامی ناخن رشد کرده در گوشت را کوتاه نمایید. این سوهان ها برای تمیز کردن ناحیه زیر ناخن طراحی شده است.

درمان های طبیعی ناخن فرو رفته در گوشت پا

جلوگیری از رفتن ناخن در گوشت پا

به طور مداوم ناخن ها را به صورت مستقیم (و نه گرد) کوتاه کنید چون گرد کوتاه کردن ناخن ها باعث می شود که بستر ناخن آشکار شده و در معرض وزن بدن، آسیب و آلودگی قرار گیرد. کوتاه کردن ناخن های پا در قسمت وسط به شکل حرف V گفته می شود که می تواند سبب رشد ناخن ها در قسمت مرکز به جای رشد در ناحیه لبه ها شود. شما بهتر است لبه ناخن رشد کرده در داخل گوشت را نگه داشته و قسمت رشد کرده در گوشت را به آرامی کوتاه کنید.

رژیم غذایی برای ناخن رشد کرده در گوشت

  • ناخن رشد کرده در گوشت نوعی بیماری نمی باشد که به دلیل مشکل در رژیم غذایی ایجاد شده باشد در نتیجه تفکر درباره درمان این وضعیت با مصرف مواد غذایی به نظر کمی فراتر از حد تصور می رسد. هر چند مساله ناخن های رشد کرده در گوشت نمی تواند از طریق هیچ رژیم غذایی درمان شود اما استفاده از یک رژیم غذایی مناسب بر این وضعیت بی تاثیر نخواهد بود. به خاطر داشته باشید که سلامت ناخن ها تا حدود زیادی بستگی به الگوهای تغذیه مناسب می باشد.
  • رژیم غذایی سرشار از پروتئین، آهن، روی، کلسیم و ویتامین C و B (بیوتین) و An برای سلامت ناخن ها ضروری می باشند. مقادیر این مواد مشخص بوده و وجود این مواد در رژیم غذایی، سلامت کلی ناخن های شما را تضمین خواهد کرد.

حتما بخوانید: رژیم غذایی مناسب برای داشتن ناخن هایی زیبا و محکم


  • به همین ترتیب شما باید مقدار کافی در هر روز آب بنوشید تا مانع خشک شدن ناخن و پوست اطراف آن شوید. همچنین بهتر است از آب میوه یا سالادهای مختلف استفاده کنید تا بتواند مایعات و ویتامین های ضروری را برای بدنتان تامین نمایید. 

رژیم غذایی برای ناخن رشد کرده در گوشت

  • روی یک ماده معدنی تقویت کننده سیستم ایمنی بوده و در ماهی، پنیر چدار، آجیل، ماکیان و غلات یافت می شود.

علائم ناخن رشد کرده در گوشت

  • نمود کلی ناخن رشد کرده در گوشت به صورت خم شدن ناخن در طرفین و ورود آن به داخل پوست، ایجاد درد و ناراحتی، قرمزی پوست و آلودگی می باشد.
  • اصلی ترین عوارض جانبی مربوط به این بیماری، التهاب و تورم در کناره های ناخن می باشد.
  • ناخن درگیر شده دردناک گردیده و به لمس شدن بویژه در قسمت لبه ها حساس می شود. گوشت نگهدارنده ابتدای ناخن به رنگ قرمز درآمده و گاهی با خروج ترشح یا مایعات زرد رنگ همراه می باشد که گاهی همراه با خونریزی است. 
  • ناخن نسبت به کمترین میزان فشار وزن حساس شده و دردهای تیز و گزنده ای ایجاد می کند. گاهی اوقات وارد آمدن فشار بر روی این ناحیه باعث کنده شده بافت اطراف ناخن می شود.
  • بایستی ناخن رشد کرده در گوشت را تمیز نگه دارید تا باعث آلودگی و آزار دهنده شدن وضعیت ناخن نشود.

عوامل بروز رشد ناخن در گوشت و درمان آن

عوامل ایجاد کننده رشد ناخن رشد کرده در گوشت

عوامل اصلی ایجاد کننده این وضعیت عبارتند از:

  • کوتاه کردن نامناسب ناخن که باعث تکه تکه شدن ناخن ها بویژه در نزدیکی پوست می شود. کوتاه کردن لبه های ناخن به جای قسمت جلوی آن باعث آشکار شدن بستر ناخن و قرار گرفتن آن در معرض آلودگی و عفونت احتمالی می شود.

حتما بخوانید: علت ترک خوردن ناخن و درمان خانگی آن


  • پوشیدن کفش های نامناسب (تنگ) یا پاشنه بلند به مدت طولانی می تواند باعث فشرده شدن بیش از حد انگشتان پا به یکدیگر شود. این وضعیت باعث می شود که وزن بدن بیشتر بر روی ناخن های پا قرار گرفته و شکل ظاهری آن ها را تغییر خواهد داد.
  • سوء تغذیه و درمان نامناسب عفونت ها می تواند باعث آسیب به ناخن ها شود. به عنوان مثال، کمبود ویتامین ها و آهن می تواند باعث آسیب پذیر شدن ناخن ها شود. بیماری های کبدی نیز می توانند به ناخن ها آسیب وارد کرده و حتی رشد ناخن به سمت داخل را تحریک نمایند.
  • آلودگی های انگلی در ناخن می تواند باعث رشد غیر عادی و نامناسب آنها شود.
  • گاهی بروز مشکلات در ناخن ها (اعوجاج ناخن ها) می تواند ریشه های ارثی داشته باشد.
سخن آخر 

اصطلاح درمانی برای آلودگی ناخن، اونیکوکریپتوز یا ناخن فرو رفته در گوشت می باشد. علل متعددی باعث بروز آن می شود مثل: پوشیدن کفش های نامناسب (تنگ) یا پاشنه بلند به مدت طولانی است. پیاز، لیمو و... از درمان های خانگی آن است. ما در این مطلب سلام دنیا، درباره درمان های خانگی برای رشد ناخن در گوشت (اونیکوکریپتوز)؛ راه های جلوگیری از فرو رفتن ناخن در گوشت پا؛ رژیم غذایی برای ناخن رشد کرده در گوشت؛ عوامل ایجاد کننده رشد ناخن رشد کرده در گوشت؛ خانگی و طبیعی برای مشکل فرو رفتن ناخن در گوشت پا

منبع: ayushology


مقالات مرتبط:

علت ناخن قاشقی (کویلونشیا) چیست و درمان آن

علت ضخیم شدن ناخن پا و درمان آن



از
4
رای