بهترین قرص های تاخیری موجود در داروخانه ها بدون نسخه

بهترین قرص های تاخیری موجود در داروخانه ها بدون نسخه ساده ترین و سریع ترین روش برای درمان زودانزالی، مصرف قرص های تاخیری است. مصرف این قرص ها عوارض جانبی نیز به همراه دارد. بهترین قرص های تاخیری موجود در داروخانه بدون نسخه را در سلام دنیا، معرفی خواهیم کرد.

یکی از بزرگ ترین مشکلات مردان در هنگام برقراری روابط جنسی، مشکل زودانزالی است. زودانزالی می تواند باعث افزایش نارضایتی و احتمالا خیانت و طلاق شود. به طور معمول مردان برای رفع این مشکل به سراغ قرص های تاخیری رفته تا مشکل را حل کنند. اگرچه مصرف داروهای تاخیری می توانند مشکل مردان را حل کنند، اما به دلیل عوارضی که این قرص ها ایجاد می کنند، بهتر است تا در دراز مدت از آنها استفاده نشود. همچنین بهترین قرص های تاخیری آنهایی هستند که ترکیبات تشکیل دهنده خطرناکی نداشته باشند. در این مقاله از سایت سلام دنیا، قصد داریم تا انواع قرص های تاخیری موجود در داروخانه ها را به شما معرفی کرده و اطلاعات مفیدی در مورد آنها به شما ارائه دهیم. با ما همراه باشید.

بهترین قرص تأخیری برای درمان زود انزالی (شیمیایی و گیاهی)

ساده ترین و سریع ترین روش برای درمان زودانزالی، مصرف قرص های تاخیری است. مصرف این قرص ها عوارض جانبی نیز به همراه دارد. به عنوان مثال یکی از عوارض مصرف این قرص ها پس از قطع مصرف قرص مشاهده می شود که شامل بازگشت زود انزالی با شدت بیشتر است. همچنین تغییر در بینایی، شنوایی، آبریزش بینی، گلو درد، درد بدن، سرگیجه و مشکلات گوارشی و ... از عوارض این داروها است.

انواع قرص های تاخیری موجود در داروخانه ها

در ادامه انواع قرص های تاخیری موجود در داروخانه ها را معرفی خواهیم کرد.

1. درمان زودانزالی با قرص تاخیری پاروکستین

پاروکستین نوعی دارو جهت درمان افسردگی است که از آن برای درمان زود انزالی نیز استفاده می شود. مصرف این دارو باعث ایجاد آرامش در شخص می شود. اگر با مصرف این قرص در مدت 3 تا 6 هفته بهبودی در وضعیت زودانزالی فرد ایجاد نشد و یا عوارض جانبی آن زیاد باشد، داروی دیگری برای رفع این مشکل تجویز خواهد شد.


حتما بخوانید: درمان افسردگی در خانه 


عوارض مصرف پاروکستین: مصرف پاروکستین باعث بروز حالت تهوع، افزایش یا کاهش وزن، خشکی دهان، یبوست، سردرد، افزایش تعریق، لرز، خواب آلودگی، کاهش اشتها و گیجی می شود. به خاطر داشته باشید که قطع ناگهانی این دارو نیز عوارضی ایجاد می کند. تهوع، سردرد، گیجی، ضعف، افسردگی و بی خوابی، تمرکز ضعیف، پارستزی و علائم مشابه با میگرن از جمله عوارض ترک مصرف این دارو است.

2. قرص تاخیری سیلدنافیل

سیلدنافیل با نام تجاری «ویاگرا» یا «ارکتو» به فروش می رسد. این دارو از معروف ترین قرص های تاخیری است که اولین بار در سال 1988 و توسط شرکت داروسازی فایزر معرفی شد. سیلدنافیل از بهترین داروها برای درمان اختلال نعوظ محسوب می شود. به خاطر داشته باشید که این دارو به عنوان قرص تاخیری به فروش می رسد، اما انزال را به تاخیر نمی اندازد. این قرص به فرد این توان را می دهد که پس از انزال زودرس، یک ربع و یا نیم ساعت بعد مجددا قدرت نعوظ داشته باشد و در مرتبه دوم مطمئنا انزال با تاخیر انجام می شود.

