هر زمان که به درمان درد فکر می کنیم، فقط داروها، درمان، ورزش و سایر منابع مشابه را در نظر می گیریم. با این حال، یکی از موثرترین روش ها برای تسکین درد ممکن است، افزودن ویتامینهای مناسب به رژیم غذایی باشد، زیرا ویتامین ها به شما امکان میدهند به تعادل بیشتری در زندگی روزمره خود دست پیدا کنید. در این مطلب سلام دنیا ، ویتامین ضد درد موثر برای درمان درد عضلات و مفاصل ارائه شده است که می توانید آنها را امتحان کنید.
درمان درد و ضعف عضلات با 9 ویتامین ضد درد و موثر خانگی
مصرف این چهار ویتامین را برای مدیریت علائم درد خود را در نظر بگیرید. همیشه قبل از افزودن هر گونه ویتامین یا مکمل جدید به برنامه روزانه تان با پزشک خود صحبت کنید. زیرا این ویتامین ها می توانند با داروهای مصرفی تداخل داشته باشند.
حتما بخوانید: کمبود کدام ویتامین باعث بدن درد میشود
1. درمان درد و ضعف عضلات با ویتامین D
نتایج چندین مطالعه پزشکی نشان داده است که سطوح پایین ویتامین D می تواند علائم درد مزمن را افزایش دهد.در حقیقت، مطالعهای در سال 2009 در کلینیک مایو انجام شد،نشان داد بیمارانی که سطح ویتامین D پایینتری داشتند، دو برابر بیشتر از بیمارانی که سطوح نرمالتری از ویتامین D را در بدن داشتند، داروهایی تسکین درد مزمن مصرف میکردند.اگرچه افزایش ویتامین D ممکن است راه حلی سریع برای تسکین علائم درد مزمن نباشد، اما ایجاد سطوح مناسب این ویتامین در بدن خود یک عامل مهم برای داشتن شیوه زندگی سالم محسوب می شود.
2. درمان درد و ضعف عضلات با ویتامین B
اگر کمردرد نگرانی اصلی شماست، افزودن ویتامین B به رژیم غذایی ممکن است برای رفع این مشکل مفید باشد. در واقع، مصرف مکملهای ویتامین B میتواند تقریباً علائم شما را به طور موقت تسکین دهد. البته مصرف ویتامین B با ترکیبی از ویتامین های B1 ، B6 و B12 برای تسکین درد موثرتر به نظر می رسد. دوزهای بالای ویتامین B مانند برخی داروها منجر به عوارض جانبی منفی نمی شود.
حتما بخوانید: خواص ویتامین b6 برای سلامتی
3. درمان درد و ضعف عضلات با اسیدهای چرب امگا 3
نتایج تحقیقات مشخص کرده است که مصرف اسیدهای چرب امگا 3 که عمدتا در مکمل های روغن ماهی یافت می شود،می تواند به کاهش التهاب ناشی از بیماری مانند آرتریت کمک می کند. آنها نه تنها برخی علائم دردناک را کنترل می کنند، بلکه می توانند خستگی را هم کاهش دهند. اسیدهای چرب امگا 3 برای سلامت بهینه بدن ما ضروری هستند، بنابراین مصرف مکمل های روغن ماهی می تواند برای تسکین درد و تقویت سلامت کلی شما مفید باشد.
4. درمان درد و ضعف عضلات با نیاسین
نیاسین که به عنوان ویتامین B3 هم شناخته می شود، می تواند به بهبود سطح کلسترول در بدن کمک کند. ماهی، بادام زمینی و مرغ منابع رایج نیاسین هستند. اگر به اندازه کافی نیاسین در رژیم غذایی خود دریافت نمی کنید، در صورت پیشنهاد پزشک تان می توانید مکمل هایی حاوی این ویتامین را مصرف کنید. وجود میزان مناسب نیاسین در بدن می تواند درد و سفتی ناشی از بیماری مانند آرتریت را تسکین دهد.
حتما بخوانید: درمان آرتریت با 10 درمان خانگی
افزودن ویتامین های موثر برای تسکین درد در برنامه رژیم غذایی راه حل خوبی برای حفظ سلامتی شما به شیوه ای مثبت است. مدیریت درد فرآیند مهمی است و مکملهای طبیعی میتوانند در صورت استفاده مؤثر و مناسب،درد را تسکین دهند.
درمان درد و ضعف عضلات با ورزش کردن
رعایت برنامه ورزشی می تواند دشوار باشد. حتی زمانی که زمانی را برای ورزش کردن برنامه ریزی می کنید،اهداف معقولی را تعیین می کنید و ذهنیت خوبی ایجاد می کنید بازهم این کار می تواند سخت باشد. بیایید صادق باشیم، وقتی تغییراتی در سطح فعالیت یا تمرین شما ایجاد میشود، بیدار شدن موقع صبح و ورزش کردن سخت میشود، چه رسد به اینکه در صورت بروز درد عضلات بخواهید ورزش کنید.اما ترمیم عضلات، ماهیچه و بافت ها را برای حذف مواد زائد و کاهش التهاب آماده می کند. همچنین مواد مغذی و ذخایر انرژی را که برای فعالیت سلولی و بازیابی مسیرهای ارتباطی بین مغز و بدن ضروری هستند، احیا می کند.
