خواص پای مرغ از نظر طب سنتی برای سلامتی بدن و پوست

خواص پای مرغ از نظر طب سنتی برای سلامتی بدن و پوست در طب سنتی به خواص پای مرغ در کاهش اضطراب و آرامش اشاره شده است. اضطراب و کمبود خواب معمولاً می تواند منجر به مشکلات جدی در سلامتی شود. کلاژن به دلیل غلظت بالای گلیسین دارای خواص ضد اضطراب است.

خوردن پای مرغ ممکن است برای بعضی ناخوشایند باشد، اما از خواص پای مرغ در طب سنتی زیاد صحبت شده است. حتی اگر پای مرغ ظاهر زیاد چشمگیری نداشته باشد، اما نمی توان این واقعیت را در نظر نگرفت که خوردن آن مزایایی برای سلامتی دارد. پای مرغ کلسیم، سایر مواد معدنی، ویتامین ها و کلاژن را برای بدن تامین می کند. فواید کلاژن آن بیشتر از بقیه است. در این پست از وب سایت سلام دنیا، به بررسی خاصیت پای مرغ در طب سنتی برای سلامتی، پرداختیم. با ما همراه باشید.

9 خاصیت پای مرغ برای سلامتی و پوست

کلاژن یک پروتئین ساختاری است و به یکپارچگی و عملکرد بخش های مختلف بدن کمک می کند. بدن انسان حاوی 25 نوع کلاژن مختلف است که در سراسر بدن یافت می شود، از جمله در استخوان ها، ماهیچه ها، پوست، تاندون ها، دستگاه گوارش و رگ های خونی. کلاژن همان چیزی است که سلول های مرده پوست را جایگزین می کند و خاصیت ارتجاعی به پوست می دهد. با افزایش سن، تولید کلاژن کاهش می یابد و تیرگی پوست، چین و چروک، استخوان های شکننده و درد مفاصل بروز می کند. پای مرغ منبع عالی و ارزان کلاژن را فراهم می کند و به سلامت بدن کمک می کند. وقتی پای مرغ در آب پخته شود، یک مایع مغذی ژله ای از آن خارج می شود. شما می توانید از آن مایع ژله در تهیه غذاهای مختلف استفاده کنید. پای مرغ را می توان به شکل سرخ شده یا آب پز مصرف کرد.


حتما بخوانید: درمان چین و چروک به طور طبیعی در خانه با مواد گیاهی


مزایای خوردن پای مرغ

فواید پای مرغ در طب سنتی

1. خواص پای مرغ برای پوست صورت

یکی از خاصیت های پای مرغ این است که پوست را سالم و جوان نگه می دارد. طب سنتی از گذشته توصیه به مصرف پای مرغ برای جلوگیری از پیری و چروک پوست کرده است. تحقیقات آزمایشگاهی هم وجود مقادیر زیادی کلاژن را در پای مرغ نشان داده است. کلاژن باعث حفظ خاصیت ارتجاعی پوست می شود، بنابراین وقتی تولید کلاژن کاهش می یابد، پوست دچار چین و چروک می شود. مکمل های کلاژن که در داروخانه ها پیدا می شوند گران قیمت هستند. وقتی پای مرغ ارزان است و به راحتی منبع خوبی از کلاژن فراهم می کند، در این صورت پرداخت هزینه اضافی برای مکمل های بی معناست. بعضی تحقیقات نشان می دهد کلاژن موجود در ژله بدست آمده از جوشاندن پای مرغ در بدن بهتر از مکمل ها جذب می شود.

پزشکان طب سنتی همیشه گفته اند پوست مانند آینه ای است از اتفاقاتی که درون بدن شما می افتد، به ویژه وضعیت دستگاه گوارش شما را نشان می دهد. مشکلات گوارشی مزمن می توانند باعث بروز مشکلات التهابی مختلف پوستی شوند. از آنجایی که کلاژن باعث بهبود سلامت روده می شود، می تواند ظاهر پوست را هم بهتر کند. بعضی اوقات برای داشتن پوستی بهتر باید مشکلات درونی بدن را رفع کرد به جای اینکه به سطح پوست پرداخت.