عوارض مصرف سیلدنافیل: افرادی که به اختلالات کبدی و یا بیماری های قلبی دچار هستند، نباید از این دارو مصرف کنند. مصرف این دارو باعث سرگیجه، سردرد، برافروختگی، اختلال در بینایی، سوء هاضمه، احتقان بینی، اسهال، عوارض پوستی، عفونت مجاری ادراری، افت شدید فشار خون، سکته قلبی و مغزی، افزایش فشار داخل چشمی و از دست رفتن ناگهانی قدرت شنوایی می شود.


حتما بخوانید: درمان سوء هاضمه با روش های خانگی


معروف ترین قرص های تاخیری

3. داروهای مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین

داروهای مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین نیز از قرص های تاخیری هستند که برای زیاد شدن مدت زمان رابطه جنسی و درمان زودانزالی مورد استفاده قرار می گیرند. مصرف این داروها عوارض جانبی مختلفی دارند که برای هر شخصی به شکل های مختلف بروز می کنند. توصیه می شود تا این داروها را بعد از وعده غذایی مصرف کنید.

4. قرص تاخیری وگادول

وگادول از ترکیب سیلدنافیل و ترامادول تهیه می شود. این قرص ترکیبی حاوی 100 میلی گرم سیلدنافیل و 50 میلی گرم ترمادول است. عموما دارویی به نام وگادول وجود نداشته و توسط هیچ ارگانی تایید نشده است. وگادول در واقع یک نام تجاری است که توسط شرکت وگادول تهیه شده است. اگرچه مصرف قرص وگادول می تواند مشکل زودانزالی فرد را در کوتاه مدت حل کند، اما در دراز مدت عوارض جبران ناپذیری برای بدن خواهد داشت. از آنجایی که قرص وگادول حاوی ترامادول است، در دسته داروهای مخدر قرار می گیرد که باعث ایجاد وابستگی می شود.

عوارض مصرف وگادول: سکته قلبی و سکته مغزی ناگهانی، از دست دادن قدرت شنوایی و بینایی، افزایش فشار به چشم و سوء هاضمه.

5. درمان زودانزالی با قرص تاخیری سرترالین

سرترالین از داروهای درمان کننده افسردگی است که برای درمان مشکل زودانزالی نیز تجویز می شود. اگر در مدت 3 الی 6 هفته از مصرف این قرص بهبودی در وضعیت زودانزالی شخص ایجاد نشد و یا عوارض جانبی این قرص زیاد است، باید داروی دیگری تجویز شود.

عوارض مصرف قرص سرترالین: مصرف این قرص عوارضی از جمله کاهش میل جنسی، تاخیر در انزال، خونریزی های غیر طبیعی و نقاط قرمز رنگ بر روی پوست، سرگیجه، خشکی دهان، تب، افزایش احساس تشنگی، خستگی، تغییرات ناگهانی خلق و خو، تپش قلب، احساس خارش در پوست، احساس گیجی و ناراحتی معده و حالت تهوع دارد.

عوارض مصرف قرص تاخیری سرترالین

6. قرص تاخیری تادالافیل

قرص تادالافیل با نام های «سیالیس» و «تیاگریکس» نیز شناخته می شود و عملکردی مشابه با قرص ویاگرا دارد. تفاوت این دارو با ویاگرا این است که قدرت تاثیرگذاری این قرص بسیار بیشتر است و علت تاثیرگذاری آن نیز ماده ای به نام تادالافیل است. استفاده از این دارو باعث سفت شدگی آلت تناسلی شده و تا حدودی انزال را به تاخیر می اندازد. به طور معمول این قرص قبل از فعالیت جنسی و یک مرتبه در روز مصرف می شود. دوز مصرفی معمولا 10 میلی گرم در روز است. این دارو را می توان با یا بدون غذا مصرف کرد.

عوارض جانبی مصرف تادالافیل: به خاطر داشته باشید که نباید از این قرص بیش از یک مرتبه در روز مصرف کنید. مصرف مقادیر بیش از حد این دارو می تواند باعث درد قفسه سینه، گیجی، ضربان قلب نامنظم، تورم پاها و اختلال در بینایی شود. عوارض مصرف این دارو شامل تغییر در بینایی یا از دست دادن قدرت بینایی و شنوایی، صدای زنگ در گوش، درد قفسه سینه یا احساس سنگینی، حالت تهوع، تعریق، ضربان قلب نامنظم، تورم در دست و پاها، تنگی نفس و تشنج است.

7. قرص تاخیری سیتالوپرام

از داروی سیتالوپرام برای درمان اختلالات خلقی و اضطرابی استفاده می شود. اگر در مدت 3 تا 6 هفته از مصرف این قرص، بهبودی در زودانزالی ایجاد نشد و یا عوارض جانبی مصرف این دارو بسیار زیاد است، داروی دیگری تجویز خواهد شد.