در این زمان ورزش کردن می تواند باعث افزایش شدت درد شود، اما هرگز تسلیم نشوید! درد عضلات را می توان با مصرف ویتامین ها تسکین داد تا به بهبودی سریع کمک کند. اگر می خواهید سالم و فعال بمانید، روند ریکاوری بعد از تمرین نکته بسیار مهمی است!
علت بروز درد عضلات بعد از تمرین کردن، چیست؟
درد عضلات بعد از تمرین، که به عنوان درد عضلانی تاخیری (DOMS) نیز شناخته می شود، به دلیل پارگی های کوچک در عضلات زمانی که به آنها فشار وارد می کنید،رخ می دهد. معمولاً 24 تا 48 ساعت بعد از تمرین این درد را حس می کنید. این معمولاً مدت زمانی طول می کشد تا بدن شما در نتیجه آسیب التهاب ایجاد کند و باعث ناراحتی و درد در عضلات شود.
ویتامین هایی موثر برای ترمیم عضلات (ویتامین برای ضعف عضلات)
ویتامین برای ضعف عضلات: کوآنزیم کیوتن
کوآنزیم کیوتن یا CoQ10 یک آنتی اکسیدان مهم است که در سراسر بدن مصرف می شود و به طور خاص برای جلوگیری از خستگی عضلات در ورزشکاران مفید است. این کوآنزیم مسیرهای التهابی در بدن را تنظیم می کند که به طور طبیعی در حین و بعد از ورزش کردن افزایش پیدا می کنند. کوآنزیم کیوتن به عنوان یک مزیت برای سلامت قلب و عروق نیز محسوب می شود.
حتما بخوانید: 23 منبع غنی ویتامین A
ویتامین برای ضعف عضلات: ویتامین A
ویتامین A اغلب یکی از آن ویتامینهای فراموش شده است. این ویتامین بهخاطر اثرات مثبتش بر سلامت چشم شناخته شده است، اما این ویتامین برای ورزشکاران و بدنسازان، هم بسیار مفید است زیرا از سنتز پروتئین پشتیبانی میکند و این برای رشد و ریکاوری عضلات ضروری است. این یک واقعیت است که ویتامین A برای تجزیه پروتئین در طول فرآیند ترمیم عضلات مورد نیاز است. ویتامین A همچنین نقش مهمی در تامین قدرت ساختاری بیشتر عضلات برعهده دارد. این کار را با تقویت رشد استخوان و تحریک سلول های جوان برای بلوغ سریعتر، انجام می دهد.
ویتامین برای ضعف عضلات: ویتامین C
ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که از سلول های ماهیچه ای در برابر رادیکال های آزاد مضر محافظت می کند. علاوه بر این، به تشکیل تستوسترون و سایر هورمون های آنابولیک هم کمک می کند. ویتامین C همچنین برای کلاژن سازی که عنصر اولیه بافت همبند است هم موثر عمل می کند. ویتامین C به یک جزء ضروری در استخوان ها و ماهیچه ها تبدیل می شود و از آنها در برابر صدمات محافظت می کند. این ویتامین با تقویت کلاژن، مقاومت مفاصلی که توانایی برای تحمل وزن سنگینتر دارند و احتمال آسیب کمتری دارند را افزایش می دهد. ویتامین C همچنین به کاهش اسید لاکتیک در عضلات کمک میکند.
ویتامین برای ضعف عضلات: ویتامین های گروه B
ویتامینهای B کمپلکس به سلولها برای تولید انرژی قابل استفاده کمک میکنند تا سلولهای عضلانی سوخت مورد نیاز برای ترمیم پارگی عضلات را در اختیار داشته باشند. ویتامین های B کمپلکس همچنین به بدن شما در متابولیسم اسیدهای آمینه و پروتئین هم کمک می کنند. این موضوع مهم است زیرا ترمیم پارگی عضلات به سنتز پروتئین جدید نیاز دارد و توانایی پردازش اسیدهای آمینه از ترمیم عضلات پشتیبانی می کند.
حتما بخوانید: قرص ویتامین ب کمپلکس برای چیست
ویتامین برای ضعف عضلات: امگا 3
امگا 3 اغلب به دلیل خواص ضد التهابی اش شناخته می شود، اما برای سنتز هورمون نیز ضروری است و ترمیم استخوان را بهبود می بخشد و در عین حال درد عضلانی را کاهش می دهد.
نتیجه گیری:
چه به تازگی به یک سبک زندگی فعال تر را انتخاب کرده اید و چه میزان تمرینات خود را افزایش داده باشید، مطمئناً بدن شما تغییرات را احساس می کند و به آن واکنش نشان می دهد. بدن شما برای کمک به متابولیسم، تجدید انرژی سلولی و ترمیم بافت های آسیب دیده به ویتامین های خاصی نیاز دارد.ایجاد تغییرات در سطح فعالیت های ورزشی تان اغلب می تواند باعث ایجاد آسیب های لحظه ای شود، بنابراین صبور باشید و با بدن خود مهربان باشید. بدون شک ورزش کردن به طور صحیح به سلامت و تندرستی کلی شما کمک می کند و بخش بزرگی آن چیزی است که بدن شما به ترمیم نیاز دارد.
مقالات مرتبط:
خواص مصرف امگا3 و بهترین منابع غذایی و گیاهی آن