خواص خوردن پای مرغ برای سلامت پوست

2. از خواص پای مرغ: تقویت استخوان ها

بدن شما به طور مداوم استخوان های قدیمی را مجدداً جذب می کند و استخوان های جدید ایجاد می کند. هر ده سال یا بیشتر کل سیستم اسکلتی شما جایگزین می شود. وقتی تعادلی بین استخوان های قدیمی و استخوانی در حال تشکیل ایجاد شود، استخوان های شما قوی و سالم می مانند. وقتی این تعادل نباشد مشکلات بروز می کند. در صورتی که میزان استخوان های تازه تشکیل شده کمتر باشد، استخوان های قدیمی تر مجدداً بازجذب می شود.

با بالا رفتن سن و باز جذب کلسیم و فسفات از بدن، استخوان ها شکننده تر می شوند. شما باید غذاهای حاوی مواد معدنی بیشتری مصرف کنید. گاهی بدن قادر به جذب کلسیم مواد غذایی نیست. کلاژن به بدن در جذب کلسیم کمک می کند. از آنجایی که پای مرغ حاوی کلاژن است، می تواند به کاهش پوکی و شکنندگی استخوان ها کمک کند. بررسی ها نشان داده است که کلاژن می تواند سلول ها را تحریک کند تا استخوان سازی کنند و این به حفظ سلامت ساختار استخوان کمک می کند.


حتما بخوانید: ورزش مناسب پوکی استخوان با 8 تمرین ساده


خواص پای مرغ برای تقویت استخوان

3. از خواص پای مرغ: بهبود مشکلات مفاصل

بسیاری افراد مسن به مرور متوجه احساس درد در مفاصل به هنگام راه رفتن می شود. این اغلب به خاطر کمبود کلاژن در بین مفاصل است. مصرف کلاژن می تواند درد و التهاب مفاصل را کاهش دهد و حتی بیماری هایی مثل آرتروز را درمان کند. آمینو اسیدهای موجود در کلاژن می تواند نقش اساسی در بازسازی عضروف بین مفاصل بازی کند. در روش پزشکی از تزریق هیالورونیک اسید به مفاصل زانو برای کمک به درمان مشکلات آن استفاده می کنند. با تهیه ژل پای مرغ می توانید از روش طبیعی اقدام به افزایش میزان هیالورونیک اسید کنید. همچنین از فواید مصرف پای مرغ این است که مواد معدنی، پروتئین و سایر ترکیبات لازم برای سلامت مفصل را فراهم می کند.  

4. از خواص پای مرغ: بهبود زخم ها را سرعت می دهد

به نظر می رسد کلاژن در تمام طول تسکین زخم ها و کاهش التهاب و درد ناشی از آن نقش دارد. پرولین موجود در کلاژن ترکیبی مهم در بهبود زخم ها است. کمبود پرولین در بدن می تواند باعث شود که بهبودی کندتر از حد متوسط باشد. در صورت وجود پرولین کافی در بدن، صدمات عضلانی یا تاندونی، سوختگی شدید و آسیب دیدگی بافت نرم بهبود می یابد. خوردن پای مرغ پرولین بیشتری تولید می کند که باعث می شود روند بهبود زخم ها سرعت بگیرد. زخم های پوستی مانند سوختگی های جدی، با وجود پرولین تجزیه شده از پروتئین زودتر خوب می شوند زیرا در بازسازی سلول ها نقش حیاتی دارد.


حتما بخوانید: چگونه در خانه از زخم ها و جراحت خود مراقبت نماییم؟


مزیت های خوردن پای مرغ برای سلامتی

5. از خواص پای مرغ: اضطراب را کم می کند و در خوابیدن بهتر موثر است

در طب سنتی به خواص پای مرغ در کاهش اضطراب و آرامش اشاره شده است. اضطراب و کمبود خواب معمولاً می تواند منجر به مشکلات جدی در سلامتی شود. کلاژن به دلیل غلظت بالای گلیسین دارای خواص ضد اضطراب است. این اسید آمینه یکی از مواردی است که بسیاری از ما فاقد آن هستیم. ممکن است این اسید آمینه غیر ضروری باشد، اما در زمان استرس زیاد ممکن است بدن برای تولید آن تلاش کند. پای مرغ منبع خوبی از گلیسین است. خواب کافی برای سلامت همه چیز مهم است، از سلامت روان تا عملکرد متابولیک. تحقیقات نشان می دهد که گلیسین می تواند کیفیت خواب را بهبود دهد. همچنین در افرادی که دچار بی خوابی هستند می تواند به رفع خستگی و خواب آلودگی در طول روز کمک کند.

6. عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می بخشد (پای مرغ برای زخم معده)

طب مدرن تازه شروع به کشف خواص پای مرغ برای سلامت روده کرده است. اما طب سنتی سالیان زیادی است که پای مرغ را به این منظور توصیه می کند. بسیاری از بیماری های جدی می تواند ناشی از مشکلات روده باشد. به نظر می رسد که ژلاتین می تواند به بهبود غشای مخاطی دستگاه گوارش کمک کند. این غشاها به طور مزمن در بیماری هایی مانند سندرم روده تحریک پذیر ملتهب می شوند. کلاژن می تواند به جلوگیری و برطرف کردن ضعف دیواره روده کمک کند. آبگوشتی که از پای مرغ تهیه شده باشد می تواند به هضم غذا، کاهش درد و ناراحتی معده کمک کند. پوشش آسیب دیده روده را می توان با خوردن غذاهای دارای عصاره پای مرغ ترمیم کرد.


حتما بخوانید: برای هضم سریع غذا چی بخوریم


خواص پای مرغ برای سلامت روده

7. از خواص پای مرغ: برای سلامت قلب مفید است

گرفتگی عروق یکی از خطرات اصلی در بروز بیماری های قلبی و عروقی است. علت آن هم به باریک شدن شریان ها به دلیل کلسترول زیاد است که به شکل پلاک در عروق ایجاد می شود. قلب برای پمپ کردن خون که فشار را بالا می برد و خطر حمله قلبی را افزایش می دهد باید سخت تر کار کند. همچنین باعث می شود رگ های خوبی سفت تر شود.

طب سنتی خوردن پای مرغ را برای تقویت قلب توصیه کرده است و خوشبختانه تحقیقات نیز نشان داده که ژله تهیه شده از آبگوشت پای مرغ می تواند سلامت قلب و عروق شما را تقویت کرده و ضربان قلب را تنظیم کند. پرولین موجود در کلاژنی که از عصاره پای مرغ تهیه شده است در درمان مشکلات قلبی موثر است. پرولین موجود در کلاژن، پروتئین مورد نیاز برای بازسازی و تعمیر سلول ها را تجزیه می کند. آرژنین موجود در ژلاتین پای مرغ به کنترل فشار خون کمک می کند که عامل دیگری برای سلامت قلب و عروق است.

8. پای مرغ، باروری را تقویت می کند

طبق نظر طب سنتی، خوردن آبگوشتی که از پای مرغ تهیه شده شده است عملکرد جنسی و باروری را تقویت می کند. همچنین خون شما را تقویت کند، از سلامت مغز حفاظت کند و برای بخش های دیگر بدن مفید باشد. زمانی که کلیه های شما از تعادل خارج شوند و qi شما کم بشود، احساس ترس، افسردگی و خستگی خواهید کرد و مدت زیادی طول می کشد تا بیماری شما بهبود یابد.


حتما بخوانید:  افزایش شانس باروری در زنان و مردان با 21 نکته


تاثیر خوردن پای مرغ در تقویت باروری

9. از خواص پای مرغ: رفع ضعف بدن  

از دیگر مواردی که در طب سنتی به خواص پای مرغ اشاره شده است تاثیر آن در رفع ضعف بدن و کمک به درمان سریع تر سرماخوردگی است. می توان با تهیه سوپ خانگی که در آن ژله آبگوشت پای مرغ اضافه شده است سلامت عمومی بدن را تقویت کرده و زودتر از سرماخوردگی خلاص شد.   

سخن آخر

طب سنتی از گذشته توصیه به مصرف پای مرغ برای جلوگیری از پیری و چروک پوست کرده است. خواص پای مرغ برای سلامتی، زیاد است، ما در این پست سلام دنیا، به 9 خاصیت پای مرغ برای سلامتی و پوست اشاره کردیم. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد. می توانید این پست را از طریق شبکه های اجتماعی با دوستان خود به اشتراک بگذارید.


مقالات مرتبط:

بهترین دمنوش ها هنگام سرماخوردگی و آنفولانزا کدام است؟

14 عادت بد که باعث می شود همیشه احساس خستگی کنید + روش رفع آن

از
8
رای