عوارض مصرف سیتالوپرام: مصرف این دارو باعث یبوست، اسهال، خشکی دهان، بی خوابی، اختلالات جنسی، تهوع، تاری دید، مشکل در تنفس، تکرر ادرار، یبوست، کاهش فشار خون، تعریق زیاد، آبریزش بینی، لرز، بی اشتهایی، بزرگ شدن مردمک چشم، تغییر در توانایی های جنسی و ... می شود.


حتما بخوانید: قرص تاخیری سیتالوپرام برای چیست


قرص تاخیری سیتالوپرام

8. قرص تاخیری ویزارسین

ویزارسین یکی از داروهای درمان کننده اختلال جنسی است که به عنوان داروی تاخیری نیز تجویز می شود. ماده موثر موجود در این دارو سیلدنافیل است. ویزارسین به شکل قرص های 50 و 100 میلی گرمی موجود است. لازم به ذکر است که تنها زمانی که از نظر جنسی برانگیخته شوید، این دارو می تواند به نعوظ کمک کند و اثرگذاری آن معمولا یک ساعت پس از مصرف خواهد بود. مقدار مصرف این دارو معمولا توسط پزشک تجویز می شود. معمولا دوز 25 یا 50 میلی گرمی این دارو 30 دقیقه تا یک ساعت قبل از رابطه جنسی مصرف می شود.

عوارض داروی ویزارسین: عوارض این دارو شامل سرگیجه، سردرد، درد در قفسه سینه، اختلال در بینایی، گر گرفتگی در صورت و سوء هاضمه است.


حتما بخوانید: تأثیر ویزارسین در درمان اختلالات نعوظ


9. قرص تاخیری فلوکستین

فلوکستین از داروهای دیگری است که برای درمان زودانزالی تجویز می شود. اگر در مدت 3 تا 6 هفته پس از مصرف این دارو بهبودی در روند درمان زودانزالی ایجاد نشد و یا عوارض جانبی مصرف این قرص زیاد است، پزشک داروی دیگری را تجویز خواهد کرد. بهتر است تا این دارو را در هنگام صبح مصرف کنید زیرا در غیر این صورت در روند خواب شخص مشکل ایجاد می شود.

عوارض مصرف فلوکستین: مصرف این دارو باعث خشک دهان، بی خوابی و لرز، حالت تهوع، عصبانیت، تعریق، عوارض پوستی، خواب آلودگی و خواب های غیر معمول می شود.  

فلوکستین از داروهای تاخیری و درمان کننده زودانزالی

10. قرص تاخیری واردنافیل

قرص واردنافیل با نام تجاری «استاکسین» نیز به فروش می رسد. این دارو از بهترین قرص های تاخیری موجود در داروخانه ها محسوب می شود. مصرف واردنافیل باعث شل شدن عضلات و افزایش جریان خون در نواحی خاصی از بدن می شود. این دارو با گشاد کردن عروق خونی و افزایش جریان خون باعث بهبود نعوظ می شود. مقدار مصرف این دارو به شکل 10 میلی گرم در روز و یک مرتبه در روز است. ممکن است میزان قرص مصرفی بر اساس شرایط بدنی شخص افزایش یا کاهش پیدا کند، اما حداکثر میزان مجاز مصرفی در هر روز 20 میلی گرم است.

عوارض جانبی واردنافیل: بی خوابی، حالت تهوع، سرگیجه، سردرد، افزایش تعداد ضربان قلب، گیجی، تشنج، تاری دید، حساسیت و جوش های پوستی، گر گرفتی، سرگیجه، خارش شدید، افزایش میزان فشار خون، قرمز شدن پوست، تپش قلب، گر گرفتگی اندام ها، التهاب در مخاط بینی، سوء هاضمه، علائم شبیه به آنفولانزا و خواب آلودگی، سکته مغزی و سکته قلبی، تغییر در ضربان قلب و کاهش فشار خون، اختلال در انزال، حساسیت به نور و اختلال در بینایی از عوارض جانبی مصرف این قرص است.

