فواید شگفت انگیز خوردن جوش شیرین برای سلامتی و مضرات آن

فواید شگفت انگیز خوردن جوش شیرین برای سلامتی و مضرات آن نوشیدن جوش شیرین ممکن است به مشکلات گوارشی و بهبود واکنش سیستم ایمنی بدن کمک کند. مصرف کوتاه مدت برای اکثر افراد بی خطر است، اما افراد با بیماری هایی مثل: بیماری کلیه، فشار خون بالا، بارداری، باید از مصرف آن پرهیز کنید

جوش شیرین دارای مصارف خانگی بسیاری است، اما اکثر مردم از مزایای سلامتی بالقوه ای که ممکن است در صورت مصرف آن دریافت کنند، آگاه نیستند. مطالعات نشان می دهند که نوشیدن جوش شیرین ممکن است به مشکلات گوارشی و بهبود واکنش سیستم ایمنی بدن کمک کند. مصرف کوتاه مدت معمولا برای اکثر افراد بی خطر است، اما در صورت وجود بیماری های خاص مانند بیماری کلیه، بیماری کبدی یا فشار خون بالا، یا در صورت بارداری یا شیردهی، باید از مصرف آن اجتناب کنید. جوش شیرین برای مصرف طولانی مدت توصیه نمی شود، و بهتر است قبل از استفاده با پزشک خود مشورت کنید تا هر گونه بیماری را درمان کند.

فواید شگفت انگیز نوشیدن جوش شیرین برای سلامتی

مواد لازم

محلول جوش شیرین

  • نصف قاشق چایخوری (2 گرم) جوش شیرین
  • نصف (125 میلی گرم) آب
  • یک دوز استاندارد ایجاد می کند.

روش اول: مخلوط کردن و نوشیدن جوش شیرین

1. نصف قاشق چایخوری جوش شیرین را با نصف پیمانه آب برای یک دوز ترکیب کنید

نصف پیمانه (125 میلی گرم) آب ساده را در داخل لیوان بریزید. سپس نصف قاشق چایخوری (2 گرم) جوش شیرین را اندازه گیری کرده و آن را در داخل یک لیوان آب بریزید. به هم زدن ادامه دهید تا جوش شیرین به طور کامل حل شود.

  • این مقدار یک دوز واحد در نظر گرفته می شود.

نکته: حتما از جوش شیرین استفاده کنید، نه پودر جوش شیرین! آنها یکسان نیستند و پودر جوش شیرین برای نوشیدن بی خطر نیست.

مخلوط کردن و نوشیدن جوش شیرین

2. بعد از مصرف تازه ترین وعده غذایی تان، محلول جوش شیرین را بنوشید

می توانید جوش شیرین را در هر ساعتی از روز مصرف کنید، اما مهم است که آن را با شکم پر مصرف نکنید. انجام این کار می تواند باعث پارگی معده شود. لزوما نیازی نیست تا آن را با شکم خالی مصرف کنید، اگرچه این گونه ترجیح داده می شود. فقط مطمئن شوید که آخرین وعده غذایی خود را قبل از نوشیدن محلول هضم کرده اید.

نکات مهم پیش از نوشیدن جوش شیرین

3. یک دوز تکی را یک بار در روز مصرف کرده تا از مزایای سلامتی آن بهره ببرید

روز مشخصی را برای مصرف این دوز انتخاب کرده و مراقب باشید که مصرف آن را فراموش نکنید. بهتر است که آن را در هنگام صبح مصرف نکنید، پس هدف تان مصرف آن یک ساعت قبل از ناهار یا یک ساعت قبل از شام باشد.

  • مصرف بیش از یک دوز در روز توصیه نمی شود و می تواند باعث مشکلات جدی سلامتی مانند حملات قلبی یا سکته قلبی شود.
  • فواید سلامت عمومی آن ممکن است شامل بهبود هضم و پاسخ سیستم ایمنی بدن باشد.

مضرات مصرف جوش شیرین

4. بر نحوه واکنش بدنتان بعد از مصرف جوش شیرین نظارت داشته باشید

نوشیدن میزان زیاد جوش شیرین می تواند مضر باشد. مراقب عوارض جانبی مانند تپش قلب یا ضربان قلب نامنظم باشید، که می تواند نشان دهنده مصرف بیش از حد باشد یا بدن تان بیش از حدی سدیم دارد که برای مصرف جوش شیرین بی خطر باشد. اگر عوارض جانبی را تجربه کردید، مجددا آن را مصرف نکنید، و به پزشک مراجعه کنید تا میزان سدیم موجود در بدنتان هر چه سریع تر بررسی شود.

  • استفراغ و اسهال پس از مصرف جوش شیرین ممکن است نشان دهنده این باشد که بیش از حد جوش شیرین مصرف کرده اید. با مرکز کنترل سموم تماس گرفته یا مراجعه به اورژانس را در نظر داشته باشید.
  • اگر در مورد امتحان کردن جوش شیرنی نگران هستید، شروع کردن با دوز بسیار کمتر مانند یک هشتم قاشق چایخوری (0.5 گرم) یا یک چهارم قاشق چایخوری (1 گرم) حل شده در آب را در نظر بگیرید.