11. قرص تاخیری داپوکستین

داروی داپوکستین نوعی مهارکننده بازجذب سروتونین (SSRI) است که به صورت اختصاصی برای درمان زودانزالی مورد استفاده قرار می گیرد. این دارو برای سنین 18 تا 64 سال تجویز می شود. مشکل مصرف این دارو این است که فرد باید به طور روزانه آن را مصرف کند تا تاثیرات دارو را مشاهده نماید. این دارو باعث افزایش انزال و کنترل بیشتر انزال توسط فرد می شود.

عوارض مصرف داپوکستین: مصرف این دارو باعث تغییر در خلق و خو، ضعف و خستگی، تعریق بیش از حد، اسهال و یبوست، سرگیجه و تاری دید، سوء هاضمه، نفخ در معده، احساس لرز و کابوس های شبانه می شود.


حتما بخوانید: قرص داپوکسین برای درمان زودانزالی


عوارض مصرف قرص تاخیری داپوکستین

12. قرص تاخیری کلومیپرامین

کلومیپرامین یک داروی ضد افسردگی سه حلقه ای است که برای درمان اختلالاتی مثل افسردگی، وسواس و درد عصبی تجویز می شود. این دارو یک قرص تاخیری موثر است اما عوارض جانبی به همراه دارد که باعث محدودیت در مصرف این قرص شده است. این دارو با مختل کردن بازجذب سروتونین در مغز باعث افزایش میزان سروتونین شده و انزال را نیز به تاخیر می اندازد. برای اینکه تاثیرگذاری مصرف این دارو را مشاهده کنید، حداقل نیاز به شش هفته مصرف این دارو خواهید داشت.

عوارض جانبی مصرف کلومیپرامین: مصرف این دارو باعث درد مثانه، خون در ادرار، تاری دید، درد بدن، سوزش، خارش، بی حسی اندام ها، لرز در بدن، احساس سوزن سوزن شدن، ادرار دشوار، سرگیجه، احساس غم، تب، تغییرات شنوایی، تحریک پذیری، سفتی عضلات، کمردرد، عدم تمرکز حواس، عطسه، سفتی سینه، ضعف غیر معمول، تغییر در صدا، حرکت ریتمیک ماهیچه ها و ... می شود.

بهترین قرص های تاخیری موجود در بازار

13. قرص تاخیری سینورکس آرایکس

سینورکس آرایکس یکی از بهترین قرص های تاخیری موجود در بازار است که با تقویت میل جنسی و افزایش انرژی و به حداقل رساندن خستگی های فیزیکی و روحی باعث افزایش قدرت جنسی و جلوگیری از انزال زودرس می شود. این مکمل حاوی جینسینگ و جینکویبلو است که باعث افزایش انرژی و حداقل رساندن خستگی در مردان می شود. مصرف این مکمل می تواند مشکل انزال زودرس را رفع کند. این دارو معمولا در بسته های 6 عددی در داروخانه ها موجود است. این قرص روزانه همراه با غذا مصرف می شود.

عوارض مصرف سینورکس آرایکس: مصرف این دارو توسط برخی از افراد باعث افزایش فشار خون می شود. توصیه می شود برای پیشگیری از آسیب های احتمالی، دوز مصرفی این دارو توسط پزشک تعیین شود.

عوارض مصرف قرص تاخیری سینورکس آرایکس

14. قرث تاخیری ویگورکسین

ویگورکسین یک مکمل تقویتی و حاوی گیاه خارخاسک است و مصرف آن می تواند باعث افزایش میل و قوای جنسی در مردان شود. مصرف این مکمل می تواند سطح تستوسترون در بدن مردان را افزایش داده و حجم عضلات را به این طریق افزایش دهد. توجه کنید که اگر به هر یک از مواد تشکیل دهنده این دارو حساسیت داشتید، باید مصرف این دارو را متوقف کنید. مصرف این دارو برای افراد زیر 18 سال ممنوع است.

عوارض جانبی مصرف ویگورکسین: تاکنون با مصرف این دارو هیچ گونه عارضه جانبی مشاهده نشده است.

15. قرص تاخیری پاورفینیش

کپسول پاورفینیش نیز از داروهای تقویت کننده قوای جنسی مردان است و می تواند سطح تستوسترون در مردان را افزایش داده و باعث افزایش توانایی جنسی مردان شود. این کپسول ترکیبی از مواد معدنی و گیاهانی معطر مثل گل سرخ است که انزال را بهبود بخشیده و کیفیت رابطه جنسی را بهتر می کند. مصرف این قرص باعث نعوظ طولانی مدت و سخت تر می شود.