خواص خوردن جوش شیرین برای سلامتی

5. اگر قصد دارید تا روزانه آن را مصرف کنید، با پزشک خود در مورد مصرف این مکمل صحبت کنید

مقادیر کمی از جوش شیرین معمولا برای افراد سالم بی خطر است، اما افرادی که مشکلات سلامتی خاصی دارند، نباید به طور مرتب آن را مصرف کنند. جوش شیرین دارای مقادیر زیادی سدیم است، بنابراین برای افرادی که کلسترول بالایی دارند یا افرادی که رژیم غذایی با محدودیت مصرف سدیم دارند، توصیه نمی شود. در صورت استفاده از هر نوع دارو، با پزشک خود مشورت کنید. افرادی که به طور کلی باید از مصرف آن اجتناب کنند:

  • زنان باردار یا زنان شیرده
  • افراد دچار ورم، بیماری کبدی، بیماری کلیوی، فشار خون بالا
  • کودکان کوچک تر از 5 سال

کسانی که نباید جوش شیرین بخورند

روش دوم: درمان اختلالات مختلف با جوش شیرین

1. برای بهبود دستگاه گوارش، جوش شیرین مصرف کنید

اگر از ریفلاکس اسید معده رنج می برید، جوش شیرین می تواند به خنثی سازی اسید کمک کرده و از سوزش معده جلوگیری کند. جوش شیرین همچنین ممکن است به بدن شما در هضم بهتر غذا، کاهش نفخ و گاز و همچنین عملکرد سالم روده کمک کند.

  • یک دوز در روز یا در روزهایی که فکر می کنید ممکن است به کمکی گوارشی نیاز داشته باشید، مصرف کنید.
  • جوش شیرین اسیدیته را خنثی می کند، و حباب های موجود در محلول با بهبود دفع کردن، نفخ و گاز را کاهش می دهد.

درمان اختلالات مختلف با جوش شیرین

2. برای کاهش اسیدیته بدن از جوش شیرین استفاده کنید

جوش شیرین یک قلیایی است، بنابراین همه نوع اسیدی را خنثی می کند. تا زمانی که سالم باشید، می توانید جوش شیرین را مصرف کرده تا سطح اسیدیته در بدن را پایین بیاورید. سطح بالای اسیدیته با بیماری های دژنراتیو مانند پوکی استخوان، آرتروز و سرطان در ارتباط بوده است.

  • مصرف یک دوز در روز را برای دریافت این فواید در نظر داشته باشید.

برای کاهش اسیدیته بدن از جوش شیرین استفاده کنید

3. سنگ کلیه و عفونت های ادراری را با جوش شیرین درمان کنید

کلیه ها و دستگاه ادراری هر دو در برابر ادرار اسیدی آسیب پذیر هستند. مصرف یک دوز از جوش شیرین در روز ممکن است مانع از تشکیل سنگ کلیه شده و به شما کمک کند تا هر چه سریع تر عفونت دستگاه ادراری تان بهبود پیدا کند. اگرچه جوش شیرین ممکن است به حل مشکلات خفیف کلیه کمک کند، اما برای افرادی که بیماری کلیوی یا نارسایی کلیوی دارند، توصیه نمی شود.

  • کاهش میزان اسید در ادرار همچنین برای افرادی که از عفونت مجاری ادراری رنج می برند، مفید است.

سنگ کلیه و عفونت های ادراری را با جوش شیرین درمان کنید

4. از درد عضلات در اثر ورزش کردن و خستگی با مصرف جوش شیرین جلوگیری کنید

فعالیت بدنی شدید باعث ایجاد اسید لاکتیک در بدن می شود که منجر به درد و خستگی می شود. نوشیدن جوش شیرین می تواند تولید آن را به تاخیر بیاندازد، که باعث افزایش کارایی، استقامت و سرعت می شود. این روش درمانی بین ورزشکاران حرفه ای محبوب است، زیرا بسیار موثر است.

  • اگر یک ورزشکار حرفه ای هستید، در مورد استفاده از جوش شیرین با مربی خود صحبت کنید. به دلیل خاصیت افزایش دهنده عملکرد، مصرف جوش شیرین در برخی از ورزش ها ممنوع است.

جلوگیری از درد عضلات و خستگی با جوش شیرین

5. مدت زمان سرماخوردگی و آنفولانزا را با استفاده از مصرف کوتاه مدت جوش شیرین، کوتاه تر کنید

جوش شیرین می تواند علائم مرتبط با سرماخوردگی و آنفولانزا را کاهش دهد و مشخص است که مدت زمان بیماری را کوتاه می کند. این درمان به دوزهای مکرر و بالاتر نیاز دارد، بنابراین برای استفاده طولانی مدت توصیه نمی شود. برای درمان سرماخوردگی یا آنفولانزا، از این برنامه دوز مصرفی پیروی کنید:

  • روز اول: 6 دوز محلول جوش شیرین در هر دو ساعت
  • روز دوم: چهار دوز محلول جوش شیرین در هر دو ساعت
  • روز سوم: دو دوز محلول جوش شیرین هر صبح و هر شب
  • اگر هنوز هم در روز سوم وجود علائم را احساس می کنید، به مصرف یک دوز در هر روز صبح تا زمانی که احساس بهبودی کنید، ادامه دهید.

تذکر: جوش شیرین می تواند در جذب داروها اختلال ایجاد کند، بنابراین اگر قصد دارید این عمل را امتحان کنید، از مصرف آنتی بیوتیک ها و سایر روش های درمانی اجتناب کنید.

کاهش علائم سرماخوردگی با جوش شیرین

6. با مصرف منظم جوش شیرین، سلامتی کلی سیستم ایمنی بدن را بهبود ببخشید

مصرف منظم جوش شیرین، ممکن است به درمان شرایط مرتبط با ایمنی بدن مانند رماتیسم مفصلی یا نقرس کمک کند. قبل از استفاده منظم از جوش شیرین برای این منظور، با پزشک خود مشورت کنید.

فواید جوش شیرین برای سیستم ایمنی بدن

از
132
رای