عوارض جانبی مصرف پاورفینیش: افراد مبتلا به سرطان های وابسته به هورمون های بدن نباید از این دارو مصرف کنند. مصرف این دارو برای افراد زیر 18 سال نیز غیر مجاز است. در صورت مصرف صحیح و به اندازه این دارو، مشکل عوارض جانبی وجود نخواهد داشت.

کپسول پاورفینیش نیز از داروهای تقویت کننده قوای جنسی مردان

16. قرص تاخیری گیاهی جینسینگ

این قرص به شکل فاقد نسخه در داروخانه ها به فروش می رسد. مصرف آن باعث بهبود قوای جنسی و افزایش انرژی و رفع خستگی می شود. این قرص تاخیری می تواند زودانزالی را برطرف کرده و استرس را رفع کند. باعث افزایش قدرت و بهبود سیستم ایمنی بدن و کاهش قند خون و بهبود عملکرد مغز می شود. این دارو در بسته های 30 عددی در داروخانه ها به فروش می رسد.

عوارض جانبی مصرف قرص گیاهی جینسینگ: قرص جینسینگ با برخی از داروها از جمله داروهای کاهش دهنده قند خون، داروهای ضد انعقاد خون، داروهای تحریک کننده اعصاب یا داروهای ادرارآور تداخل دارویی دارد. مصرف این دارو باعث بی خوابی، اسهال، سردرد و ضربان قلب سریع می شود. درد قفسه سینه، تپش قلب، تغییرات فشار خون، اسهال، سرگیجه، عصبی بودن و خون دماغ شدن از عوارض جانبی کمتر شایع این دارو است.

17. قرص تاخیری گیاهی آفرودیت

این قرص نیز یکی دیگر از قرص های گیاهی تاخیری موجود در بازار است. هر یک میلی گرم از این قرص حاوی عصاره خشک میوه خارخاسک، زنجبیل، زعفران و دارچین است. این دارو برای رفع مشکل زودانزالی تجویز می شود و می تواند ناتوانایی های جنسی مثل اختلال نعوظ و بی میلی جنسی را برطرف کند.

عوارض جانبی مصرف قرص آفرودیت: افراد مبتلا به بیماری های قلبی و اشخاص با فشار خون پایین باید با احتیاط از این دارو مصرف کنند. همچنین ممکن است برخی از افراد به اسانس گیاهی موجود در این دارو حساسیت داشته باشند. اگر این قرص را به شکل صحیح و کنترل شده مصرف کنید، عوارض جانبی به همراه ندارد.

 قرص های گیاهی تاخیری موجود در بازار

18.  قرص تاخیری گیاهی روسترانگ

کپسول روسترانگ نیز از داروهای تاخیری گیاهی است. این دارو می توان کمبود مواد خاص در بدن بیمار را جبران کرده و باعث تولید هورمون های جنسی و افزایش تولید اکسیژن در اندام های تناسلی شده و عملکرد جنسی مردان را بهبود ببخشد. این دارو باعث افزایش میل جنسی، درمان زودانزالی و افزایش مدت زمان مقاربت در مردان می شود.

عوارض جانبی مصرف روسترانگ: اگر شخص به فشار خون بالا یا سردردهای مزمن دچار باشد، نباید از این دارو مصرف کند. این دارو در صورت مصرف صحیح و به اندازه عوارض جانبی به همراه ندارد.

نتیجه گیری

زودانزالی یک بیماری محسوب نمی شود و به روش های مختلف قابل درمان است. کاهش اضطراب و استرس می تواند به درمان این اختلال کمک زیادی کند. انجام تمرینات کیگل و درمان های روان شناسی نیز می تواند به رفع این مشکل کمک کند. اگر هیچ کدام از این روش ها موثر نبود، مصرف داروهای تاخیری تجویز می شود. در این مقاله سعی کردیم تا انواع قرص های تاخیری موجود در داروخانه ها را به شما معرفی کنیم. به خاطر داشته باشید که مصرف این داروها در بلند مدت عوارض جانبی جدی و گاهی جبران ناپذیر به همراه دارد. هرگز هیچ کدام از این داروها را بدون تجویز پزشک مصرف نکنید. پزشک با توجه به شرایط سلامتی و سابقه پزشکی تان می تواند بهترین روش های درمانی را برای شما تجویز کند.


مطالب مرتبط:

12 مورد از بهترین درمان های خانگی و طبیعی برای زود انزالی (PE)

درمان سرگیجه: 10 درمان ساده خانگی و طبیعی برای سرگیجه
 

از
37
رای